Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ČE NI DED NAD 185 cm, NI PRAVI DEDC. PIKA.

ČE NI DED NAD 185 cm, NI PRAVI DEDC. PIKA.

Bojo samske nadstandardnice pač same, who cares.

Imam 182 cm ampak če bi te usekal, verjemi, da bi občutila, da te je orng dec usekal.

Očitno sem tudi jaz pubertetnik, saj palčic pač ne bi imel. Ok, pa višjih od mene tudi ne, je pa res, da je takih žensk v Sloveniji zelo malo.
[/quote]

Moj post, ki ga citiraš, je bil namenjen predvsem avtorici. Tudi napisan je v njenem stilu pisanja.

Obširnejso razlago sem napisala ob 17.23. Nekoga, ki gre celo na forum napisat, da dec ni dec, če nima 185 cm, si predstavljam vse prej kot prijazno bitje. Tako diktatorsko mi deluje.

Amen, sister!
Zato pa so tudi na mestu vprašanja avtorici in par drugim puhloglavkam, o njihovi višini (in teži) 😉
[/quote]

Modro molčijo.:) Sicer pa virtuala prenese vse. Tu smo lahko vsi 1,85 cm.:)

Zame pa mora bit pod 185, ker sem 160 in bi izpadlo trapasto, sploh, ker rada obujem pete. Nad 185 so navadno že malo punklasti, ker se jim slej ko prej ukrivi hrbtenica. Navadno, še prej, če imajo sitno babnico ob sebi, kot je recimo avtorica tega zapisa. Mislim, da je še vse kaj drugega pomembno pri videzu kot zgolj višina. Npr, teža, zgradba telesa, lasje, zobje, oblika obraza, oblika rok, dolžina in obseg penisa, vzdržljivost orodja, nasmeh, pogled, karakter, izobrazba, razgledanost in še in še. Če gledaš zgolj višino si lahko za partnerja izbereš tudi meter, ki ga raztegneš nad 185 in z njim hodiš potem naokrog.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close