Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Če sem naredil…………

Če sem naredil…………

……te dni par korakov nazaj……..ne pomeni, da jih ne bom v kratkem 100 naprej.Samo pot bo lahko druga…..pa cilj najbrž tudi.
Zafilozofiral?….Me saj z babo ne bodo zmerjali…..hihihihihi
😉
Sp

BABA, BABA, BABA, BABA, BABA, BABA…

Pa veš, zakaj?! Zato, ker boš še vedno ostal samo pri razmišljanju o stotih korakih, obenem pa še vedno lezel nazaj….
Za ziher.
Če se pa motim, me pa mirne duše lahko zmerjaš nazaj….

BABA, BABA, BABA, BABA, BABA, BABA…

(kruto, a resnično – hotela sem ti samo odpreti oči, prijatelj moj)

Dragi prijatelj…pa zakaj vse to tule na forumu…tega res ne razumem…ali res ni nikogar, s katerim bi to debatiral privat tam nekje…ne vem…ali pa sem jaz že alergična na osebne stvari, ki se dogajajo tule po forumu…kajti forum je moj hec, zabava…in škoda, da ga eni jemljete zelo resno…škoda!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Forum je prostor,kjer se izmenjujejo mnenja.Res,da je bil ta forum narejen malce za hec…vendar nas vsaj nekaj tu posta stvari,za katere drugje pač ne najde rešitve ali odgovora.
In verjemi dragi Sonček,da nas je nekaj zelo hvaležnih tistim,ki nas poslušajo,prisluhnejo in nam težave pomagajo prebroditi tudi tukaj.
Pa čeprav se tebi zdi ta prostor sila neprimeren za to.
Če se nekateri že toliko poznamo med seboj,je pa jasno,da se vključi tudi kaka osebna komponenta…..saj naj bi itak vsi vedeli o vsakem vse,dejansko pa nihče nič ne ve!
Cmoka,a si še kaj moja?
Sp

Dragi moj…ja vse tole tvoje pisanje je okej…ampak ko pa pišeš zelo osebne stvari, ki niso tvoje ampak nekoga drugega pa to boli…in vedi, da zato pa tale forum ni…in tvoja sem…saj sem tvoja žabica…prijateljica…tko!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close