Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ČE NI DED NAD 185 cm, NI PRAVI DEDC. PIKA.

ČE NI DED NAD 185 cm, NI PRAVI DEDC. PIKA.

V rit se zaleti, te pozdravlja moja mačka Pika.

Potem nas je pa dosti pubertetnic … Večina žensk, ki jih poznam, si res želijo visokega moškega, da četudi obujejo visoke pete, da je še vedno višji.
Ne bi rekla, da dec ni dec, če ni nad 185, bi pa rekla, da je ženskam višina pomembna, tudi zaradi … 😉
[/quote]

Mene je najbolj zmotil tako radikalen pristop: “dec ni dec” za neko stvar, na kar človek ne more vplivati. Čisto drugače bi zvenelo, če bi avtorica napisala npr. Imam 180 cm in si želim moškega, ki ima vsaj 185 cm. Vsi imamo neke želje in ideale, nič ni narobe s tem, če le znamo ločiti, katere želje so pomembne, katere pa ne. In 185 cm je zelo veliko, marsikatera majhna ženska bi raje imela partnerja, nižjega od 185 cm. Da pa nekdo a priori izloči in žali vse, ki so pod 185 cm, je otročje. Nihče si ne želi biti cenjen na podlagi lastnosti, na katere nima vpliva. Marsikateri nizek dec je 1000-krat boljši od visokega (in obratno, seveda – kar dokazuje, da višina ni dober kriterij pri izbiri partnerja).

Mene je najbolj zmotil tako radikalen pristop: “dec ni dec” za neko stvar, na kar človek ne more vplivati. Čisto drugače bi zvenelo, če bi avtorica napisala npr. Imam 180 cm in si želim moškega, ki ima vsaj 185 cm. Vsi imamo neke želje in ideale, nič ni narobe s tem, če le znamo ločiti, katere želje so pomembne, katere pa ne. In 185 cm je zelo veliko, marsikatera majhna ženska bi raje imela partnerja, nižjega od 185 cm. Da pa nekdo a priori izloči in žali vse, ki so pod 185 cm, je otročje. Nihče si ne želi biti cenjen na podlagi lastnosti, na katere nima vpliva. Marsikateri nizek dec je 1000-krat boljši od visokega (in obratno, seveda – kar dokazuje, da višina ni dober kriterij pri izbiri partnerja).
[/quote]
Amen, sister!
Zato pa so tudi na mestu vprašanja avtorici in par drugim puhloglavkam, o njihovi višini (in teži) 😉

Moški ki so visoki 165cm,170cm ali 175.. to je nagravžno do kraja. ne bi ga mogla met za noben denar. žalostno do vsega s čimer se tolažite vi ali oni,je pa to,da ne poznam nobenega majhnega ki bi bil “dec” po karakterju,ali karizma ali karkoli. Vse so navadne piičke,mamini sinčki,nesposobni,sluzavci. poznam enga tazga,duva se skos okol mene,tip mi še do kolen ne seže,zna pa bit zlo fastruriran vsakič ko ga znova odpikam.

Če ženska dedcu postavlja kriterije pri telesni višini, ni ženska, ampak pubertetnica. Če pa tudi pubertetnica ni, je pa kaj hujšega.
[/quote]

Očitno sem tudi jaz pubertetnik, saj palčic pač ne bi imel. Ok, pa višjih od mene tudi ne, je pa res, da je takih žensk v Sloveniji zelo malo.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

NIS NČ POVEDALA… KOLK SI PA TI VISOKA, A? 🙂

Sem visok 188 cm in tehtam 104 kg. Zadovoljujem tvojim kriterijem? In seveda samski.

Zenske nimajo tezav z videzom.

Ce je debela, si da steznik na trebuh.
Ce je majhna, obuje visoke pete.
Ce je grda, se namaze.
Ce ima slabo frizuro, si nadene lasuljo.
Če nima jošk, si jih operira.

Zenske lahko vse svoje pomankljivosti zlažejo in moški tega niti ne obsojajo. No na nek nacin obsojajo. Take se samo pojebe, za ozenit pa niso in to je zenski zadosten znak, da nisi glih naravna lepotica, ampak za spraznit jajca. Vseen je ce ma lasuljo, pete, make up…komu mar, sej je sam za jajca spraznit.

Na moske pa zenske gledajo drugace.
Mora bit visok, mora bit situiran, mora nekaj imeti. Tuki ne steje moski v visokih petah, krediti in hipoteke. Šteje samo kar je pristno. Umeten denar in razne operacije, to ne pali.

In po svoje je zanimivo kako nekdo, ki je v bistvu tako tezek prevarant, drugim izjavlja kaksni morajo biti, da so ljudje. Bi bilo vse lepo in prav, ce bi ena naravna lepotica govorila decom kaki morajo bit, da so deci, ampak da pa to govorijo neke zenske, k same seb verjamejo kva so lepe z vsemi temi preparati, to je pa groteska.

In to je eden temeljnih razlogov, zakaj zenske nimajo funkcionalnih mozganov. Majo zlo zmaličen in nerealen pogled na realnost. Clovek bi rekel da so se jim licila ze vzrla v mozgano in da niso lepe zarad licil ampak da so zaradi njih postale kar naravne lepotice hehe.

Avtorica. Dej ti men povej ker moski se bo sekiral za tako neumno zensko, kot se ti z izjavo predstavljas. Take trape ostanejo srecno samske/locene s svojimi ideali, majhni decki se pa porivajo kjer hocjo, ker konc koncev so se zmer cipice k jim en mar dol visi za visino .

Potem imaš v Sloveniji bolj malo izbire, ker naši moški ne veljajo za visoke.

Če si 1000 žensk želi 100 moških, ki izpolnjujejo njihove kriterije in dejansko obstajajo, jih bo 900 na suhem v družbi mačk. Razen če uvedemo mnogoženstvo.

Waaaaw. To bi jazzzzzzz. :-)) Moj dragec se pa noče zrediti, lump.

tip če je močnejši,debelejši,visok je zame ideal. dočim ženska debela ni ravno ideal. ženska pooseblja milino,nežnost in mora bit suha,vitalna. debele babe so pač grdavži. Tip če je debel,velik…. to je orgazmično :))

Amen, brother!
In še vedno ni povedala, koliko je pa Njeno Visočanstvo visoko 😉

Glup ko maqarac. Samo da ima anakonda, koja se jedno mesečno diže.
[/quote]

Samo enkrat mesečno? To je premalo, vsaj enkrat dnevno ima anakonda predstavo.

Ženske se v moškem objemu rade počutijo varne in nebogljene. Kakšen moški bi naj varoval 170 cm/80 kg pošast si pa predstavljajte sami.

Super Pepe.

xe xe, ko pa najdejo 190 visokega, pa je en varnostnik na minimalcu, pa pri mami, pol spet ni ok hahahahaa…

In ne se potem pritoževat čez uvožene Azijke 😉

Ha ha ha…joj…

Pol pa te babe glupe, ki sanjajo nekaj o dedcih čez 185, ki jih za njih itak ni..morajo v službi ubogati 160 cm visokega šefa s prečko in očali, pa vikat ga morajo, on pa njih tika ko smrklje. So pa lepe v svojih salonarčkih, ko opravljajo administrativna dela, to pa.:)))))

In če imajo še manj sreče, jih že kot kandidatke za službo na ustnem razgovoru za.jebava kak napiflan psiholog s plešo..Pa če imajo še manj sreče..jih na zdravniškem dobro prešlata kak grd zarostani dedec, daleč od vsakega ideala, tako po videzu kot karakterju…

Ko gredo skozi vse te procedure in jim mami skuha kosilo…pol pa spet pesnijo, kako bi one samo enega lepega pa čez 185 mele…ha ha ha…v reali jim pa lajf mimo tega krojijo neki žnj tipi na položajih..

nije žvaka za seljaka a veš :)) Varnostnik je zato ker je i glup i tup. vpraš kakšno k je bla s takim.. kok sta se kregala in zakaj..

Zanimivo je, da so direktorji večinoma manjši od mene. Nekaj bo na tem, mali dedci so sposobni in za.jebani in pol vas šolajo, kljub vašim 15 cm salonarjem xe xe xe..

Očitno majo hude psiholoske tezave,da ne vejo v kerem stoletju zivijo. V kapitalizmu se zenska pocuti varna ob moskemu ki ima denar, ne pa centimetre hehe.

Ma ja babe so se nekje v kameni dobi tko al drugace. Vsaj kar se decov tice.

Kaj pa vem men je oboje privlačno
Imam pa svoje standarde in sicer če je mali ne sme bit mišičast ker je smešen ampak mora bit suh
Če je velik mora bit mišičast ker če je suh je smešen
Karakter je pa bistven

15-20cm razlika in vseeno velikost – tip mora bit višji od tipice.

Evo, to je krivo, da nimaš moškega, saj nas je samo milijon, kakšna majhna izbira pa je to? Nikakva…. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close