Če se ženski samo nasmehneš
Glede na to, da je danes že skoraj vse v odnosu do žensk spolno nadlegovanje me zanima,če se npr. neznani ženski na ulici samo nasmehneš ko greš mimo nje,ali ona lahko to smatra za spolno nadlegovanje? Vem, da žvižganje, razni komplimenti bi že znali biti spolno nadlegovanje. No, če imaš smolo, da srečaš kako ful zategnjeno žensko.
Česa se bojiš. Da te bo prijavila? Kolega če bi bilo tako enostavno bi bilo obtoženih decov tolk da bi sam še homiči ostal na prostem.
Za take bedarije ti nihče ne more nič narest. Toži te pa lahko vsakdo za vsak drek, sam vprašanje je ali bo zadeva sploh šla skozi obravnavo, ker brez dobro utemeljene podlage le te ne bo.
Dej mal jajc pokaž pa živi dalje. Paranoične umske debile pa ignoriraj v življenju.
Ona lahko to smatra za spolno nadlegovanje ali pa tudi drugi Kristusov prihod, če hoče, ampak vam ne more prav nič, ker take pritožbe nihče ne bi resno jemal, še najmanj policist ali sodnik. Vi se kar nasmihajte dalje, ko bi bilo več takih, ki se na cesti nasmehnejo, če se slučajno spogledajo s kom – bi bil svet takoj lepši.
To lahko smatra tudi, ce se ji ne nasmehnes. Odvisno je od njenih izkusenj, ne le tega, kako jo bos pogledal.
No, tole je delanje se norca iz spolnega nadlegovanja. Koliko moških pa poznaš, da so bili obtoženi spolnega nadlegovanja pri nas? Pa s tem seveda ne mislim nasmihanja (kera podla je pa to) ampak konkretno stiskanje v kot, otipavanje, trepljanje po raznih delih telesa, neželjeni dotiki, pa seveda morje umazanih pripomb, kaj “bi mi delal”, pa “sej vem da si želiš”, “pa prid sem, sej ti bo pasal”…
Vse to doživeto na latni koži – seveda brez obtožb za spolno nadlegovanje, ker so se “samo hecal”…
Jaz se jim rad nasmehnem, včasih še prijazno ogovorim.
Prvi odziv mi vedno da vedeti, ali naj se umaknem ali lahko še kako modro rečem.
Še nikoli pa nisem bil obtožen kakršnegakoli nadlegovanja.
Ne vem, meni bi bilo lepo in bi nasmeh vrnila. Ker je po mojem mnenju to komunikacija človek – človek. Brez seksualne konotacije
Vrnila bi nasmeh človeku.
Nasmehneš se človeku, ki ti pridrži vrata, osebi ki ti v lokalu prinese kavo, ..itd itd
Pa naj bo starejši, ali mlajši.
Jas pravim če si nasmehneš kakšni punci ki ti je všeč pomeni da se ti zdi zelo lepa ter poštena .
Vendar če te punca porajta se uzre vate ter te prosi za sance ljubezni .
Forum je zaprt za komentiranje.