Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek če še niste vedeli….

če še niste vedeli….

ti povej?

najbrž odvisno koga bi bilo treba mal obdelat :))))))))))))

a ne? :)))))

bi kr kerga namest medvedka v posteljo vzela ;))))

hehe……….

Tista s ščurkom je mal za njegovo odtrgano glavo privlečena……………

hmmmm…

ali si vedel, da anakonda (al pa kakšna druga velika kača) ne rabi več kot 4 pujse na leto? No, al pa kapibare, sam te živali so glih tolk velike kot majhni pujsi :))

saj jest tud ene dva al tri prasce na leto pojem…pa nisem anakonda!
:-))))))

hehe… samo anakonda ne rabi nič drugega… smao tako količino hrane in to je to :)))))

jasno, da nisi takale kača… a veš, kako ujame svoj plen??

saj jaz tud rabim sam prasca!
Pa še ene tri bidone vina zraven.
najbrž tud anakonda čaka na to,da se prasc zvrne v čeber z vinom.
;-))

eh, nisi resen :)))))))))))))))))))))))))

;))))))

jaz bi pa imela eno tako velikanko doma… kraljevskega pitona al pa udava, sta tako lepa :)))

vino pa tebi pustim.. jaz ga itak ne pijem 😉

Ker si očitno doma iz mesta…..imaš želje po takih živalih, ki ABSOLUTNO ne sodijo v stanovanjske bloke…pa tudi v naše okolje ne.
Mi kmetje……prisegamo na prasce…..še bolj na prasice.
;-)))

Drugače….pa je tisti podpis pod tvojim postom MEGA!!!!
;-)))))

hehe… smo komaj par let nazaj dobili asfalt čez našo zaplankano vas ;)))

pa… dve smokulji smo imeli na vrtu, ker je v bližini potok, …. paaaa.. aha, že vem… do ta prve trgovine imam 15-20 minut, če šibam čez travnike (okoli po cesti je še dlje)… in če imam res srečo, niso pošpricani z gnojnico ;))))

hmmm… mesto? ….

ja, tisto spodaj je tudi meni všeč 😉

Potem bi si pa raje zaželela gnuja!
Ne pa teh plazilcev smotanih.
Ta vsaj rukne,kot je treba!
😉

hehe… gnuja še levinja ne napade… a veš kolk brcne? :)))))))))))

sej ni panike.. ne bom imela kače, ker je tašča rekla, da pol ne pride več k nam….

bom še enega psa kupila :))
je še najbolj civilizirano …

no, a ni lep?

> Zelo zajebantska matematika! To morate opraviti BREZ kalkulatorja ali
> pisala –
> na pamet. Poskusite zdaj!
>
> Vzamite 1000 in dodajte 40, dodajte še 1000. Zdaj dodajte 30.
> Dodajte spet 1000 in dodajte še 20. In zdaj dodajte še 1000.
> Dododajte 10. Koliko je to SKUPAJ?

Zakaj in po kakšni logigi nej bi tle dobila 5000????????????????

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

In zakaj to ne bi bilo 5000?

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ojej … budalo butasto … … … jst … Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

non no…….CORTKANO butasto…hihihih

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ben no … :)))))))))))))))))))))))))))))))))) … recimo, da cortkano … :))))))))

Ampak … hvala hvala … :)))) ;))))

kakšno fotko bi rad……

A ti nisem poslala fotk iz morja?

Ja … sem ti jih … sem preverila … :))))) Pa nič mi ni poslalo nazaj kakšna spodletela dostava, tako da … … … dej mal kaslc glej … ;)))

nehi me hecat……..še kakšno bi..upssssssssssss

Ojej … ti si pa nenasiten … :))))))))))))))))))))))) Zaenkrat se zadovolji kar s tem kar maš … ;)))) Več ne dobiš … :))))))))))))))))))))

Jao……. hahahahaha….. samo jaz še zdej ne vem, zakaj mislijo, da smo našteli 5000?!

:)))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

New Report

Close