Če ne znaš kuhat, prat in likat si desca ne zaslužiš
On, ja seveda. Saj vidim kako blažene so ženske, ki imajo tipe vaše sorte. Nobena se ne hvali kako je super likat pa pobirat usrane gate po hiši. Vse jamrajo kako veliko imajo za likat pa kako nimajo nobenega časa. Še nisem slišala nobene, da bi ji bile te stvari v užitek.
Marko, kaj pa? Tu gor naštevate same stvari, ki si jih nihče ne želi imeti. Bo kdo kaj lepega povedal o vezah? Tega pa ne napišete. Upam, da ti napišeš kako bi bilo lepo ženski v vezi.
matjazko, ravno trape se prve poročijo, kakega moškega pa dobijo je pa druga. Čeprav ni tako trapaste, da bi tebe vzela. Škoda,a ne. Boš moral še kar naprej pisat svoje blazen teorije sem gor. Mogoče se pa le najde kaka trapa, ki jo s svojimi umotvori očaraš. Do sedaj so se vse ženske le zgražale nad tabo, ampak nič ni nemogoče.
ANaBanana, celo teme o meni odpirajo :).
Robi, če se dela delijo. Zakaj potem pišeš, da bi žensko steral, če ti ne bi likala srajc? Ti ne zmoreš zlikat sam? Kje je ljubezen, če jo pogujuješ s tem, da ti mora zlikat srajco? Če ste moški menda za delitev del, zakaj vedno znova teme o tem, da morajo ženske likat? Zakaj pa ne bi moški?
popestritev, hja, eni ne zmorejo likat pa si zato dobijo ženske. Če pa katera noče likat bi jo pa sterali :).
MON je prav zdravilen. Preden sem sem gor prišla sem bila čisto obupana, ker sem samska, ker ni videt, da bom kdaj dobila tipa. Zdaj pa vse bolj ugotavljam, da biti v zvezi očitno ni nekaj fajnega. Ko pa same slabe stvari naštevate. No vsaj zame so slabe. Verjamem, da vam poročenim monovcem so fajne.
O, in ti vsak moj prispevek prebereš. Na srečanje v živo si pa ne upaš. Samo tu gor groziš kako bi me brcal. V reali pa rep med noge in na drevo v jok. Me veseli, da si si na dopustu vzel čas, da me bereš. Kaj drugega očitno nimaš za delat.
Če bi (taki) žensk vzel jamranje, izgubi smisel življenja…. 😉
Če bi (taki) žensk vzel jamranje, izgubi smisel življenja…. ;)[/quote]
A kaj fajnega naj bi bilo v vezah pa ne boš napisal?
Tu gor pišete same slabe stvari glede vez, kaj pa kaj fajnega?
Ma glej, mi smo uvidevni. Če bi to naštevali, potem bi šele bilo enim hudo. Nočemo nobenega prepričevat, da morajo zapustiti svoj samski stan. Zanimivo pa je, da nam ravno to očitajo že sedaj. 🙂
Sem si že sam likal, ko nje ni bilo. Če pa živim z žensko, pa pričakujem, da to ona počne, ker sam ne maram likanja. Zato pa jaz počnem druge stvari, ki jih ona ne mara. Na primer, košnja trave in ostala fizična in tehnična opravila.
Prav tako meni ni noben problem skuhati kosila, dat cote prat, sušit…In če jaz opravljam ta dela, potem pričakujem, da jih ona zlika.
Pa za mano ni treba pobirati oblek po tleh, se je pa že zgodilo, da sem jaz za njo.
Če imaš ti le takšne slabe izkušnje in meniš, da smo vsi takšni, potem sebe vprašaj, kaj je s tabo narobe, če srečuješ same mamine sinčke.
Samo sramoto si delaš s takimi posti. Druge označuješ za razvajenčke, tu pa pišeš, da pričakuješ od ženske, da ti lika. Vi niste nič zreli, samostojni, v zvezo ste šli, ker ste potrebovali nadomestno mater. Prej je mama skrbela zate, zdej na stara leta pa to počne žena.
Sem si že sam likal, ko nje ni bilo. Če pa živim z žensko, pa pričakujem, da to ona počne, ker sam ne maram likanja. Zato pa jaz počnem druge stvari, ki jih ona ne mara. Na primer, košnja trave in ostala fizična in tehnična opravila.
Prav tako meni ni noben problem skuhati kosila, dat cote prat, sušit…In če jaz opravljam ta dela, potem pričakujem, da jih ona zlika.
Pa za mano ni treba pobirati oblek po tleh, se je pa že zgodilo, da sem jaz za njo.
Če imaš ti le takšne slabe izkušnje in meniš, da smo vsi takšni, potem sebe vprašaj, kaj je s tabo narobe, če srečuješ same mamine sinčke.[/quote]
Torej hočeš povedat, da mora ženska likati, ker moški tega ne mara. Hm, kaj naj s takim moškim počnem, ki me sili v dela, ki jih ne maram?
A ni potem bolje res, da sem samska, ker potem me nihče ne sili, da naj delam nekaj kar ne maram?
Res super delitev del. MOški počne, kar je njemu všeč. Kar pa njemu ni všeč mora pa narediti ženska. Saj ni važno, če ona ne mara likat. Ona mora to narediti, ker moški to pričakuje od nje, ker drugače je bo steral.
Tebi ni mar kaj je njej všeč in kaj ne, važno ti je, da naredi tisto, kar tebi ne paše delat.
Aja, ne, tvoja obožuje likanje.
Jaz pa ne maram likati, zato sem pa samska.
Če bi (taki) žensk vzel jamranje, izgubi smisel življenja…. ;)[/quote]
Tu gor pišete same slabe stvari glede vez, kaj pa kaj fajnega?[/quote]
Kaj čem tebi pisat, ker kakrkoli človek napiše ti vse popljuvaš, v vsem najdeš izkoriščanje, krivico, negativo….
Daj porobaj malo bolj pozitivno gledat na svet. Mogoče ti bo lažje…..
Prej si bil mamin sinček, zdej si pa ženin sinček 🙂
Ma glej, mi smo uvidevni. Če bi to naštevali, potem bi šele bilo enim hudo. Nočemo nobenega prepričevat, da morajo zapustiti svoj samski stan. Zanimivo pa je, da nam ravno to očitajo že sedaj. :)[/quote]
Tule gor teče bolj propaganda proti vezam :). Tule gor sem dobila občutek, da eni prav hočejo prepričat ženske kako jim je fajn, ker so samske :), ker jim ni treba likat.
Kaj pa lizanje, imaš rad lizanje?
Lahko bi te peljal na sladoled….. 🙂
Eno kuglo, dve ali iz avtomata?
Tu gor pišete same slabe stvari glede vez, kaj pa kaj fajnega?[/quote]
Kaj čem tebi pisat, ker kakrkoli človek napiše ti vse popljuvaš, v vsem najdeš izkoriščanje, krivico, negativo….
Daj porobaj malo bolj pozitivno gledat na svet. Mogoče ti bo lažje…..[/quote]
Če pa pišete same stvari kaj vse mora ženska delati. Nič pa ne napišete kaj bi imela od tega.
Sem pričakovala, da boste napisali kako ji je potem bolje kot je v vezi. Pa pišete samo kako mora likati. A kaj lepega si ji pa res ne bo godilo? A dejansko eni mislite, da je likanje ženski v užitek?
Eno kuglo, dve ali iz avtomata?[/quote]
Verjameš ali pa ne, ampak zmorem sama kupiti sladoled. Pa ne tistega iz avtomata, ker ni dober. Raje kakega boljšega kupim.
Eno kuglo, dve ali iz avtomata?[/quote]
Verjameš ali pa ne, ampak zmorem sama kupiti sladoled. Pa ne tistega iz avtomata, ker ni dober. Raje kakega boljšega kupim.[/quote]
Evo sem vedel!
Pa kdo te sprašuje, če zmoreš sama kupit sladoled?!
Al si hotela, da ti podelimo priznanje, ker zmoreš sama? :)))
No prav, samo ne kar tako, najprej se moramo na lastne oči prepričat, da ti res to zmoreš. 😛
Potem bomo izdelali priznanje z zlato obrobo, v okvirju in moderator ga bo podpisal, Pimož pa ožigosal….. 🙂
ON in Robi, samo vidva pa sta res antireklama za vezo. Če vaju berejo samske ženske, si rečejo pa kaj je res tako grozno biti poročena kot ta dva pišeta?
Verjamem, da ni v vseh vezah tako kot v vajinih. Pa sploh verjamem, da niso vsi moški taki kot sta vidva :). Drugače bi bile vse ženske samske. Aja, ne, vajini ženi sta presrečni, da vama morata likati.
Ma glej, mi smo uvidevni. Če bi to naštevali, potem bi šele bilo enim hudo. Nočemo nobenega prepričevat, da morajo zapustiti svoj samski stan. Zanimivo pa je, da nam ravno to očitajo že sedaj. :)[/quote]
Tule gor teče bolj propaganda proti vezam :). Tule gor sem dobila občutek, da eni prav hočejo prepričat ženske kako jim je fajn, ker so samske :), ker jim ni treba likat.[/quote]
Jaz ne likam, tudi od moje ne pričakujem, da mi lika, celo pravim ji, da je to brezvezno početje. A ona vseeno tu in tam kaj zlika. Pridna je, kaj naj rečem. Pričkovanja so strup za dobre odnose.
Tule gor teče bolj propaganda proti vezam :). Tule gor sem dobila občutek, da eni prav hočejo prepričat ženske kako jim je fajn, ker so samske :), ker jim ni treba likat.[/quote]
Jaz ne likam, tudi od moje ne pričakujem, da mi lika, celo pravim ji, da je to brezvezno početje. A ona vseeno tu in tam kaj zlika. Pridna je, kaj naj rečem. Pričkovanja so strup za dobre odnose.[/quote]
Ok, to še razumem. Samo Robi od svoje PRIČAKUJE da mu lika. Mater si je moral to neko revco najdt, da se mu pusti tkole komendirat…
Jaz ne likam, tudi od moje ne pričakujem, da mi lika, celo pravim ji, da je to brezvezno početje. A ona vseeno tu in tam kaj zlika. Pridna je, kaj naj rečem. Pričkovanja so strup za dobre odnose.[/quote]
No vsaj en moški tu gor, ki ne deluje po pricipu: likaj mi ali pa spokaj. Pohvalno.
Pravijo, da ti je lažje, če najdeš ljudi, ki so še bolj v k.urcu, kot si sam. Toliko, kot vas je tu takih na kupu, redko najdeš v reali. Vse čestitke za opravljanje pravega altruističnega poslanstva!
Edino malo dolgočasno postane, stalno iste teme, stalno isti očitki, stalno iste debate, zelo malo osebnih in zanimivih izkušenj In veliko preveč medsebojnega obtoževanja, žaljenja in slabih besed.
Popolnoma zadostuje, da pridem vsak mesec malo naokoli. Se nič ne spremeni.
Brez pričakovanj, pa ni odnosa. 🙂
Vsi nekaj pričakujemo.
Največ problemov s tem pa imajo tisti, ki ne zmorejo drugemu nič ponuditi, razen teženja, tečnarjenja, samopomilovanja, pljuvanja po nasprotnem spolu….
Takšni so potem seveda logično samski in bodo ostali večno samski, ker se vedno, ko bi naj kaj storili za drugega, začnejo smiliti sebi ter se počutijo izkoriščane.
To so ljudje, ki sploh ne poznajo ljubezni.
Saj je ravno dajanje in sprejemanje, temelj vsakega odnosa.
Ti da bi poznal ljubezen, ne bi od ženske PRIČAKOVAL naj lika zate. To je njena odločitev, ne tvoja. Lahko si samo nekaj želiš imet od nje, zahtevat pa ne moreš, ker v nasprotnem primeru bi te bilo potrebno prefukat.
Robi, kaj pa ti lahko svoji ženski ponudiš?
Ona ti mora likati, kaj dobi v zameno, da mora delati stvari, ki jih ti ne maraš delati?
Verajemeš ali ne, ampak to kar ti opisuješ, je točno to: zatiranje, izkoriščanje ženske.
Ni ti mar kaj ona želi in kaj ne, važno ti je, da naredi tebi tisto, česar ti ne maraš delat.
Forum je zaprt za komentiranje.