Če varate kje se dobivate
Aja, če se ne rabiva crkljat :), se midva dobivava vedno na enem parkingu pa velikokrat se po isti vasi sprehajava – tam naju imajo po mojem vsi za čisto zatreskan uraden par :).
Lažnivka, grda, trapasta. Boš že dobila svoje, duplo!!
A svojo Duplo čokoladico bom dobila :))? To lajnarijo smo že slišali, me ne gane več, tako da si ti kar daj duška.
ena je napisala, da je on za 12 let starejši. Kaj pa če bi bila ona za enako let ali še več starejša od njega?
Ah ja saj najvišji človek na svetu se je tudi poročil in to z enkrat mlajšo. zanimiv svet – ni kaj!
Pri meni ali narava.
Razlika: 20 let. Ljubezen dela čudeže. 😉
Me ne zanima, samo, da uživava. Žal je vseh lepih stvari enkrat konec. Zaradi let se sekira samo on, čeprav zgleda ful mlajši kot mu kaže EMŠO. 😉
Bingelna ?
…..ljubimca namreč. BLJAAAAAAAAAAK!!!!! Še danes se gnusim sama sebi in kar strese me, če bi mogla tega tipa srečat, ker me še danes (po treh letih) gleda s nagravžnimi poželjivimi očmi in pomeni resno grožnjo mojemu zakonu. Ne vem kaj mi je takrat bilo ampak časa se ne da zavrteti nazaj in to moram požirati še sedaj.
Aja, kje sva se dobivala: tam v enih hostah blizu Koseškega bajerja, potem tam pri tistem štadionu za konje, sedaj se ne spomnim, kako se reče tistemu. Itak si želim da bi lahko vse skupaj pozabila.
Ne, bljaaaaaaak, res mi je nagravžno to kar sem počela. Ampak pravijo da se moraš spopasti z neprijetnimi zadevami in se jih tako lažje znebiš. Zato zdaj tako na široko razpredam o tem. Če samo pomislim, da sem tisto svojo rit nago molila čez okno avtomobila, zato, da sem se potem cel dan tresla, če naju je kdo videl, pa ponavadi sem imela vse razmočeno tam spodaj, ko sem prišla z
Kolk se mi pa danes gnusi ta tip!!!
lp
če je malo časa se dobima v bližnjem gozdu, če pa je časa kaj več pa je blizu hotel in v njem sobica. to se zgodi bolj poredko ampak je takrat bolj sladko
gozd, pri meni, greva na morje, v vikendu njegovega prijatelja
10 let
ok če se dobivate po gozdovih in svtomobilih,koliko časa trsjajo tskšna srečanja,? urco? kako pa skrijete pred partnerjem?
sobe za dnevni počitek oz sestanek so najboljše za ta namen, 4 urce da si das duška, skrijes v svoj normalen urnik…
vem za parček-ona frendica s faksa.ki opravita vse skup v pol ure. kar je bolj praznenje jajčk amak kaj čmo.
V pol ure ne moreš niti ogret sobe 🙂 …razen če sta najstnika…dober f.uk mora pa ja trajat nekaj časa, za pol ure se nima smisla trudit, sam svoj mojster te odreši v par minutah pa je…
Tud jest si želim ljubimca. Ravno sem na vezi z enim tipom, s katerim se tudi osebno poznava in je prav tako poročen, ima otroke. Se že par mesecev kuriva prek telefona. Zdaj pa bi se rada dobila v živo in tuhtava kako, kdaj in kje? Sredi belega dne v avtu ravno ne moreva, če se dobiva npr. med službenim časom… Ne vem, ker nimava še teh izkušenj. Edino kak dnevni počitek bi npr prišel prav. Da najameva sobo za eno uro in akcija. Sva tudi govorila o hosti, da bi se dobila v hosti…. STrah naju je, da bi naju pač kdo zalotil…. Sej, če bi bla samska bi mi blo vseeno če sexam v hosti, avtu sredi belega dne….pa tud če kdo pride….samo, ker gre za varanje…..je pa stvar drgačana.
Če je dovolj močna želja od vaju obeh se bosta že znašla.
Drugače pa čist razumem vajine dileme. Veš zakaj? :-)))
Janinavihan….. no pa povej zakaj? 🙂
In če imaš malo bolj “znanega” moža v mestu kjer živiš, pa te po 20 letih zakona skoraj ne vidi več, si zanj prozorna, potem je res problem, kam z ljubimcem it, ker te skoraj vsak drugi meščan pozna 😛 Sranje na kvadrat, je tole iskanje dobrega placa za zmenk 😛
Če se dva imata res tako rada in ju otroci in zakonec samo obremenjujejo, potem res nevem zakaj se skrivat in iskat place za srečanja.
Če bi to energijo ki jo porabite za varanje preusmerili v kaj pametnega …
Forum je zaprt za komentiranje.