Če varate kje se dobivate
Hja, vsak ima svoj razlog, če ga ne veš, ne moreš sodit. Jaz za svoj razlog prekleto dobro vem. Ker s pogovori nisem nič rešila, zaležejo za 1 teden in spet ponovi vajo, po 20 letih ne morem več. Če se njemu ne da potruditi, pa nisem ne tečna in ne zahtevna, samo vsaj kako uro na dan pa bi lahko namenil nama, ne samo sebi in svojim hobijem. na ločitev niti ne pomislim, ga imam rada in vem da ima tudi on mene, samo je pač tak tip že od nekdaj, da ni zmožen dati več kot da, očitno. Jaz pa rabim več in to je to.
Hja, vsak ima svoj razlog, če ga ne veš, ne moreš sodit. Jaz za svoj razlog prekleto dobro vem. Ker s pogovori nisem nič rešila, zaležejo za 1 teden in spet ponovi vajo, po 20 letih ne morem več. Če se njemu ne da potruditi, pa nisem ne tečna in ne zahtevna, samo vsaj kako uro na dan pa bi lahko namenil nama, ne samo sebi in svojim hobijem. na ločitev niti ne pomislim, ga imam rada in vem da ima tudi on mene, samo je pač tak tip že od nekdaj, da ni zmožen dati več kot da, očitno. Jaz pa rabim več in to je to.
[/quote]
Mislim, da si stara okoli 50 in to bo že konec-;))
hehe, to je šele začetek, takrat se šele začne uživat pa živet. A misliš da so 50 letnice mrtve??? Fino se motiš. Marsikatera zgleda bolje kot kaka smrkla 20 let stara. Ko boš tam boš vedel/a.
Mislim, da si stara okoli 50 in to bo že konec-;))
[/quote]
Zadnjič prebrala dober članek. Današnja družba vse manj ceni in spoštuje družino ker smo naravnani samo na lastno zadovoljstvo. Tako da je varanje že postalo nekaj običajnega in po nekih raziskavah to počne 50℅ ljudi.
Se mi zdi, da več kot 50%. Lej, sama sem mislila, da imam mega zakon celih 20 let, pa na koncu ugotovila, da le ni vse zlato kar se sveti. Da sva se odtujila oziroma navadila na neko rutino, ki njemu zelo odgovarja, mene pa moti že 10 let in ne dosežem z večnimi pogovori nič. Ok, se pač zabavam po svoje.
In kakšen je to zgled otrokom? A ko bosta večja bosta to tudi sama počela ker je ok?
otroka sta že odrasla, ne živita več doma.
Prilika dela tatu, vsak vikend vidim mlade frajle ki hodijo na moške wcje seksat, včasih dobim prav občutek da med seboj tekmujejo…in potem se čudimo da se to nadaljuje v zakonu. .
Midva se dobivava v motelu, hotelu, greva na morje čez vikend. Oba sva poročena in imava otroke. Jaz prek 50, on 37. Ne moreva drug brez drugega, gre pa izključno za seks. Traja že 7 let. Najina partnerja nimata pojma, da se kaj dogaja. Jaz z svojim možem seksam enkrat, dvakrat letno, on z njo enkrat mesečno. Pravi, da je čisto nora samo pred menstruacijo, sicer ga pa ne pozna. Ukvarja se samo z otroki, jih razvaja in jih ima za center sveta.
Dobiva se pri njej na vikend.Zastonj je in blizu.
Kakor kdaj: v avtu, v naravi, pri njej doma, v mojem vikendu, na čolnu, hotel
Mi smo kar med malco u šiht. Ni blo za hotele in čolne ,morje.
Forum je zaprt za komentiranje.