Če pristopiš h punci na žurki, jo prosiš za ples, ji poveš, da ti je všeč je to teoretično že spolno nadlegovanje!
Glede na to, da še o vedenju v diskoteki, kot marsikje drugje, sami priznavate, da nimate pojma: O še kako bi ji verjeli!
Svašta, vi revčki ste čist prestrašeni. Boljše, da nimate nič z babami.
Kaj to je tvoja fantazija?
Kaj to je tvoja fantazija?
[/quote]
Ja, lahko bi rekel da je to do neke mere moja fantazija. Morda malce preveč gledam filme:)
Niso pa to tako zelo daleč od realnosti.
Ja, lahko bi rekel da je to do neke mere moja fantazija. Morda malce preveč gledam filme:)
Niso pa to tako zelo daleč od realnosti.
[/quote]
Ti si čist prepričan, da je za žensko to nekakšna “zmaga”, če drugi verjamejo, da je bila posiljena?
Ojej, no.
Nisem pohlepen in ne zatežen. Verjetno bi tudi meni pasalo, če bi me kaka šlatala. Zanimajo me samo odgovori kako ravnati, če bi me kaka zatežena in pohlepna obtožila da jo nadlegujem. No ko si že omenil da te je ena šlatala po riti, te sprašujem, če bi si upal zamenjati vlogi in bi bil ti tisti ki šlata? Sam nisem nikoli še doživel primera, da bi me kdaj kaka česa obtožila, ampak glede na to kaj vse danes lazi po svetu…
[/quote]
S tem svojim vrtanjem, ko si že petkrat dobil vse odgovore, si tako zoprn, da ne dvomim, da se ti to ne vidi tudi na obrazu in sem prepričana, da se ti ni treba bati naključnih dotikov. Mislim, da bi si ženska na plesišču raje roko odsekala, kot da bi se te dotaknila, tudi po naključju.
V bistvu samo iščejo še kakšen izgovor, ker so tako neuspešni pri osvajanju. Tole o domnevnem spolnem nadlegovanju jim zelo prav pride.
Nisem pohlepen in ne zatežen. Verjetno bi tudi meni pasalo, če bi me kaka šlatala. Zanimajo me samo odgovori kako ravnati, če bi me kaka zatežena in pohlepna obtožila da jo nadlegujem. No ko si že omenil da te je ena šlatala po riti, te sprašujem, če bi si upal zamenjati vlogi in bi bil ti tisti ki šlata? Sam nisem nikoli še doživel primera, da bi me kdaj kaka česa obtožila, ampak glede na to kaj vse danes lazi po svetu…
[/quote]
Če ti povem čisto odkrito, si ne bi upal zamenjati vloge, je pa res, da sem tip človeka, ki ni nikoli šlatal in tudi v bodoče ne mislim. Vendar je žal v današnjem svetu tako, da se določene vrednote izgubljajo, vsak pa vidi v razmerju samo še določene koristi. Ljudje hočejo živeti neobremenjeno in biti navidezno svobodni, zato se odločajo za otroke vse kasneje ali pa sploh ne, tudi vse manj je vezav. Na srečo niso vsi isti in kakor si rekel nikoli ne veš na koga naletiš in kakšen dan ima le-ta nekdo. Tako, da bi se šlatanja absolutno izogibal za normalen pogovor oz. da nekomu poveš, da ti je privlačen in bi ga rad bolje spoznal v kolikor je taka tudi njegova želja pa ne more nikoli šteti pod spolno nadlegovanje, le v primeru, da silimo v človeka tudi po tistem, ko nam je že NEKAJKRAT JASNO povedal, da nam tega, kar od njega hočemo ne more zagotoviti.
To sicer ni povezano s spolnim nadlegovanjem, gre pa vseeno za področje spolnosti. In sicer me zanima, zakaj je ponujanje spolnih uslug v javnosti kaznivo, medtem ko pa poulično prodajanje raznoraznih artiklov pa ni. Znajo biti poulični prodajalci zelo nadležni in vsiljivi, celo za tabo tekajo, da bi te prepričali da kaj kupiš. Vendar to ni kaznivo, dočim pa če nekdo prodaja spolne usluge pa je kaznovan.
Drugi primer: npr. nek umetnik izvede na ulici nek performans, ljudje mu vržejo nekaj drobiža. To ni kaznivo. Če pa nekdo isto izvede slačenje- striptiz na ulici to pa ni smatrano kot umetnost ampak kot nedostojno vedenje v javnosti in je kaznivo. Zakaj taka dvojna merila? Če ti nek nastop, predstava na ulici ni všeč se pač lahko obrneš in greš drugam, isto če ti ni všeč slačenje nekoga na ulici. Pa umetnika ne bi nihče prijavil, slačitelja pa skoraj vsi. Mi lahko kdo to pojasni?
http://www.24ur.com/novice/slovenija/dan-boja-proti-nasilju-nad-zenskami-nadlegovanje-ni-znacilno-samo-za-hollywood.html
33kur.com trajba svoje družbeni inženiring.
https://www.youtube.com/watch?v=od4iQGLaa98
00:00 -> 04:51
Forum je zaprt za komentiranje.