Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ČE nimate kam z igračami

ČE nimate kam z igračami

Jih lahko do srede prinesete v OŠ LEDINA kjer jih zbirajo do srede,nato jih bodo poslali v Tuzlo-BIH.
Oddate pa jih v tajništvu šole.
lp.Mateja

So pa za otroke iz soc.ogroženih družin teh pa tam res ni malo.
Če se bo kdo odzval-Hvala!!

Kje je to?

V Ljubljani.

O, predalec…

V centru Lj.-Komenskega ul.19-greš pa po moji ulici-ILIRSKI

Škoda !!!

A kaj veš, če bi bile v redu tudi plišaste? Teh imamo mi cel kup in so nam samo v napoto… Mož pa itak dela tam zraven. No, jaz tudi, samo sem še doma :-))))

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

Jaaaa seveda vse kar ne rabite več-tudi mi smo jih podarili!!Zelooo dobrodošlo sploh tale pliš kar prinesi,tile otročki se vsega zelooo razveselijo!!!

No super! Smo jih že hoteli nesti v naš vrtec, ampak imajo tega tam že preveč… Prinesemo!!

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

Superr Hvala!!

A je to do naslednje srede? Če ja, mi bo morda uspelo vmes kaj priti v Ljubljano.

ja!!

Pri nas bi se nabralo kar nekaj igrač. Ravno prejšni teden sem rekla, da moram narediti “čisto” ker kar je preveč je pa preveč.
Ali mi lahko poveš do katere ure jih lahko prinesemo, do 5 sem v službi in se bojim, da bo to prepozno.

Do katere srede?

do srede 22.12.
ina ja ob 5 ih je pa res pozno probaj zjutraj!!

Evo, mi smo jih danes odnesli … :-)))

New Report

Close