Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Če ste v zadnjem času kupili stanovanje …

Če ste v zadnjem času kupili stanovanje …

Tole je realna situacija na trgu….če ne si neskončni kupovalec a nikoli kupec
Žal cene dobrih nepremičnin,glede na tloris,objekt,lokacijo se zvižujejo glede na oglaševano…

Pozdravljeni,

v večini primerov so končne prodajne cene v Ljubljani povprečju za cca 15% nižje od želenih (oglaševanih) s strani prodajalcev. Lahko pa je seveda drugače…
Pri meni je tako, da tisti, ki me poslušajo in postavijo pravilno ceno in se lotimo prodaje kot je prav, prodamo stanovanje v nekaj dneh. Imam pa letos nekaj primerov, ko smo v istem dnevu prodali stanovanje za cca 5% višjo ceno kot je bila oglaševana.
Vse je odvisno od lokacije, stanja nepremičnine in postavljene prodajne cene.

Aleš Goršak, nepremičninski svetovalec, licenca MOP 567 Naj bo prodaja ali nakup nepremičnine brez stresa, nepotrebnih zapletov in stroškov. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tanal nepremičnine Tanal d.o.o. www.tanal.si, [email protected] Posredovanje pri prodaji in nakupu nepremičnin, svetovanje na področju nepremičnin

Seveda, manjša stanovanja so dražja, če preračunaš na m2, potrebno je pogledati predvsem druge faktorje. Se strinjam z ”še zvišat je bilo treba”, mi še vedno iščemo/kupujemo stanovanje in so nas v dveh primerih pozvali k dvigu ponudbene cene, vsaj pri objektih starih do 10 let, v obema primeroma se je našel kupec, ki je zvišal za 10% ali 15%, cene so nekje res pretirane. Znanci so v tem obdobju cene uspeli znižati samo na nezanimivih lokacijah oz. slabi gradnji itd.

LP, Meta

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close