»CE-PI-VO« – IZBIRA MORA BITI SVOBODNA! MORA. BITI. SVOBODNA.
Ti pa si res zaveden s strani medijev.
Zagovorniki fašizma se ne zavedate kakšno škodo povzročate sebi in vsem drugim.
Kaj bom jaz predpisoval, kot da jaz izvajam fašistično diktaturo ?
Daj začni že uporabljat glavo, če jo že imaš.
Sem jaz predpisal nagobčnike ?
Sem jaz predpisal teste ?
Sem jaz predpisal cepljenje ?
[/quote]
Ja, to velja zate. Očitno se ne zavedaš škode, ki jo povzročaš in pojdi prebrat za seboj – predpisuješ kaj je prav in kaj ne.
Po tvoje je edino sprejemljivo in prav ne nositi maske – in vsi ki delujejo drugače, so škodljivci.
Zdaj naj bi govorili o maskah, v teste se ne spuščam, cepljenje pa ni PREDPISANO.
In v celem traktatu še vedno ni direktnega odgovora kaj konkretno je narobe, če nekdo nosi masko?
Pa sprašujem o direktni škodi za posameznike ki ste “proti maskam”, ne o političnem ali socialnem vplivu.
Povzetek
Številne države po vsem svetu so uporabile medicinske in nemedicinske obrazne maske kot nefarmacevtske ukrepe za zmanjšanje prenosa in nalezljivosti koronavirusne bolezni-2019 (COVID-19). Čeprav znanstvenih dokazov o učinkovitosti obraznih mask ni, so ugotovljeni škodljivi fiziološki, psihološki in zdravstveni učinki. Predpostavlja se, da so obrazne maske ogrozile profil varnosti in učinkovitosti ter se jim je treba izogibati. Ta članek izčrpno povzema znanstvene dokaze v zvezi z nošenjem obraznih mas v dobi COVID-19, ki zagotavljajo uspešne informacije za javno zdravje in odločanje.
vir- https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7680614/
https://gustirnagusti.wordpress.com/2021/02/28/obrazne-maske-v-dobi-covid-19-zdravstvena-hipoteza/
Danes sem na rtvslo bral tole
https://www.rtvslo.si/mmcdebata/to-ni-nic-drugega-kot-rop-sredi-belega-dne/574396
In je en pametnjakovič Sik omenjal neke odredbe,
pa da bi učitelji morali ostat doma in podobno.
Gre se zato da je treba spremenit način komuniciranja, ker z odredbami se malo kaj doseže in je potem jeza in odpor.
Ljudi je treba poučit in govoriti da je cepljenje zaželjeno in strokovnjaki ne znajo dovolj jasno in glasno poudariti pomen cepljenja in vse ostalo,
ker če bi to storili, ne bi bilo toliko dvomiv glede cepljenja. Novinarji bi pa morali sodelovat, bi za razliko širjenja občasnih pristranskih prispevkov tokrat širili resnico.
Jaz pa menim, da bi moralo bit tako kot je nakazala prepotentna novinovinarka na rtv slo pri dnevniku, čeprav rtv je z objektivnostjo na podnu ampak pustimo to.
Torej pametno bi bilo bi pri velikem pomanjkanju cepiva že najprej cepili tiste ki za tem najbolj umirajo, torej skupino nad 65 in ne samo v domovih kar so storili takoj (razen če so preboleli covid bi počakali 3 mesece in bi jih nato cepili) in pa vse kronične bolnike ne glede na starost, ker ti so najbolj ogroženi za smrt vendar teh nad 65 let je baje bilo cepljeno zelo malo so pri dnevniku rekli.
Če nekdo zboli po naravni poti lahko umre, ker ko se okužiš ne veš kakšno količino virusa boš dobil.
Pri cepljenju je vse kontrolirano, tisti ki je že bil izpostavljen korona virusom najverjtneje ne bo dobil vročine po cepljenju, tisti ki pa še ni bil izpostavljen korona virusom, bo pa lahko mel dan, dva malo vročine. To je v primerjavi z naravno okužbo mačji kašelj. Jaz sem srednjih let, zdrav in ko sem prebolel covid sem imel 14 dni vročino, tudi 39,2, slabost, težko sem dihal in tako naprej. En dan malo vročine v primerjavi s tem? Takoj podpišem.
Razlika je tudi ta da če se človek cepi so znanstveniki dokazali, da telo naredi več protiteles kot če preboliš po naravni poti. To pomeni da si dlje časa varen pred okužbo, če bi se pa morebiti spet okužil, npr z novim sevom iz Afrike, Anglije pa pomeni da bi bili simptomi veliko manjši. Če se nekdo cepi pa bi imel res smolo pa se spet okuži bo imel minimalne težave v primerjavi, če se ne bi cepil.
Se mi je pa zdelo da se bo pojavil nov val, ker sem načeloma zdrav hodim tudi v trgovino in imam biologijsko medicinsko podlago in sem nekaj tednov nazaj nazaj v grlu ponovno čutil en dan bolečino, pa zjutraj ko sem dihal je bilo slišati malo trenja, podobno kot bi s papirjem šumelo in ko sem se odkašljal, se mi je zdelo da je kot pravijo lajajoč kašelj podobno kot pri krupu, tako da kljub temu da sem prebolel, ko bodo pocepili starejše in če bo možnost, bom cepljenje takoj sprejel, tako da učitelji bi lahko ob pomanjkanju cepiva gledali na to, da jih hočejo prve cepit kot v čast ne pa kot na vsiljevanje.
V eni raziskavi so pokazali da so otroci veliki prenašalci in da imajo lahko kar veliko količino virusa brez nekih večjih simptomov zato je tudi s stališča zdravja učiteljev samih bolje da se cepijo.
Pa zadnjič sem bil na enem opravku v bolnici in rekel nisem nič, bil pa sem malo razočaran da nič ne zračijo in je bilo tako zatohlo notri. Isto v Lidlu zadnjič. Virus se večinoma prenaša po ZRAKU, zato bi morali vsako uro vsaj 5 minut prezračiti prostore in da naredijo malo prepiha in to se ne bi smelo pozabljati… Če pride en z virusom v prostor, pa da je notri 20 minut in da se prostor potem ne prezrači več ur, se jih verjetno lahko na desetine okuži, ko bodo prišli v tist isti prostor.
Ja, to velja zate. Očitno se ne zavedaš škode, ki jo povzročaš in pojdi prebrat za seboj – predpisuješ kaj je prav in kaj ne.
Po tvoje je edino sprejemljivo in prav ne nositi maske – in vsi ki delujejo drugače, so škodljivci.
Zdaj naj bi govorili o maskah, v teste se ne spuščam, cepljenje pa ni PREDPISANO.
In v celem traktatu še vedno ni direktnega odgovora kaj konkretno je narobe, če nekdo nosi masko?
Pa sprašujem o direktni škodi za posameznike ki ste “proti maskam”, ne o političnem ali socialnem vplivu.
[/quote]
Kaj ni bilo razloženo ?
Sem razložil kaj je narobe s temi nagobčniki in zakaj že prej od rojstva niste nosili mask, saj imamo vsako leto gripo in podobne korona viruse.
Zato to niso maske, ampak nagobčniki, ki se nosijo samo zato, ker so vam psihopati in mafijaši tako povedali na TV in drugje po medijih.
Zato ste le opranoglavci, ki sledite neki fašistični ideologiji in s tem podpirate fašizem ter povzročate družbeno škodo.
A zdaj razumeš direktno škodo ali še vedno ne ?
V testiranje se ne spuščaš ???
Zakaj pa ne ?
Ker veš, da se s testi izsiljuje in grozi ljudem ter zaposlenim.
Očitno si velik hinavec, ker ti ni mar za druge ljudi, le da ti lahko podpiraš svoj fašističen sistem in mafijsko golazen.
In bolj ali manj je podobno s cepljenjem.
Vsakodnevna cepilna fašistična propaganda s katero se vrši pritisk na ljudi. Najprej se lažno ta korona prikaže kot apokalipsa ter se vsak dan ustrahuje množico, zdaj pa se pojavi “čudežno” cepivo.
Ampak tebi je to nasilje in vsakodnevno ustrahovanje očitno zelo pri srcu.
Nekateri, ki premorete samo 2 možganski celici vam ni jasno, da je razlika med preverjenimi cepivi, ki so na tržišču že desetletja in z enim kao cepivom za kao virus, ki so si ga izmislili, da je tako grozen. Ne vemo kakšne posledice bodo po tem cepivu, kaj bo pustilo v telesu, ko se bomo mogli 4x na leto cepiti in če sploh pteprečuje okužbe in prenos okužb na druge. Starejša soseda se je cepila in mesec po 2 odmerku tako zbolela, da je komaj preživela, za kovidom, mož se ni cepil niti ni zbolel za kovidom. Tako da vi debili se kar cepite, mi pa hočemo živeti. Očitno svet ne potrebuje starih, bolnih in debilov in so tukaj začeli čistko.
Kaj ni bilo razloženo ?
Sem razložil kaj je narobe s temi nagobčniki in zakaj že prej od rojstva niste nosili mask, saj imamo vsako leto gripo in podobne korona viruse.
Zato to niso maske, ampak nagobčniki, ki se nosijo samo zato, ker so vam psihopati in mafijaši tako povedali na TV in drugje po medijih.
Zato ste le opranoglavci, ki sledite neki fašistični ideologiji in s tem podpirate fašizem ter povzročate družbeno škodo.
A zdaj razumeš direktno škodo ali še vedno ne ?
V testiranje se ne spuščaš ???
Zakaj pa ne ?
Ker veš, da se s testi izsiljuje in grozi ljudem ter zaposlenim.
Očitno si velik hinavec, ker ti ni mar za druge ljudi, le da ti lahko podpiraš svoj fašističen sistem in mafijsko golazen.
In bolj ali manj je podobno s cepljenjem.
Vsakodnevna cepilna fašistična propaganda s katero se vrši pritisk na ljudi. Najprej se lažno ta korona prikaže kot apokalipsa ter se vsak dan ustrahuje množico, zdaj pa se pojavi “čudežno” cepivo.
Ampak tebi je to nasilje in vsakodnevno ustrahovanje očitno zelo pri srcu.
[/quote]
Whatever…
fašisti… bla-bla-bla… nagobčniki… bla-bla-bla… psihopati.. bla…blah….
Konkretne razlage, kako ti fizično škodi maska na drugem človeku pa nobene.
Kar se mene tiče – pogovarjaj se sam s sabo še naprej.
Whatever…
fašisti… bla-bla-bla… nagobčniki… bla-bla-bla… psihopati.. bla…blah….
Konkretne razlage, kako ti fizično škodi maska na drugem človeku pa nobene.
Kar se mene tiče – pogovarjaj se sam s sabo še naprej.
[/quote]
Saj ti si dober primer, da ti škodi.
Že pred enim letom sem pisal o tem, da bolj je nekdo zabit, večji zagovornik debilnega korona fašizma je.
Samo zaradi zabitežev obstaja ta ko korona cirkus, ker sicer ne bi plandemija ter vse manipulacije okrog tega sploh imele vpliv na ljudi.
Da vas ima mafija za norca pa so že večkrat javno povedali. Zato se še dajmo malo hecat še naprej, če je pač narod zabit.
A je tako ?