»CE-PI-VO« – IZBIRA MORA BITI SVOBODNA! MORA. BITI. SVOBODNA.
Mnoge stvari so me v zadnjih dneh premaknile do te objave. S trenutno agresivno propagando in hkrati s toliko neodgovorjenimi vprašanji ter tveganji, je vse bolj odkrito napovedovanje prisile v to nesprejemljivo. Se zavedate, da se po naši svobodi in pravicah, zdaj, kot naslednje v vrsti, napada nedotakljivost naših teles oziroma pravice do odločanja o lastnem telesu? Kdaj bo dovolj?
Smo tam, na kar so mnogi politično neodvisni strokovnjaki opozarjali. Torej, da pik v ramo 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ne odpravi ničesar. Ne »vir-usa«, ne drugih ukrepov. Kljub temu pa ga očitno nameravajo prej ali slej vsiliti nam vsem. Kljub temu da:
– NI ZNANO, KOLIKO JE »CE-PIV.O« UČINKOVITO IN ŠE VEDNO LAHKO ZBOL.IMO IN SMO ŠE VEDNO LAHKO PRENAŠALEC
(Kar smo bili tudi pri vsakem prehladu, gripi itd. in prav je, da se trudimo maksimalno, da ne okužimo drugih, še posebej rizičnih skupin, a popolnoma ustaviti na žalost tega ne gre. To je del življenja. Najkasneje po vseh ukrepih nam je to jasno.)
– TUDI, ČE JE UČINKOVITO, NI ZNANO, KAKO DOLGO BI NAJ BILO
Ob tem, da odgovorni marsikaj ne vedo, pa po drugi strani trdijo, da je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} varno. Brez dolgoročnih študij. Brez varnostnih protokolov, ki so veljali vrsto let vse do te norosti.
Nihče ne more vedeti, ali je (ne)varno. Lahko, da je, lahko da ni. Predvsem dolgoročno. Že samo zato vam prisila niti približno naj ne pade na pamet.
Pa tudi, če bi bilo 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} učinkovito ga pri dejanski nevarnosti, ki jo ta »vir-u.s« za veliko večino predstavlja, ne bi imelo nikakršnega smisla vsiljevati aktivni, zdravi populaciji. Ker ga velika večina normalno preboli. To je dejstvo.
https://www.facebook.com/100044537684263/videos/124691776281962
Ne. Cepljenje mora biti obvezno. Pa ne samo za Covid, ampak tudi za vse ostalo. Brez cepljenosti ne bi smel otrok imeti vstopa v solo, odrasli pa ne v sluzbe. Ce “starsi” otroka ne zelijo (zaradi svoje zagovedanosti) cepiti, potem jim ga mora CSD vzeti.
Dost mamo vas, z enim kolesckom premalo v glavi.
Na žalost nekaterim ni pomoči. Zunaj na razdalji nosijo nagobčnike, kar je pa še slabše, veliko se jih vozi v lastnem avtu z nagobčniki, čeprav je samo šofer/ka za volanom. Torej glave do konca oprane.
[/quote]
Tega odnosa pa res ne razumem; zakaj tebe in podobne moti, če nekdo nosi masko?
Lahko razumem da si proti temu, da bi jo nosil sam – ampak kaj je narobe, če jo nosi kdo drug?
Lahko razumem da si proti temu, da bi jo nosil sam – ampak kaj je narobe, če jo nosi kdo drug?
[/quote]
če se ljudje ne bi bali palice, bi samo 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljudi nosilo maske, ker v glavnem že vsi vedo, da je PLAN DEMIJA. ne epidemija…
Ampak pri takšnih politikih ki kradejo kar se ukrasti da, ki zagotavljajo državo z najvišjo korupcijo na svetu, tudi gospodarstvo ne kore v redu laufat, saj za vse te kraje nabijajo davke v nebo- najvišji davki na svetu in zato TI BLESAVO BITJE ti povem, da ljudje samo zato nosijo maske, ker imajo slabe plače, niti iz meseca v mesec ne preživijo in ne morejo plačevati teh blesavih kazni.
Ampak, ko bo počilo, ko se bo pritisk spustil do neba, potem se pazi ti in tebi podobni SDS štrikavci!
kopriva
[/quote]
Narobe je to, da se s tem vzpodbuja korona fašizem.
Nagobčniki imajo simboličen pomen in pomenijo podporo fašizmu.
Podobno kot so včasih nosili svastiko in s tem pokazali podporo nacizmu, da se je lahko nacizem razširil in so psihopati lahko izvedli svoje zločine.
In tako zdaj z nagobčnikom podpiraš psihopate in zločine nad človeštvom.
Podobno kot so včasih nosili svastiko in s tem pokazali podporo nacizmu, da se je lahko nacizem razširil in so psihopati lahko izvedli svoje zločine.
[/quote]
Ta simbolika obstaja samo v tvoji paranoični glavi. Zame so maske simbol solidarnosti in odgovornosti do sočloveka, antimaskerji ste pa simbol egoizma in nerazgledanosti.
če se ljudje ne bi bali palice, bi samo 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljudi nosilo maske, ker v glavnem že vsi vedo, da je PLAN DEMIJA. ne epidemija…
Ampak pri takšnih politikih ki kradejo kar se ukrasti da, ki zagotavljajo državo z najvišjo korupcijo na svetu, tudi gospodarstvo ne kore v redu laufat, saj za vse te kraje nabijajo davke v nebo- najvišji davki na svetu in zato TI BLESAVO BITJE ti povem, da ljudje samo zato nosijo maske, ker imajo slabe plače, niti iz meseca v mesec ne preživijo in ne morejo plačevati teh blesavih kazni.
Ampak, ko bo počilo, ko se bo pritisk spustil do neba, potem se pazi ti in tebi podobni SDS štrikavci!
kopriva
[/quote]
Cel politični traktat o marsičem… samo odgovora zakaj bi bilo to slabo za druge pa ne?
[/quote]
To je TVOJA simbolika. A bi se vsi morali držati samo tvojega razumevanja in interpretacije?
Boš kmalu predpisal barvo obleke, tip čevljev in avta, ki se ga sme uporabljati, da tega ti ne boš razumel kot kaj hudega?
Mene bolj ta tvoj pogled spominja na sisteme, kjer obstaja samo en pravi način in samo eno mnenje.
To je TVOJA simbolika. A bi se vsi morali držati samo tvojega razumevanja in interpretacije?
Boš kmalu predpisal barvo obleke, tip čevljev in avta, ki se ga sme uporabljati, da tega ti ne boš razumel kot kaj hudega?
Mene bolj ta tvoj pogled spominja na sisteme, kjer obstaja samo en pravi način in samo eno mnenje.
[/quote]
Ti pa si res zaveden s strani medijev.
Zagovorniki fašizma se ne zavedate kakšno škodo povzročate sebi in vsem drugim.
Kaj bom jaz predpisoval, kot da jaz izvajam fašistično diktaturo ?
Daj začni že uporabljat glavo, če jo že imaš.
Sem jaz predpisal nagobčnike ?
Sem jaz predpisal teste ?
Sem jaz predpisal cepljenje ?