Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Če sem jezna na bivšega, je to ok?

Če sem jezna na bivšega, je to ok?

Odgovor na objavo uporabnika
Razumljivo je, 24.10.2023 ob 10:39

Popravek. Robi ni ločenec. Je bil samo na koruzi z bivšo. Ampak po zakonodaji se to šteje enako kot poročeni.

Sicer pa je sigurno še kdo, ki je bil tudi na MZ čveku, ko je bil Robi moderator in pozna zadevo kako so po Robijevim vodstvom spremenili čvek v sovražno pljuvanje po ženskah. Robija so hoteli,  zaradi teh izpadov dati stran, ampak je vztrajal. Potem so lastniki sicer ukrepali in ga odstavili, ampak čvek je že uničil.

To se nekateri še dobro spomnimo in tudi glede hrane in ostalega kako je bilo. Vidiš, da je zmeden. Vedno nastrojen. Poglej, ko ga Frogica višje brani in ga celo hvali. On ji replicira in ji napiše, da je katastrofa. Maske hitro padejo.

Uh.. (mene zanima samo) aja? Js sm to tk čist prebrala kt da nasplošn piše. Zkaj bi sebe poleg štela? Sj mene ne zanima kaj je blo, če sm s tabo v navezi danes🤣 men se zdi on cool in zavedujoč marsičesa.. zkaj tkoj vn vlečete brani, brani.. sj povem sam mnenje.

Mene zanima samo, ja je že kar nekaj let, kar to počne. Čisto se mu je omracil um. Jaz sem mon zapustila, ker sem bila na MZ in je postalo katastrofa. Potem pa sem čez čas odkrila ta čvek in spet naletela na Robija. Nisem mogla verjeti kako se je temu človeku do kraja zmracilo.

Zadnjič je fantaziral o tem kako bodo migranti pretepali ženske in kako to komaj čaka… podlo do kraja.

ok…, očitno je, da si avtorica ne želi več tipa ob seb.., tako med vrsticami prebrano..

ni pa napisala, kako jo je ta hud tip osvojil in koliko časa je bila z njim, ker je že pred tem hudim tipom na nek način odpisala tipe po prebranem…, da po 4 letih še vedno razmišlja o njemu…, drugače ne bi odprla te teme.., torej, takrat ko je odprla to temo je spet mislila o tem tipu..

Popay npr, 24.10.2023 ob 12:05

ok…, očitno je, da si avtorica ne želi več tipa ob seb.., tako med vrsticami prebrano..

ni pa napisala, kako jo je ta hud tip osvojil in koliko časa je bila z njim, ker je že pred tem hudim tipom na nek način odpisala tipe po prebranem…, da po 4 letih še vedno razmišlja o njemu…, drugače ne bi odprla te teme.., torej, takrat ko je odprla to temo je spet mislila o tem tipu..

Tako Popay in to je njena izbira. Jo ima pravico imeti. Razumljivo je tudi jaz se spomnim tega tako. Nič kaj prijeten tip. Frogica ne vem ali si navina ali občudujem to tvojo neobremenjenost. Lahko, da je za obisk tega foruma neobremenjenost res bolj na mestu.

prebolela, 24.10.2023 ob 07:54

Robi, ampak spregledal pa si, da nisem nikjer napisala, da so vsi moški enaki, nikjer, da sovražim moške, nikjer, da sovražim bivšega. Sem pa napisala, da želim bivšemu vse dobro in on meni tudi in da ga imam še vedno rada. To pa sem napisala. Sem pa napisala ja, da kadar sem bila zaljubljena, je bilo to trpljenej zame, ampak si spet spregledal, da nisem nobenega možega karkoli obtoževala.

Soft, odvisno s kakimi moškimi se zapletaš. Če so to enonočni skoki, potem verjamem, da komot pozabiš tudi njegovo ime. Mene pa take avanture niso nikoli zanimale. Niti se nisem zapletala s slabimi moškimi, zlobnimi ali kaj takega. Tako, da ja, imam vseeno lepe spomine. In nikakor ne želim kakemu bivšemu kaj slabega. Samo vse dobro in ja, sem vesela srečanja, čveka. Verjamem pa ja, da ženske, ki pobirajo tipe po nočnih lokalih, pijančevanjih… da jih potem totalno pozabijo, celo ime. Jaz pa nisem te sorte.

Napačno sklepaš, pa sploh ne vem na podlagi česa. Ta ugibanja so milo rečeno nesramna, ampak vsak ve zase.

Vidim pa, da ne razumeš mojega zapisa, ne želim se ponavljati.

@crazyfrog
: verjetno je odvisno od tega koliko se ti in kaj v življenju dogaja, koliko ljudi spoznaš, kako hiter tempo živiš. Morda sem pa le dementna 🤪

Ne gre sploh za zamere ali načrtno pozabljanje, temveč preprosto je toliko novih spominov in ljudi, da ne morem ohranjati na spominsko kartico vsega in z leti tisti manj pomembni izzvenijo. Se moram včasih prav potruditi pa pobrskati po spominu od kod nekoga poznam. Govorim na splošno..

Zamujas z zalovanjem, ampak gres v pravo smer. Jeza je del procesa zalovanja.

soft, 24.10.2023 ob 12:24

Napačno sklepaš, pa sploh ne vem na podlagi česa. Ta ugibanja so milo rečeno nesramna, ampak vsak ve zase.

Vidim pa, da ne razumeš mojega zapisa, ne želim se ponavljati.

@crazyfrog
: verjetno je odvisno od tega koliko se ti in kaj v življenju dogaja, koliko ljudi spoznaš, kako hiter tempo živiš. Morda sem pa le dementna 🤪

Ne gre sploh za zamere ali načrtno pozabljanje, temveč preprosto je toliko novih spominov in ljudi, da ne morem ohranjati na spominsko kartico vsega in z leti tisti manj pomembni izzvenijo. Se moram včasih prav potruditi pa pobrskati po spominu od kod nekoga poznam. Govorim na splošno..

Ja, ja.. sj se strinjam 😉 stopinje enih sčasoma zbledijo, tut to je prav😆.

Mene zanima samo mah.. zase se brigej! Pretežko? Kr neko obračanje in vtikanje. Bistvo teme je drugje. Sicer ne vem točno kje, ker sm površno prebrala🤷😆

Tako neumna tema in toliko komentarjev…

Če seksaš z nepomembnimi tipi, potem ja je logično,  da pozabiš njihovo ime.

V srednji šoli smo imeli par takih. So se ga napile in seksale s prvim, ki jim mimo prišel. Ene so že drug dan pozabile njegovo ime, obraz.

Tako, da jaz verjamem Soft.

Ene ljudi lahko pozabiš v parih mesecih, kljub dolgim letom skupne veze. Nekoga ne boš pozabil do konca življenja, po dveh letih veze. Eni ljudje nam enostavno pustijo globok pečat, ker so imeli poseben vpliv na nas. Starejši ko smo, bolj se oziramo nazaj v preteklost. Predelali ali ne. Enih bivših ne predelamo nikoli, kljub novemu partnerju in družinski idili. Lahko si vtaknete te terapevte nekam zadaj, če sam tega nisi doživel, je samo teorija.

Simpl, 24.10.2023 ob 14:41

Ene ljudi lahko pozabiš v parih mesecih, kljub dolgim letom skupne veze. Nekoga ne boš pozabil do konca življenja, po dveh letih veze. Eni ljudje nam enostavno pustijo globok pečat, ker so imeli poseben vpliv na nas. Starejši ko smo, bolj se oziramo nazaj v preteklost. Predelali ali ne. Enih bivših ne predelamo nikoli, kljub novemu partnerju in družinski idili. Lahko si vtaknete te terapevte nekam zadaj, če sam tega nisi doživel, je samo teorija.

Meni je pomembno le, da se tega sedanjega spomnem, pa da vem al mam zmenek z njim nocoj ali z ljubimcem. Dokler to vem, mi ne bo hudega🤪

CrazY FroG 🍀, 24.10.2023 ob 13:37

Ja, ja.. sj se strinjam 😉 stopinje enih sčasoma zbledijo, tut to je prav😆.

Mene zanima samo mah.. zase se brigej! Pretežko? Kr neko obračanje in vtikanje. Bistvo teme je drugje. Sicer ne vem točno kje, ker sm površno prebrala🤷😆

🤣🤣🤣🤣 cheers🥂

Popay, ja sem bila prepričana, da se ne bom več zapletla s kakim moškim. Več letm mi je bilo povsem fajn, nič pogrešala. Ja, tako poseben je bil, da sem svojo trdovratno samskost za krajši čas opustila. S čim? Toplino, prijaznostjo, tak poseben karakter, umirjen, v glavnem zmešal me je do kraja. Pa ja, priznam tudi, da sem končno spoznala kak je fajn seks. Tudi tu je odstopal od prejšnjih mojih izkušenj. V pozitivno smer. Škoda, da se ni izšlo.

Ja, res je, eni ljudje naredijo izjemen vtis, ene pa si želiš čim prej pozabit. Je pa tako pri meni, da ne seksam z vsemi povprek. In ja, gre za izbrane primerke in takih ne pozabim kar tako. Niti ne želim. Zakaj? Saj pa so bili lepi trenutki. Nikoli mi ne bo jasno, ko kdo sovraži bivše. Jih celo javno blati. Se vlačijo po sodišču. Vsem okrog razlagajo slabe stvari o bivših… to meni ni. Ok, saj sem jezna na marsikaj, ampak to ne pomeni, da zdaj sovražim. Da je bil nekdo pa slab. Še na mačke se jezna, če se potepa, ampak zato, ker me skrbi zanje.

Mene zanima, ja, tisti občutek, ko si zadovoljen s samskim stanom je fajn. V mladih letih sem hrepenela po moškemu, razmerju, sem bila žalostna, ko sem videvala pare kako uživajo. Potem pa je prišlo obdobje, ko mi ni bilo več do tega. Tako umirjeno obdobje. Nič več nisem otožno gledala ostalih parov. Več let tako mirno. Potem pa sem se zatrapala…. Napaka. Ker izguba je bila pa boleča. Želim tisti svoj mir nazaj.

Ko se takega znebiš, si lahko samo srečna. Brezveze jeza, on bo vedno tak. Nima s tabo veze. Sebe je sam treba poštimat, da ne naletiš na take.

Jaaa bravo. Predstavljaj, si, da je mrtev. In enega drugega močno zagrabi za jajca.

Eno leto je mimo,spomini se bolj zbledeli.Ali je sedaj svet lepsi in lazji,avtorica?

Dve leti je, kar sem samski.
Iskreno, v drugi polovici 2-letnega odnosa sem se počutil še bolj sam, saj nisem imel občutka, da sem slišan in partnerka je poudarjala, da želi iti proč, ko ji kaj ni pasalo.
Bila sva si zelo podobna; oba sva imela starše, ki so manipulirali z nami (za svoje sem začetkom tega leta izvedel, da si me kot otroka sploh nista želela.. mater sem hitro prebolel, očeta še zdaj, a vse manj.)

Partner pride v naše življenje, da nam nekaj pokaže.
Ona je prišla, da mi pokaže, koliko jeze je bilo v meni. Neizražene jeze, ki je 4 desetletja čepela v meni.

Če se vprašaš:”Grdo je delal z menoj. Zakaj sem ostala ob njemu?” se odpraviš na pot spoznavanja sebe in hkrati razumevanja njega.
Pomisli, kakšna sta bila njegova starša. Če je on s teboj grdo ravnal, grdo so ravnali z njim in tako nazaj.
Z prvo ex imava skupaj otroka, ki je danes skoraj 17 let stara.
14 let je, od kar nismo skupaj, ker sem v trenutku obupa našel sogovornico,se z njo zaplel in šel do konca. Skozi čas sem spoznal globji pomen tega, izrazil materi najine hčerke in kasneje tudi hčerki. In ex je name še vedno jezna, kar teško skriva.

Mogoče vam bo pomagalo samozavedanje, da boste končno spustila osebo, ki je leta že ni ob vas, in sebi dovolila spoznati nekoga, ki vas bo ljubil in spoštoval.
Če želimo iti dalje, včasih je edina rešitev spustiti popolnoma vse.

New Report

Close