Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Če strese še enkrat..

Če strese še enkrat..

…bom vse pufe zapustil vam,moji dragi forumovci!Saj vem,da se na vas lahko zanesem,kajne?
Sp

Ne zezaj se s takimi… No en “puf” bom pa prevzela, ker si fejst…in vem, da bo prej kopriva pozebla kot pa ti!

Cmoka in uživaj in misli na kaj lepega in pika!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

A te štrom trese a aa?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Muca,ne se z resnih stvari norca delat!Očizno tega groznega občutka,ko si tako nemočen pred naravo,še nisi nikoli doživela.Ti tudi ne želim.
Ampak zdaj je mimo(upam) in ga bomo srali naprej!A so se ti joški že prebudili,muca?
lepa si
Sp

hahahah mislim ej ni še nočka..muca ponoči ponori…zdejle je pa zuni sonček,spodobno prosim….

ne ne sem brala šele kasneje sory nisme vedla…Ma ne želim vam tistega tresenja res ne..vas pa občudujem tam doli vse..Ste pravi junaki,da tam sploh živite! Kapo dol….Čisto resno…

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Jaz bom spodoben šele 2 m pod zemljo,pa še takrat,če bo kaka dobra v sosednjem ,ne bo zavezano,da ne bi kaj ušpičil!
Kaj pa zdaj,ura je šest proč,a se muca že kaj zbuja,vprašanje je pa isto kot zjutraj,mislim tisto glede joškov 😉
Lepa si
Sp

he a joški stojijo na pravem mestu….nč bat!

Kako?Se upaš opisat?En dan prejšnji teden smo imeli tu temo samoopisovanje,pa si manjkala.No,zdaj si na vrsti!
Izvoli,lepa si
Sp

… se vidi, da sem samo mislila na en izlet na vaš konec…. na, zdaj pa ziher ne bom več, ti ne privoščim takega strahu….res ne.

Cmoka na lička.

P.S.
Pufe bomo že nekako poštimali, ti pa le glej, da bo dediščina za nas dobolj visoka! :-)))

Žverči,dobro jutro!
Nič se bat,ko trese je vedno lepo imet enega ob sebi-pa čeprav je to maček!Ti kar pridi,saj to je postalo sestavni del našega življenja in če ne drmne vsaj enkrat na mesec,mislimo,da je že nekaj narobe…ja,ja psiho pa načenja ta stvar,ko ne veš a se boš drugo jutro sploh še zbudil in zanimivo,največ potresov je v nočnem času,da smo ja še bolj posrani.
Lepa si
Sp

Ja, izgleda, da je tista dva poletja, ko sem počitnikovala pri vas, narava še pustila “dihati”…. zdaj bi me pa najbrž pobralo….
Se spomnim enkrat, ko smo tudi mi čutili nekaj malega (ravno sem sedela na tleh, naslonjena na omaro, pa je le-ta naenkrat začela “poskakovati”). Oj, imam rahle živčke in mi je to bilo dovolj…

V glavnem, vedi, da smo s tabo v hudem in dobrem….:-)
Cmoka na lička.

P.S.
Se mi ne da brati postov za nazaj – kako je bilo v LJ?! Si srečal Shakiro?! Najbrž ne. Predvidevam.

Hay!V tistem džumbusu tam lahko prej srečaš Sharon Stone,kot pa nekoga,za katerega veš samo,kako barvo las ima in približno obliko riti 🙂
lepa si!
Sp

cmoka za dobro jutro, sem te zelo pogrešala!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

tudi jaz tebe….
In pa vse ostale tudi, da ne bo kakšne zamere….

Na, ko bo kaj časa, se beremo.
Cmoka na lička vsem.

Se razume, da tudi jaz pogrešam ostale…, ki jih še nisem uspela prebuditi.

Se beremo ja.

Groza, nič ti nisem fovš. Mene je tako strah potresa. Sploh pa ta občutek, ko si nemočen, nimaša kaj naresti, samo čakaš…… Bom raje nehala.

Za uvod se lahko stisneš malo k meni,mi bo koj lažje od prestanega hudega 🙂
lepa si
Sp

OK, se bova skupaj tresla….

New Report

Close