Če ti ne pride
Ma ja pri vsakem seksu mi pride, ne vem, a je to kaj narobe? Pa ne samo enkrat. S tem nisem nikol mela problema, men je že dost da me malo bolj na grobo prime, pa sm že mokra. Mislim moj fant seveda.[/quote]
Ne, nič narobe! nasprotno, občudovanja vredno!!!
Sta pa to zelo različni stavri – vzburjenje in doživetje vrhunca. Meni ni nikoli bil problem vzburjenje. Do orgazma pa ponavadi kar dolga pot 🙁
Lej tko kot je rekla mirella, veliko je v glavi. Če se znaš sprostiti, pa se popolnoma predati osebi s katero si, pa da on ve kaj si ti želiš, pa ni važno ali mu nakažeš ali poveš, je možen vsakokratni orgazem. Jaz se z mojim veliko pogovarjam, kaj me v določenem trenutku vzburja in tko pol ni problema
Ne ni vse od partnerja odvisno, tud od samega sebe je odvisno kolk si pri teh stvareh sproščen. Ne moreš pr vsakem vedno doživet orgazem, kaj šele nekajkratni orgazem. Seks je stvar dveh oseb, drugače to ni seks.
Ja no sej ste kr luštni tle gor, kar se osebnosti tiče. Čeprav včasih mal preveč na dušo pihate.
Sorry, a zame idealni partner ni tisti, ki te dobro jebe! Upam si trditi, da imam idealnega, zato ker mi je najboljši prijatelj, čuten ljubimec, super oče za najinega otroka, sanjava iste stvari v življenju in še bi lahko naštevala.
Idealen je tudi, ker mi stoji ob strani pri mojih težavah. BTW težave so se začele po porodu, ker pri sexu nenazadnje pomembni tudi fiziologija, hormoni, spočitost, prespanost i.t.d.
Pa tudi vem, da bo vse naredil, da bo tako kot nekoč in celo bolje. Predvčerajšnjem je bilo npr. SUPER! KOmaj čakam, da ponoviva.
Ne vem zakaj sem se razpisala. Verjetno zato, ker sem začutila, da se ti smilim. Pa verjemi, da je daleč od tega. Doživiš orgazem vedno! Vsaka čast! Zato je moj meni (nama) toliko slajši :)))))
Ok, jaz še nimam otrok in verjamem, da otroci spremenijo stvari, tko kot si napisala zgoraj. In absolutno se strinjam, da ni dober partner samo tisti, ki te dobro poseksa, da ne bo pomote. Najprej je razumevanje in skupen pogled na svet in na življenje, kar je pri ženskah po moje bolj pomembno. In ne ne smiliš se mi, ker verjamem, da da ti je s partnerjem lepo, saj rugače ga ne bi izbrala za skupno življenje.
Men tudi družinske vrednote pomenijo več kot samo dober seks in polna denarnica.