Če sem jezna na bivšega, je to ok?
Moški te še ne zanimajo, ker si v normalnem procesu žalovanja, ki ima različne barve, različna čustva, različna stanja … Verjetno si kot oseba tudi zelo čustvena. Ko zares prebolimo, se medtem poglobimo tudi vase, brez kazanja s prstom na partnerja, se začne postopek ozdravljanja. Ki za seboj prinese tudi zanimanje za druge moške. Daj času čas … saj bo.
CrazY FroG 🍀, 23.10.2023 ob 10:17
motorist 🏍, 23.10.2023 ob 10:14
P.S.: Je pa pred mojim pragom počiščeno. Zglancano. In ravno zaradi tega je tako moteče, saj obiskovalcem ni povšeči odsev, ko pred mojim pragom uzrejo sebe.
Haha.. men se pa včasih zdi, da ti s tavlko lopato sam premečeš sranje iz svojga praga naokol 🤣🤣 🤷 pol pa pametuješ, o pragovih drugih🤣 who knows🤷
Ah glej. Svoboda religije je zagotovljena z ustavo. Realnost pa ka#e na to, da se vi tu iz tega ali onega razloga trudite zametat drek pred moj prag, ker vas moti odsev, v katerem se vidite. Je pa sanimivo, da sem jaz kljub vsemu razumevajoö in uvideven, vam pa to nekako ne gre najbolje.
motorist 🏍, 23.10.2023 ob 11:09
Ah glej. Svoboda religije je zagotovljena z ustavo. Realnost pa ka#e na to, da se vi tu iz tega ali onega razloga trudite zametat drek pred moj prag, ker vas moti odsev, v katerem se vidite. Je pa sanimivo, da sem jaz kljub vsemu razumevajoö in uvideven, vam pa to nekako ne gre najbolje.
Vi vi, jaz jaz. Zelo uvidevno jp😉 sicer pa si mi enkrat omenu, da maš rt iskrenost. In lepo napišem “men se zdi, moje mnenje..” kr da dost manevrskega prostora temu, da bo stvar subjektivna. Torej ni zlato pravilo. Nism js tk agresivna pr tem. Eni to bolj obvladate z nekimi končnimi izreki. Pa nj te spomnim še, da ravno to kr se trudiš pripisat drugim, si ti men tk čist mimgrede nardil.. sam zgleda se ne zavedaš-kr pa ne pomen, da tega ni. Uglavnem ne jokaj. Naslednjič mi ne prodajaj močan sm, rt mam iskrenost, znam brat med vrsticami, če morm več kot očitno pazit in celofirat pr teb. Bom bla pridna in se vzdržala komentarja, ker lagat pa ne bo šlo🤷🙏😉
A to dobijo ženske od monovec, 8409? Tu na monu se ženske označuje za kuzle, prasice, kurbe, cipe… pa hvalijo se kako pojahajo žensko in gredo naprej in podobno.
Nasplošno monovci radi poudajajo, kako gredo raje k prostituki, kjer jo samo poseksajo in gredo dalje. Nobenih teženj z objemi in podobno.
Nekateri monovci gredo pa še dalje: intimno razmerje z bivšo javno objavljjo na monu, z imeni in priimki.
Đizs Krajs, 23.10.2023 ob 15:49
Tokrat se strinjam z motoristom in še marsikom drugim, ki je komentiral tukaj. Ženska enostavno ne rabi nasvetov. Grdo rečeno, enostavno je nedojebana. V bistvu se rabi spraznit. Sorry, ne na naš račun. S tako energijo bi ona normalne moške. Lol. Res mečemo bisere svinjam.
majpojntigzekli.press
Misliš, da tile monovci v reali tudi tako govorijo? Resnico povedo tule.
Pred kakiimi ¸10 in več leti sem sprobala več portalov za spoznvanje. Ista scena. Ponujanje tiča. Največ poročeni. Zmerjanje s prasicami…
Aja, Motorist, ki se dela tako finega in uglajenega, mi je reicmo pisal, da sem pička zabita.
Osebe, ki prebolijo bivše, nimajo nobenih čustev več do njih. Ne pozitivnih, ne negativnih. Jim je ravno. Se ne ukvarjajo več z njimi. Zgodba zaključena. Tebe premetava že štiri leta. Ti ne bi tipov, kje pa, sploh ne. Kaj potem sprašuješ, kje so normalni moški? Jah, povsod so. Zamisli se, zakaj jih ti ne vidiš. Tako se sprenevedaš, da sama sebi verjameš. Sebe lahko farbaš, druge boš bolj težko. Vzami buciko in piči v svoj velik balon ega, mogoče boš imela potem boljši pogled na situacijo v kateri si.
prebolela, 23.10.2023 ob 17:55
Krajs, o čem ti to blodiš? Jaz nisem spraševala, kje so ok moški. To so samo tvoje blodnje.
“Mehurček” verjetno predstavlja mehanizme psihološke obrambe, ki jih je “@prebolela” zgradila, da zaščiti svojo nizko samopodobo ali zanika notranje konflikte.
Predreti ta mehurček lahko povzroči več škode kot koristi, zlasti dokler oseba, ki se skriva za tem psevdonimom ni dodobra vključena v terapevtski proces, saj domnevam, da ni niti pripravljena niti sposobna obvladovati posledic.
MOtorist, še enkrat: tip kot si ti, ki mene zmerja z zabito pičko in ki po monu javno blati svojo bivšo. Ki javno prizna, da je ženski naredil otroka in jo takoj zapustil, ki je zapustil tudi ostale otroke in ki po monu išče rešitve kako jih prikrajšast za denar… in potem pametuje drugim?
Vzorečen primer moškega od katerega vsaka pametna ženska pobegne.
motorist 🏍, 23.10.2023 ob 18:10
“Mehurček” verjetno predstavlja mehanizme psihološke obrambe, ki jih je “@prebolela” zgradila, da zaščiti svojo nizko samopodobo ali zanika notranje konflikte.
Predreti ta mehurček lahko povzroči več škode kot koristi, zlasti dokler oseba, ki se skriva za tem psevdonimom ni dodobra vključena v terapevtski proces, saj domnevam, da ni niti pripravljena niti sposobna obvladovati posledic.
Podpis.
prebolela, 23.10.2023 ob 18:14
MOtorist, še enkrat: tip kot si ti, ki mene zmerja z zabito pičko in ki po monu javno blati svojo bivšo. Ki javno prizna, da je ženski naredil otroka in jo takoj zapustil, ki je zapustil tudi ostale otroke in ki po monu išče rešitve kako jih prikrajšast za denar… in potem pametuje drugim?
Vzorečen primer moškega od katerega vsaka pametna ženska pobegne.
Prejle sem citiral napačen odgovor. Želel sem citirati Đizs Krajs, 23.10.2023 ob 17:53.
Naj odgovorim še tebi. Jasno mi je, iz kje izhajš in zavedam se, da pri debati z osebami takšnega tipa resnica ni pomembna, šteje namreč le narativ, ki omogoča odlaganje nepredelanih čustev na druge v prvi fazi in potem, ko nekomu “poči živec”, to uporabiti za prikazovanje sebe v vlogi žrtve in zlorabo reaktivnega nasilja za zakrivanje lastnega.
Ta vzorec dobro poznam iz zakona, iz katerega mi je na srečo uspelo zapustiti, preden sem izgubil zdrav razum. Zato mi je tudi vseeno, kaj piše taka oseba o meni. Če se mi zazdi, da preytopa minimum morale, so tu ljudje, ki se poklicno ukvarjajo s takšnimi in imajo na voljo sredstva in vzvode, da jih obvladajo. Jaz si s tem ne mažem (več) rok.
Še enkrat Motorist, si navaden prostak, ki me je zmerjal s pičko zabito. Tak je tvoj nivo.
Kaj tvoja bivša o tebi piše nimam pojma. Vem pa, da si jo ti blatil po monu. Vem tudi, da si pisal kako si eni ženski naredil otroka in jo takoj zapustil. Sam si pisal o tem. Tako, da se ne rabiš sprenevedat. Je kar dosti monovcev prebralo vse tvoje bedarije, ki si jih počel v lajfu in kako si uničeval življenja ženskam in lastnim otrokom.
Lahko se sprenevedaš kolikor češ, vse, si sam pisal na monu in ja, veliko ljudi je to prebralo. Tako, da vedo kako lažeš, ko se nekaj sprenevedaš, da to ni res.
prebolela, 23.10.2023 ob 18:34
Še enkrat Motorist, si navaden prostak, ki me je zmerjal s pičko zabito. Tak je tvoj nivo.
Kaj tvoja bivša o tebi piše nimam pojma. Vem pa, da si jo ti blatil po monu. Vem tudi, da si pisal kako si eni ženski naredil otroka in jo takoj zapustil. Sam si pisal o tem. Tako, da se ne rabiš sprenevedat. Je kar dosti monovcev prebralo vse tvoje bedarije, ki si jih počel v lajfu in kako si uničeval življenja ženskam in lastnim otrokom.
Lahko se sprenevedaš kolikor češ, vse, si sam pisal na monu in ja, veliko ljudi je to prebralo. Tako, da vedo kako lažeš, ko se nekaj sprenevedaš, da to ni res.
Napad je najboljša obramba, a ne? Preusmeriš pozornost s sebe na druge. Ti si odprla temo o sebi. Če želiš blatit druge, pa odpri novo temo.
ojeje, napad? Hm, če si slučajno opazil, je Motorist zavzel to temo. In začel pisat svoje težave tu gor. Koga jaz blatim? Aja, to je blatenje, da povem resnico, da me zmerja z zabito pičko in kaj je on počel na monu drugim? Hm, to ni blatenje, to je samo resnica.
In je kar smešno, ko Desi rabi odvetnike ala Krajst in Ojej, prav smešno izpadeš s temi namišljenimi odvetniki.
Drugače pa tipično za Desija, zavzame temo in se zavihti v središče teme in razlaga svoje težave. Ni prva tema, ne zadnja tema, da jo je v celoti prevzel in zasul s svojimi težavami in nebulozami. Če ne drugače, pokliče na pomoč ‘odvetnike’, da podpisujejo njegove poste in ga branijo :). Precej patetično.