Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Če res ne želite otrok

Če res ne želite otrok

Tipi, ki jih omenajš, so itak vajeni, da se ženska baše s hormoni.
S takimi tipi nobena normalna ženska noče imet opravka. Niso brez razloga večno samski.

Če bi ti malo razmišljal. Večinoma moramo ženske kar lepo same skrbeti za zaščito in ja z drastičnimi posegi v telo. KT in druga hormonska kontracepcija so ravno to. Veliko večji poseg kot sterilizacija.
Samo kaj, ko moški ne morete zanositi in vam je malo mar za kontracepcijo, a ne? Naj se ženska fila s kemijo, a ne da? Verjamem,d a to moškega telesa nič ne prizadane, če vzame ženska vsako jutro eno tabletko ali pa, če si vstavi mireno.

Če bi ti malo razmišljal. Večinoma moramo ženske kar lepo same skrbeti za zaščito in ja z drastičnimi posegi v telo. KT in druga hormonska kontracepcija so ravno to. Veliko večji poseg kot sterilizacija.
Samo kaj, ko moški ne morete zanositi in vam je malo mar za kontracepcijo, a ne? Naj se ženska fila s kemijo, a ne da? Verjamem,d a to moškega telesa nič ne prizadane, če vzame ženska vsako jutro eno tabletko ali pa, če si vstavi mireno.[/quote]
potem je rešitev za žensko sterilizacija, isti poseg kot ga priporočaš za moške, saj je itak vseeno, če ne misli imeti otrok. Si pa lahko za vsak slučaj ,da zamrzniti nekaj jajčec pa je zadeva rešena. Poleg tega obstajajo dandanes še kondomi in še kaj drugega se najde, ne rabi se zgolj in samo posegati po kemiji.Ste pa ženske tudi precej konformistične in je najlažje pojesti tableto in si vstaviti mireno in je zadeva rešena.

Eni ljudje pač niso bili vzgojeni tako, da bi sami reševali svoje težave, ampak gre za ljudi, kjer njihove težave rešujejo drugi. Svet se mora prilagajat njim. Rečemo jim razvajenci.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sterilizacija je možna šele po 35tem letu.
Ja, kondomi. Kaka muka je moškim uporabit kondome. Jaz sem seveda za tako zaščito.
Ja, takoj sem za kondome. NImaš ravno razpucanih pojmov a ne, ker misliš, da so KT in mirena komformistična zadeva. Ne, niso. To je komformistično za moške. Za žensko pa pomeni poseg v telo, močan. Si niti pomisliti ne upam, da bi še kdaj jemala to glede na vse stranske učinke, ki sem jih že imela. Katastrofa. Kup stvari sprobala, imela kup stranskih učinkov in težav. Toliko o ženskem komformizmu. In o moškem odporo do konodmov.

Ne gre se za občutek, ampak se gre za tvoje osebno prepričanje. Da bi lahko govoril o občutku, bi moral vazektomijo najprej v praksi izkusiti.[/quote]

Občutek ob pomisleku da bi, debil…. a misliš da so samo indirektni občutki, jaz tudi včasih ko gledam kak posnetek, pa recimo dobi kdo žogo nabito v jajca, imam občutek bolečine, ne direktni ampak miselni, tu je enako, sicer pa kaj bi razlagal kretenu 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ja, kondomi. Kaka muka je moškim uporabit kondome. Jaz sem seveda za tako zaščito.
Ja, takoj sem za kondome. NImaš ravno razpucanih pojmov a ne, ker misliš, da so KT in mirena komformistična zadeva. Ne, niso. To je komformistično za moške. Za žensko pa pomeni poseg v telo, močan. Si niti pomisliti ne upam, da bi še kdaj jemala to glede na vse stranske učinke, ki sem jih že imela. Katastrofa. Kup stvari sprobala, imela kup stranskih učinkov in težav. Toliko o ženskem komformizmu. In o moškem odporo do konodmov.[/quote]

Jaz sem zaradi tega samska. S hormonskimi zaščitami imam težave. Moški pa bi raje metodo PAZI in ne kondomov. Potem pa postanem vedno znova samska, ker ne želim tvegat.

Ne gre se za občutek, ampak se gre za tvoje osebno prepričanje. Da bi lahko govoril o občutku, bi moral vazektomijo najprej v praksi izkusiti.[/quote]

Občutek ob pomisleku da bi, debil…. a misliš da so samo indirektni občutki, jaz tudi včasih ko gledam kak posnetek, pa recimo dobi kdo žogo nabito v jajca, imam občutek bolečine, ne direktni ampak miselni, tu je enako, sicer pa kaj bi razlagal kretenu ;)[/quote]
Logično če se oni tam valja po tleh. A mogoče vidiš koga,ki se je “valjal” po vazektomiji. Hočem rečt, si se sploh pozanimal, kaj se dogaja v telesu po njej ali govoriš kar tako, po občutku? Debil je pa veš kdo, tisti, ki ti je naredil. Na prvem mestu. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, takoj sem za kondome. NImaš ravno razpucanih pojmov a ne, ker misliš, da so KT in mirena komformistična zadeva. Ne, niso. To je komformistično za moške. Za žensko pa pomeni poseg v telo, močan. Si niti pomisliti ne upam, da bi še kdaj jemala to glede na vse stranske učinke, ki sem jih že imela. Katastrofa. Kup stvari sprobala, imela kup stranskih učinkov in težav. Toliko o ženskem komformizmu. In o moškem odporo do konodmov.[/quote]
saj pravim, da ste ženske konformistke, še krivdo za jemanje kemijske kontracepcije prevračate na moške, če ne želiš jemati kemije te nihče ne more prisiliti, če te moški v to sili ga nogiraj, v čem je težava? verjetno v pomanjkanju samozavesti in strahu po izgubi moškega…

saj pravim, da ste ženske konformistke, še krivdo za jemanje kemijske kontracepcije prevračate na moške, če ne želiš jemati kemije te nihče ne more prisiliti, če te moški v to sili ga nogiraj, v čem je težava? verjetno v pomanjkanju samozavesti in strahu po izgubi moškega…[/quote]

Ah ja. Me prav zanima koliko moških v resni vezi uporablja kondome? Skoraj noben. Velika večina prepusti skrb za kontracepcijo ženski. Tudi strelizirat se gre kar veliko žensk in skoraj noben moški.
Eni pa celo pišejo o hudih posegih v telo moškega pri vazektomiji, doma pa imajo verjetno ženo, ki uporablja mireno, KT ali kaj podobnega. Kaj je hujši poseg v telo? Uporabi malo možgane.
Razen, če si redka izjema, ki je v resni vezi in uporablja kondome.

Moške v uporabo kondoma prepričaš na začetku veze. Potem pa ne bi več.

saj pravim, da ste ženske konformistke, še krivdo za jemanje kemijske kontracepcije prevračate na moške, če ne želiš jemati kemije te nihče ne more prisiliti, če te moški v to sili ga nogiraj, v čem je težava? verjetno v pomanjkanju samozavesti in strahu po izgubi moškega…[/quote]

Ah ja. Me prav zanima koliko moških v resni vezi uporablja kondome? Skoraj noben. Velika večina prepusti skrb za kontracepcijo ženski. Tudi strelizirat se gre kar veliko žensk in skoraj noben moški.
Eni pa celo pišejo o hudih posegih v telo moškega pri vazektomiji, doma pa imajo verjetno ženo, ki uporablja mireno, KT ali kaj podobnega. Kaj je hujši poseg v telo? Uporabi malo možgane.
Razen, če si redka izjema, ki je v resni vezi in uporablja kondome.[/quote]
Pa si ti sploh prebral/a, kaj ti je tip napisal ? Kira pamet, fak…

Občutek ob pomisleku da bi, debil…. a misliš da so samo indirektni občutki, jaz tudi včasih ko gledam kak posnetek, pa recimo dobi kdo žogo nabito v jajca, imam občutek bolečine, ne direktni ampak miselni, tu je enako, sicer pa kaj bi razlagal kretenu ;)[/quote]
Logično če se oni tam valja po tleh. A mogoče vidiš koga,ki se je “valjal” po vazektomiji. Hočem rečt, si se sploh pozanimal, kaj se dogaja v telesu po njej ali govoriš kar tako, po občutku? [/quote]

Nima veze kaj se dogaja ali kaj ne, važno je samo kaj jaz o tem mislim, to je to, konec debate… Če jaz menim, da ni ok, sem proti in ne bom tega naredil, pa anatomija gor ali dol, raziskave gor ali dol….. daj si to dopovedat.

Drugače pa

Da bi vsaj ob žaljivki poskusil napisat pravilno… bi morda celo kdaj učinkovala.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ja odjebi tipa, če te sili, aja ne, pol ne boš nobenega mela več ha? In boš še bolj depresivna, boš pa mogla druge tablete jest.

Ah ja, ta preljubi ”prosti trg”…….. začenjam ga oboževat 😛

Matkič, bi pa rad prisilil žensko, ki zanosi s tabo,da naredi splav, a ne?
Ja, verjamem.

glede na težave ti priporočam kot obliko kontracepcije jabolko…ne pred seksom in ne po seksu..ampak namesto seksa..ko te prime pojej jabolko pa bo

Ženske, če ste pametne, odpikajte tipe, ki nočejo uporabljat kondomov. Nehajte se filat s kemijo, ki vam škodi.

glede na težave ti priporočam kot obliko kontracepcije jabolko…ne pred seksom in ne po seksu..ampak namesto seksa..ko te prime pojej jabolko pa bo[/quote]

Važno, da tvoja ženska jemlje hormone a ne, da lahko ti seksaš? Ali pa so te že vse ženske skenslale, kar je bolj verjetno.
Samo res ne morem verjeti kaki tipi obstaje. Saj ni važno kako bo njeno zdravje, važno je, da vi uživate.

Prisilil? ne samo mojo ”polovico” naj izloči…. Svojo lahko obdrži, če smo že pri tem, da vsakemu pripada 50% in da mora nardit 50% gospodinjskih del, valda mam pravico do 50% otroka… Vložo sem itak verjetno 90% fizičnega truda, hlod babji 😛

Pa kdo te sili da si v zvezi, odjebi ga, pa bodi samska….

Saj to je to, ti nočeš bit samska, hkrati pa hočeš da je še v zvezi po tvoje, žal oboje ne gre, sprijazni se…. itak boljše da prej umreš, ker penzije ne boš dočakala, torej KT ni panike….

Aja, spomni se na zastrupljanje ko ješ 90% hrane, zakaj si to dovoliš?

Prisilil? ne samo mojo ”polovico” naj izloči…. Svojo lahko obdrži, če smo že pri tem, da vsakemu pripada 50% in da mora nardit 50% gospodinjskih del, valda mam pravico do 50% otroka… Vložo sem itak verjetno 90% fizičnega truda, hlod babji :P[/quote]

Res si pravi moški.
Vazektomija ne, v splav pa bi jo prislil. Upam, da se ne najde kakšna tako nora ženska, da bi kdaj seksala s tabo. Imaš toliko jajc, da ji upaš pred seksom pokazat vse te stvari, ki jih ti pišeš sem gor?
Ne, nimaš jih. Ti upaš samo tule gor stvari pisarit. To je pa tudi vse. V reali pa se boš cedil in lagal okrog ženske kako super moški si. Če bo pa zanosila, jo boš pa žele prisilit v splav.

glede na težave ti priporočam kot obliko kontracepcije jabolko…ne pred seksom in ne po seksu..ampak namesto seksa..ko te prime pojej jabolko pa bo[/quote]

Važno, da tvoja ženska jemlje hormone a ne, da lahko ti seksaš? Ali pa so te že vse ženske skenslale, kar je bolj verjetno.
Samo res ne morem verjeti kaki tipi obstaje. Saj ni važno kako bo njeno zdravje, važno je, da vi uživate.[/quote]
daj naslov pa ti pošljem kak zaboj jabolk, sladkih, ker si nekam kisla…

Pa kdo te sili da si v zvezi, odjebi ga, pa bodi samska….

Saj to je to, ti nočeš bit samska, hkrati pa hočeš da je še v zvezi po tvoje, žal oboje ne gre, sprijazni se…. itak boljše da prej umreš, ker penzije ne boš dočakala, torej KT ni panike….

Aja, spomni se na zastrupljanje ko ješ 90% hrane, zakaj si to dovoliš?[/quote]

Z otroci, ki nimajo pojma kakšne stranske učinke imajo KT pri nekaterih ženskah, je res ne smiselno razpravljat.
Vam o teh hormonih v šoli niso nič razložili? Glede na to, da to mešaš s strupi v hrani, očitno nimaš niti osnovih pojmov.
Daj vzemi kako knjigo v roke in se nehaj sramotiti.

Samo res ne morem verjeti kaki tipi obstaje. Saj ni važno kako bo njeno zdravje, važno je, da vi uživate.[/quote]
daj naslov pa ti pošljem kak zaboj jabolk, sladkih, ker si nekam kisla…[/quote]

Nisi vreden mojih besed. S tipi kot sta vidva z Matkičem je nesmiselno debatirat.

Spet par zagrenjenih babnic na delu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close