Če potencialni copatarji trdite, da “pesimisti” nimamo prav..
…se spokajte iz interneta, najdite babe, naredite force in imejte srečno družinsko življenje. Ne vem, kaj vas v tem preprečuje.
Skoz neke depresivne teme odpirate…kam gre družba..zakaj to…zakaj ono…kaj je temu..kaj je onemu..
Kaj je pa vam, da niste sposobni uresničiti tega, kar promovirate? In zakaj se babam tudi vi ne zdite neki presežki od dedcev, ne gelde na vložen trud? To se vprašajte.
Lahko jim v rit lezete, kolk hočete, nikoli vam ne bodo nudile tolk pozornosti, kot bi radi, ostanejo vam le analize nas “bolnikov”.
Zato pa ste tu. ker ste obuali nad babami, kot vsi. samo si tega še ne priznate.
saj ti ne trdim, da nimaš prav ☺ Imej ti svoj prav za sebe tako, kot imam jaz svoj prav za sebe ☺
in ne – ne smiliš se mi, ker si ne moreš sam tiča ne vrit vtaknit, ne faf.nit
pa tudi manj vreden se ne zdim sebi, ker nisem tepel ne očeta (dokler je bil še živ) in ne očima ☺ — kot se ti hvališ ☺
pa tudi mama mi ni sveče držala, ko sem šel prvič na f.u.k … še kakšne znanke mi ni rihtala, da bi mi olajšala spoznavanje z bejbami.
btw: da ti bejba dopusti, da ji prst, tiča vtakneš v rit — moraš biti pa res “taprav desc” – tak, da se ji čisto “trga” že, ko jo primeš za rit in nasloniš na zid ☺
….najbrž bi morali uredit forum MOŠKI ČVEK…..
Nwm v čwm jw smisel debate če ne sprejmeš drugega mnenja???
copatarji smo pa najbrž zaužili strup brez katerega pač ne zmoremo
,ali pa smo toliko moški da vsaj se trudimo poiskati protistrup :)))
ko bomo pa pesimisti se pa vam pridružimo v brezvoljnosti in pljuvanju…
Hja, čas jih je povozil.
Včasih je bilo tako, da je ženska skoraj morala dobiti moškega, da je lahko preživela. Je bila finančno odvisna od njega. Otrok je tudi morala imeti kolikor jih je bog dal. Več jih je imela, bolj je bila privezana na moškega. Posledično je vsak luzer lahko dobil žensko.
Zdaj so pa časi drugačni. Ženska lahko preživi sama. Ima svoje finance in z moškim je, ker si ga želi in ne ker ga rabi. Lahko seksa pa ne zanosi, ker imamo kontracepcijo. V glavnem lahko je samostojna, lahko izbira kako bo živela. Tako, da marsikatera ostane samska, ker luzerja noče. Tako, da luzerji še vedno tu gor trobezljajo, da ženska ni prava ženska, če ni poročena, če nima otrok. Samo kdo jih bo resno jemal? To trobezljajo, ker mislijo, da se jih bo vendarle katera usmilila.
kaj, ko bi se ti Pajkec spokal tja, od koder si bil abortiran … in nadaljeval mirno življenje do konca njenih dni ☺
suhe veje ste itak samo za podkurit dobre ☺
Gospodična Starunklja, to je tako, kot če bi šla na češnjo in med vsemi zagledala oz. se osredotočila izključno na 3 črvive in zgnite med vsemi lepimi, pa bi si rekla, da ti ni treba jesti češenj, kakor da bi vzela ravno te zgnite oz. bi zaradi teh vse proglasila kot slabe češnje. Torej to (ti) je samo izgovor, saj nobena ženska ni prisiljena, da vzame “luzerja” – nasprotno, večina ima pestro izbiro, če nekoliko manj kasneje v zrelejših letih, pa vsaj takrat, ko so mlade.
Samska ženska iz nekih iskrenih zvodov je le tista, ki za svojo samskost ne rabi “legitimacije” in opravičila z iskanjem izgovorov, da so za to njeno samskost vsaj posredno krivi moški, češ da so sami “luzerji” (lisica o kislem grozdju). Torej kriviti moške za svoj samski stan, je značilen le za značajsko težavnostne ženskah, ki niso sposobne bivanja z moškimi na daljši rok, ker noben pameten moški ne bo dolgo z njimi, medtem ko prava ženska z lahkoto “omreži” moškega.
Tokrat bi se, čeprav nerad priznam, čisto strinjal z Matjažkovim spisom!
Vidiš da lahko napišeš kaj pametnega tud brez čudnega psihiranja…
Spider, ful si se razjezo. 🙂
Pa jaz sem jasnovidka. Točno sem vedela, da bo v tej temi matjazko spet naredil en copy/paste svojega dolgočasnega moraliziranja.
Vedno znova ena in ista dolgočasna lajna.
Daj si dobi eno babo pa ji naredi otroke, da ti ne bo treba tu gor copy/paste-at.
a “pesimisti” se imate že preštete?
Koliko bi vas bilo, če bi bilo članstvo med vami obvezno ☺
Totalno bolano razmišljanje.
Forum je zaprt za komentiranje.