Če strese še enkrat..
hahahah mislim ej ni še nočka..muca ponoči ponori…zdejle je pa zuni sonček,spodobno prosim….
ne ne sem brala šele kasneje sory nisme vedla…Ma ne želim vam tistega tresenja res ne..vas pa občudujem tam doli vse..Ste pravi junaki,da tam sploh živite! Kapo dol….Čisto resno…
Žverči,dobro jutro!
Nič se bat,ko trese je vedno lepo imet enega ob sebi-pa čeprav je to maček!Ti kar pridi,saj to je postalo sestavni del našega življenja in če ne drmne vsaj enkrat na mesec,mislimo,da je že nekaj narobe…ja,ja psiho pa načenja ta stvar,ko ne veš a se boš drugo jutro sploh še zbudil in zanimivo,največ potresov je v nočnem času,da smo ja še bolj posrani.
Lepa si
Sp
Ja, izgleda, da je tista dva poletja, ko sem počitnikovala pri vas, narava še pustila “dihati”…. zdaj bi me pa najbrž pobralo….
Se spomnim enkrat, ko smo tudi mi čutili nekaj malega (ravno sem sedela na tleh, naslonjena na omaro, pa je le-ta naenkrat začela “poskakovati”). Oj, imam rahle živčke in mi je to bilo dovolj…
V glavnem, vedi, da smo s tabo v hudem in dobrem….:-)
Cmoka na lička.
P.S.
Se mi ne da brati postov za nazaj – kako je bilo v LJ?! Si srečal Shakiro?! Najbrž ne. Predvidevam.