Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Če osebi vzamete izpit ob hudem prometnem , potem morate tudi tem lažnivim strokovnjakom sedaj pobrat diplome

Če osebi vzamete izpit ob hudem prometnem , potem morate tudi tem lažnivim strokovnjakom sedaj pobrat diplome

RECIPROCITETA Še en skorumpirani zakon, zakaj pa vsem tem doočenim strokovnjakom, ki nam lažejo že par nesecev , nas zavajajo ,ker so skorumpirani in podkupljeni in seveda še nesposobni, ne vzamete diplom pa na cesto jih fu knit naj gredo kontejnerje obračat Take lažnive stroke, ki je čisto vse narobe predvidela in nam še mastno lagala jaz ne rabim nič, pa še mastno so plačani iz mojega denarja. Saj ne rečem, da to velja za vse za masrikoga pa.

po celi evropi je isto, kaj se zdaj znašaš nad našimi strokovnjaki, edino, kar me res strašno jezi in ne morem verjet taki aroganci in egotu zdravnikov. Oni so, lahko komot rečemo, vnesli virus k nam in povzročili razširitev, kot smo ji priča. Ljubljanski so raznesli okužbo na 25 ljudi, metličan na 15, potem sta 2 iz MS, mariborčana, vprašanje, kaj bo s tem zadnjim iz šempetra, če je še 3 dni delal v bolnici in bil v stiku bohsigavedi skom vse.
In ni upošteval navodil, rečeno mu je bilo, da gre v službo in nosi masko. No včeraj je predstojnica morala javno priznat, da v službi NI nosil maske. Ignoranca na višku.

To je zaradi Corone, ti rečem 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

New Report

Close