Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Če ne znaš kuhat, prat in likat si desca ne zaslužiš

Če ne znaš kuhat, prat in likat si desca ne zaslužiš

Ja, kako bi pa visel na monu, če ne bi žena mu likala srajc? Logično, da to zahteva od nje, da lahko potem tu gor visi :).

Tak človek kot ti niti podrazno ne spoštuje žensk. Povrhu pa si še razvajen, ker nisi zmožen sam poskrbet zase. Ne maram tega počet, ne maram onega, so besede razvajenčkov. Jaz tudi ne maram hodit v službo, pa grem vseeno.

Brez pričakovanj, pa ni odnosa. 🙂
Vsi nekaj pričakujemo.[/quote]
S prvim se ne strinjam.
Človek lahko živi tudi z željami. Seveda pa to lahko doseže le z nekim delom na sebi, malokdo je tako “lepo” že vzgojen. Citiram razliko med željami in pričakovanji iz bloga PSI[/url]:

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Blog PSI je pa res relevanten vir za citirat. Smeh!

Jehovove priče verjamemo, da obstaja samo ena knjiga, po kateri je vredno živet in katero je vredno citirat. Vse ostale peljejo v pogubo.

Upam, da ta resnica ne bo ponovno izbrisana, ker spada v svobodo verskega izražanja, ki je zagotovljena z ustavo!

Ko bi jo vsaj prebral. Prebral si je samo ta odstavek, zdej pa cel pameten.

Ne le prebral, Jehovove priče Biblijo redno preučujemo!

Ko bi jo vsaj prebral. Prebral si je samo ta odstavek, zdej pa cel pameten.[/quote]

Pa se naj javi oseba, ki živi v partnerskem odnosu, pa od partnerja nčesar ne pričakuje.
Neka trenutna izponjenost vseh naših pričakovanj, pa ne zanika obstoj le-teh.

S tisto definicijo in razlago med željami in pričakovanji, pa se sicer strinjam, vendar o tem nisem govoril.
Prav tako razumem, da ne morejo biti izpolnjena vsa naša pričakovanja, saj idealnega partnerja ni. To pričakujejo le popolni egoisti, da sem jim drugi podredi in izpolni njihova pričakovanja, sam pa zatre svoja. A to ni nobena rast, ampak sprejemanje suženjstva v imenu kvazi duhovnosti.

Nekateri ljudje od partnerjev pričakujejo ljubeze, spoštovanje, zaupanje. Drugi pa likanje :).

A je tebi že kdo povedal, da si dosadna ?

A je tebi že kdo povedal, da si dosadna ?[/quote]

Ne.

Kako se pa izkazuje ljubezen, če ne tudi tako, da drug za drugega postorita določene stvari?

Ampak ti lahko vse sama, sama kuhaš, sama likaš, sama si kupiš sladoled, sama ga potem poližeš… ni več načina, da ti kdo izkaže naklonjenost, ljubezen. Lahko ti sicer zaupa, da boš to res sama storila in spoštuje to, da hočeš vse sama, to je pa tut vse. Od partnerja nič ne pričakuješ, torej je tebi nepotreben in tako se ob tebi tudi počuti…

Đabe se potem pogovarjat o partnerstvu s tabo…. 😛

A je tebi že kdo povedal, da si dosadna ?[/quote]
Res zrel odziv. Ko nimaš nič pametnega za napisat, pa začneš z žaljenjem.

Ne gre se za to, kateri blog je relevanten in kateri ni, pač pa za to, v kaj sam verjameš. V tem primeru pa gre le za opis razlike med željo in pričakovanjem. Če se ti ne opis ne zdi relevanten, lahko sam narediš boljšega oziroma svojega. Meni se tale zelo dopade, prav tako preko osebne izkušnje potrjujem, da dejansko tako tudi je. Blog sem le omenil, če bi morda koga zanimalo še kaj od tam in ker se mi zdi fer, da če nekaj kopiram, da navedem tudi vir tega.
Ali ti misliš, da bi bilo treba narediti znanstveno raziskovo glede tega, kaj je želja in kaj je pričakovanje? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ni nujno, da se nekaj, kar je citirano drugod, ne ujema s to vsebino vaše knjige. To so vam menda povedali, tistim, ki jim ni jasno samim po sebi?

Kako se pa izkazuje ljubezen, če ne tudi tako, da drug za drugega postorita določene stvari?

Ampak ti lahko vse sama, sama kuhaš, sama likaš, sama si kupiš sladoled, sama ga potem poližeš… ni več načina, da ti kdo izkaže naklonjenost, ljubezen. Lahko ti sicer zaupa, da boš to res sama storila in spoštuje to, da hočeš vse sama, to je pa tut vse. Od partnerja nič ne pričakuješ, torej je tebi nepotreben in tako se ob tebi tudi počuti…

Đabe se potem pogovarjat o partnerstvu s tabo…. :P[/quote]

A samo to je tebi partnerstvo?
Glej, jaz pa drugače razmišljam. Sedaj mi ni treba likat. Likanje mi je muka. V partnerstvu pa bi morala likat moškemu. Če bi me imel ta moški res rad, ne bi zahteval, da mu likam, ker mi je to delo odveč in neprijetno.
Glej, če ti je parnerstvo samo to, kar pišeš, potem pa je res bolje biti samski.
Ne, moškega res ne rabim, da bi mi kupoval sladoled, mi likal.
Saj mi bo počasi jasno zakaj toliko poročenih ljudi jamra kako so zasedni, kako nimajo časa, kako morajo to in kako morajo ono.
Če ste samo zato skupaj, da obremenjujete drug drugega. Vsaj tako se vaju bere.

Mislim, da nobeni niso na boljšem. Pričakovati ljubezen se mi zdi še huje, kot pričakovati “le” likanje.

Mislim, da nobeni niso na boljšem. Pričakovati ljubezen se mi zdi še huje, kot pričakovati “le” likanje.[/quote]

Ti v partnerstvu ne pričakuješ ljubezni?
Če te prav razumem so ljudje, ki v partnerstvu pričakujejo ljubezen, spoštovanje in te zadeve prezahtevni.
Tisti, ki pa niso tako zahtevni pa pričakujejo le likanje. Skromnost je pa res lepa čednost :). Ni važno, če te ljubi, važno, da ti lika :).

Nižja kot imaš pričakovanja do drugih, manjkrat boš razočaran. In če sam nimaš ženski kaj zanimivega za ponudit, se bo težko sama od sebe javila ti gate likat, pomivat posodo, kuhat itd, ker ji bo to napor, odvečno delo.

Sklep : Če bi Robi manj časa preživel na forumu in se bolj posvetil svoji ženski, ne bi imel teh problemov.

Mislim, da nobeni niso na boljšem. Pričakovati ljubezen se mi zdi še huje, kot pričakovati “le” likanje.[/quote]

Če te prav razumem so ljudje, ki v partnerstvu pričakujejo ljubezen, spoštovanje in te zadeve prezahtevni.
Tisti, ki pa niso tako zahtevni pa pričakujejo le likanje. Skromnost je pa res lepa čednost :). Ni važno, če te ljubi, važno, da ti lika :).[/quote]
Kaj pa je ljubezen? Je to nekaj kar lahko izsiliš, zahtevaš od drugega? Ker točno to delaš, ko nekaj pričakuješ. Ljubezen pride, če si jo zaslužiš. Ne rabiš je pričakovati.

Evo pa se tudi z NS-jem v nečem strinjava in to v najbolj pomembni temi. 🙂

Robi je še mlečen okoli ust. Verjetno ga je mama, ko je bil še otrok preveč razvajala. Ga tolažila naj se ne sekira, ker ko nje enkrat več ne bo, bo pa druga skrbela zanj. Mu kupovala robčke, novo kahlco, da ne bo na umazani kakal, za roko ga vodila čez cesto itn. Bo pa vsaj na forumu izpadel samostojen, če mu že v reali ne znese…

Đabe se potem pogovarjat o partnerstvu s tabo…. :P[/quote]

A samo to je tebi partnerstvo?
Glej, jaz pa drugače razmišljam. Sedaj mi ni treba likat. Likanje mi je muka. V partnerstvu pa bi morala likat moškemu. Če bi me imel ta moški res rad, ne bi zahteval, da mu likam, ker mi je to delo odveč in neprijetno.
Glej, če ti je parnerstvo samo to, kar pišeš, potem pa je res bolje biti samski.
Ne, moškega res ne rabim, da bi mi kupoval sladoled, mi likal.
Saj mi bo počasi jasno zakaj toliko poročenih ljudi jamra kako so zasedni, kako nimajo časa, kako morajo to in kako morajo ono.
Če ste samo zato skupaj, da obremenjujete drug drugega. Vsaj tako se vaju bere.[/quote]
Tako je! Dober sklep 😉
Dva sta skupaj zato, da rešujeta težave, ki jih ne bi bilo, če ne bi bila skupaj. 🙂

Torej ostani samska, itak zmoreš vse sama, bilo bi škoda, da še nekomu zagreniš življenje tako kot smo to storili mi, ki smo se poparčkali… 😉

Tisti, ki pa niso tako zahtevni pa pričakujejo le likanje. Skromnost je pa res lepa čednost :). Ni važno, če te ljubi, važno, da ti lika :).[/quote]
Kaj pa je ljubezen? Je to nekaj kar lahko izsiliš, zahtevaš od drugega? Ker točno to delaš, ko nekaj pričakuješ. Ljubezen pride, če si jo zaslužiš. Ne rabiš je pričakovati.[/quote]

Ne, ne izsiljuješ ljubezni. AMpak ne greš pa v vezo, če ni ljubezni. ALi greš v vezo, če ni ljubezni? Verjetno, da ne. No, razen, če rabiš likarico :). Ti ni bistvo veze ravno ljubezen? Bi bil v razmerju, če med vama ne bi bilo ljubezni? Si, ko si bil samski razmišljal o vezi in si jo želel? SI jo želel, ker si si želel ljubezni? Obojestranske seveda.
Ali si šel v razmerje, ker si rabil likarico :)?
Res pa ne moreš izsiliti ljubezni, se zgodi ali se pa ne zgodi.

Brez pričakovanj, pa ni odnosa. 🙂
Vsi nekaj pričakujemo.[/quote]
S prvim se ne strinjam.
Človek lahko živi tudi z željami. Seveda pa to lahko doseže le z nekim delom na sebi, malokdo je tako “lepo” že vzgojen. Citiram razliko med željami in pričakovanji iz bloga PSI[/url]:
[/quote]

Torej se naj javi ženska ki ne bo jamrala če bo tip fukal še kero! Ker nenazadnje to ni pričakovanje da bo zvest, ampak samo želja 🙂

Problem te tvoje teorije je v tem, da če noben ne bi smel nič pričakovat potem tudi varanja ni, ker je to samo želja da bi bili tipi zvesti 🙂

Če pričakovanj ne bi smelo bit, potem nobeno partnerstvo ne bi razpadlo, ker če nič ne pričakuješ ne moreš biti razočaran (razen če se greš antiteze in si razočaran da karkoli sploh dobiš najsi bo negativno ali pozitivno ampak potem že pričakuješ nič, kar je tehnično gledano nekaj, če nekaj ne smeš dobit.)

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close