Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Če ne znaš kuhat, prat in likat si desca ne zaslužiš

Če ne znaš kuhat, prat in likat si desca ne zaslužiš

Verjetno bi bil res bolan in invaliden, če bi bil s tabo…he,he,he…

Saj sem napisal zakaj bi mu tudi likala nap., zato, ker bi ga imela rada in ker bi on imel rad tebe, bi zate storil nekaj, kar ti itak sama zmoreš.
Gre za izkazovanje ljubezni skozi vroč likalnik… 😉
Likala ali opravila kako drugo delo, bi mu zato, da mu izkažeš ljubezen in naklonjenost.
Ok?[/quote]

Če bi me imel rad, če bi me ljubil, me ne bi silil v delo, ki ga ne maram opravljat. Recimo likanje.
Če pa me nekdo nima rad, ne vem zakaj bi se jaz trudila izkazovat ljubezen njemu?[/quote]

Kaj pa bi ležala križem rok cel dan in si žvižgala v zrak, če ti nobeno delo ne diši? Kateri pa tebo imel, no, če boš lena? 😀
Če, če ,če ,če – ja, ne živimo v pravljičnen svetu, moški tudi ne bo princ, kakor ti nisi princesa (mogoče pa si, no? 😀 ), in je marsikdaj potrebno postoriti stvari, ki nam niso nič prijetne.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Če bi me imel rad, če bi me ljubil, me ne bi silil v delo, ki ga ne maram opravljat. Recimo likanje.
Če pa me nekdo nima rad, ne vem zakaj bi se jaz trudila izkazovat ljubezen njemu?[/quote]

Kaj pa bi ležala križem rok cel dan in si žvižgala v zrak, če ti nobeno delo ne diši? Kateri pa tebo imel, no, če boš lena? 😀
Če, če ,če ,če – ja, ne živimo v pravljičnen svetu, moški tudi ne bo princ, kakor ti nisi princesa (mogoče pa si, no? 😀 ), in je marsikdaj potrebno postoriti stvari, ki nam niso nič prijetne.[/quote]

Vidiš, kako mi je fajn, ker sem samska. Nič likanja pa takih zadev. A ni to fajn. A me zdaj preprečuješ kako mi je fajn, ker sem samska?
No, uspelo ti je.

Če, če ,če ,če – ja, ne živimo v pravljičnen svetu, moški tudi ne bo princ, kakor ti nisi princesa (mogoče pa si, no? 😀 ), in je marsikdaj potrebno postoriti stvari, ki nam niso nič prijetne.[/quote]

Vidiš, kako mi je fajn, ker sem samska. Nič likanja pa takih zadev. A ni to fajn. A me zdaj preprečuješ kako mi je fajn, ker sem samska?
No, uspelo ti je.[/quote]

Jah, ne vem, ponavadi imamo ljudje čustvene potrebe po nežnosti, objemčkih, poljubčkih, žgečkanju po podplatih pod odejo… Če ti tega nimaš, si robot, pa še baterije te stanejo in onesnažuješ okolje z njimi… 😀

No, uspelo ti je.[/quote]

Jah, ne vem, ponavadi imamo ljudje čustvene potrebe po nežnosti, objemčkih, poljubčkih, žgečkanju po podplatih pod odejo… Če ti tega nimaš, si robot, pa še baterije te stanejo in onesnažuješ okolje z njimi… :D[/quote]

Aja, to si hotel povedat, da mora objemčke ženska zaslužiti z likanjem?
Kaj vem, ampak mene mine vsaka želja po objemih z nekom, ki me sili v likanjem. Žgečkanje po podplati pa od nekdaj sovražim.

Oh, za pravo žensko je moški pipravljen zlikati na kilometre blaga in pomiti na stotine umazanih krožnikov. 🙂
To je vse vračunano, saj se pameten moški zaveda, da ni bolj divje živalce za med rjuhe kot spočita in zadovoljna ženska! 😀

Starunklja, bodi vsaj zeleno ozaveščena in uporabljaj one lesene in ne baterijskih…….
… likalnike, mislim. 😀

Verjetno bi bil res bolan in invaliden, če bi bil s tabo…he,he,he…

Saj sem napisal zakaj bi mu tudi likala nap., zato, ker bi ga imela rada in ker bi on imel rad tebe, bi zate storil nekaj, kar ti itak sama zmoreš.
Gre za izkazovanje ljubezni skozi vroč likalnik… 😉
Likala ali opravila kako drugo delo, bi mu zato, da mu izkažeš ljubezen in naklonjenost.
Ok?[/quote]

Nič te ne bi silil, ti bi si sama želela, da bi mu peglala, če bi ga imela res rada… 😉 Še vprašala bi, če še tiste gatke, ki jih ima na sebi, sleče, da jih popeglaš, ko je ravno likalnik segret…. 🙂
Tako to gre, če je ljubezen prava 😉

Kaj vidva res prepričujeta, da je samski stan najboljši?
Zakaj delata tako anireklamo za nesamski stan?

Sem mislila, da je Robi edin,ki bi žensko steral, če mu ne bi zlikala srajce :).

Ma, ne bo Robe ženske steral, ker ona ve in se vedno prime posla samo, da lahko ostane… 😉

Če bi ti že enkrat pogruntala kaj ti je z njim za delat bi tudi pri tebi kateri kaj dlje ostal kot le eno noč :))))

Če sem prav razumela, vezane monovce in monovce, ki hlepijo po vezi. Je za žensko najbolje, da si dobi poročenega tipa. Žena mu zlika srajco. On gre pa k ljubici, ljubici pa ni treba potem nič likat :).
Če je pa ženska žena pa ne sme likat, ker če bo likala bo lahko šel moški k ljubici. Če pa ne bo likala pa ne bo upal zmečkan k ljubici.

Debelčica pa ti si material genau za ljubico… 🙂

V bistvu imaš prav On. Kaj pa manjka ljubici? Žena uredi moža. Ljubica pa uživa z njim.

Ma, ne bo Robi ženske steral, ker ona ve in se vedno prime posla samo, da lahko ostane… 😉

Če bi ti že enkrat pogruntala kaj ti je z njim za delat bi tudi pri tebi kateri kaj dlje ostal kot le eno noč :))))[/quote]
Kaj pa boš z žensko, ki ne bi likala, pa ne bi kuhala…Kaj pa potem sploh bi ?
Samo ležala na kavču in se nažirala ?

Kot ženska stera takšnega moškega, ki ustreza zgornjemu opisu, tako mora moški sterat takšno žensko. 🙂

Manjka ji kolešček za peglanje zato si lahko moškega zgolj deli z eno podobno, ki ji manjka kak drug kolešček…. :)))

Samo nekaj mi ni jasno. Vidva poročena monovca. Vidva imata ženske zato, da vama likajo. Potem pa se tule gor spuščata v samske moške in jim delata pridige. Tisti, ki so samski, očitno zmorejo sami vse narediti (izjema tistih, ki visijo na mamini joškici). Vidva pa ne. Hm, kdo je zdaj tu pravi dec? Samski moški, ki zmore sam zase poskrbeti ali poročeni, ki mora imeti žensko, da skrbi zanj?

Samo res. Pametna ženska je ljubica. Žena postori vse to, kar Robi našteva. Ljubica pa uživa.

Ja pa seveda možna tudi obratna varianta. Mož kar naprej na MONu, se ukvarja s samskimi, ženo pa razni spiderji uštimujejo. Pa so spet vsi trije zadovoljni. Mož, ker ima čas z MON in ona ter njen ljubimc, ker lahko uživata.

Najbrž so preškrti in nočejo “plačat” zato morajo sami za vse skrbet… 😉

Ti si mi tut sumljiva, da nisi malo preveč stiskaška? 🙂

Dokler nisem postala redna udeleženka tega čveka, sem mislila, da zato ne dobim moškega, ker sem grda in debela in ker se ne ličim pa ker nimam štiklov.
Zdaj sem pa zvedela, da je problem tudi v tem, ker mu nočem likat.
Počasi spoznavam, da samski stan pa vendarle ni tako grozen. Nič likanja, nihče te ne sili imet otroke, ni treba cele dneve za štedilnikom stat, ni treba umazanih zoknov pobirat, ni težav z WC desko. No saj mogoče pa res ni tako hudo biti samski.
Še kako leto bom tu gor pa sploh ne bom več zamorjena, ker sem samska in ker ne dobim tipa.

Kaj bo ženski tak ta pravi dec, ki lahko vse sam. Saj te sploh ne rabi. Aja, zate so pravi tisti, ki te ne marajo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zaradi pralnih strojev in likalnikov tako zagreto debatiranje hehehehe )))

Če živiš v nekem odnosu, se dela delijo. Zato ne vem, zakaj bi moral eden vse in dokazovati, da lahko vse sam ?

Tudi poročeni smo bili samski in smo lahko sami poskrbeli zase.

debelastarunklja, prov legenda si 🙂

Ženska, ki je trapasta, ne dobi moškega. 😉

Vidiš sedaj, ko si sama so ti vsa našteta opravila muka in se jim izogibaš, če bi pa imela tapravega deca bi ti bilo pa vse našteto in še kaj zraven, v največje veselje… 🙂

Brez moškega telesa se ne pride v nebesa.... 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

To si ti samski, ki ne vedo, kaj zamujajo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close