Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Če ženska noče povedat koliko jih je imela prej?

Če ženska noče povedat koliko jih je imela prej?

Jaz ti iz izkušenj povem, da tisti, ki preveč vrtajo o tem, niso z nobenim odgovorom zadovoljni. Tudi, če poveš točno številko, jim bo prevelika ali premala. Takim tipom ni pomembno kakšna si ti kot oseba, ampak samo s kolikimi si seksala in takih se je za ognit v velikem loku.
[/quote]

Saj se mi zdi, da vrtajo in vrtajo le taki z nizko samozavestjo oz samopodobo. Pač upa, da si moški ego dvigne. Samo to na dolgi rok itak ne vodi nikamor.

Poročena že oh oh let in me to mož se ni vprašal,niti jaz njega,sem prav začudena ,brezvezna vprašanja.

Mene pa takšne stvari zanimajo, ko nekoga spoznavam.
Preprosto pač želim vedet, če je človek, ki je imel bolj resne zveze ali avanture, kajti iz mojih izkušenj se takšen človek potem tudi tako vede. Recimo en bivši ni imel pri svojih skoraj 40ih še nič več kot nekaj nekajtedenskih zvez, najdlje pol leta in še to nobene bivše ni v svoje stanovanje spustil. Jaz sem sicer bila v njegovem stanovanju, ampak v nekem trenutku, ko je imel slabo obdobje, naenkrat nisem bila več zaželena. Govoril je sicer, kako je z mano vse drugače, ampak so bile le besede. Tako da ja, po tej izkušnju mi je še bolj pomembno vedet za preteklost, ker nekako lahko veš, kaj pričakovati.

In tukaj je še drugi vidik. Kar odkrito povem, da v kolikor bi izvedela neko visoko število spolnih partnerk oz. kakšnih avantur, s takšnim kar zagotovo ne bi šla v posteljo. Mi kar pade interes, izgubim zanimanje, čao.

Neodločna zakaj? Prej bi rekla, da zvezam pač pozornosti ne daješ. Slednje zahtevajo trud in čas. Če si pol leta v slo, pol greš v belgijo, pol si leto doma, pol v nemčijo, pol imaš težko konstanto oz istega partnerja. V najstniških letih si naiven, starši imajo veliko vlogo. Moje prijateljice niso smele k meni, kaj pol še fanti. Ob 21h pa imam, da sm doma. Zaživiš šele na faksu. Ok kak pijan ons smo imel vsi, potem pa sem začela potovati. Vmes so me začele zanimat še ženske, tako da so tipi odpadli. Se nebi oklicala za neodločno, ampak bolj kot nekoga ki parčkanju ni dal prednost.

Glede eksperimentiranja pa, ja kak pa bi bil človek če ne bi bil radoveden. Radovednost v spolnosti obstaja, če ni fanta, saj zaupaš lahko tudi kolegu (fwb) in z njim eksperimentiraš. Mogoče se med potovanji tudi zaljubiš kdaj, to pa premaguješ tako, da se zamotiš z novim.

Glede zdravja, uporabljaš kondome, saj samske ženske ravno na tabletkah niso, jah pokavca pa tudi nočeš. Za tisti občasni seks parkrat pa res ne bom vsak dan jemala tableto. Jaz osebno sem na hormonsko kont. alergična.

Partner jaz uporabljam kot nadpomenko.
[/quote]

Si ti prišla istak samopotrditev oz. na brezplačno psihoterapijo ?

Si vis pacem, para bellum.

Imela sem moške in ženske spolne partnerje. Sem bi.

Zveze resne nisem imela, to drži. Sem pa imela istega kolega za seks tri leta. Sem se z enim res dobivala tri mesece, a do postelje prišla nisva.

Zdaj pa recimo, da sem seksala enkrat letno z eno osebo (m/ž nima veze trenutno). Če sem začela pri 15ih je to 25ega leta deset ljudi (m/ž vseeno). Za zveze ni bilo časa ker sem bila trikrat na izmenjavi, pripravništvu in imela zeloooo stroge starše. Desetkrat seksat ni veliko, a deset ljudi je? A to me pol karakterizira kot neizkušeno kurbo?
[/quote]

Baba, zatežena si u božjo mater!!! S tem, s koliko ljudmi si seksala, imaš očitno težave. Priznaj si to in se vprašaj, zakaj imaš te težave.

Če jih ne bi imela, bi lahko na vprašanje odgovorila jasno in točno brez kompliciranja in teženja. Npr., rekla bi tipu, ki te sprašuje: “Seksala sem s 5 moškimi in 6 ženskami. Te zanima še kaj?”

Ampak imaš pač težave in nekako ne moreš povedati. Furaš nek princip. Brez veze. Tudi mene bi taka kao “skrivnostnost” odbila. Sama lahko povem partnerju, če me to sprašuje brez problema in pričakujem od njega, da bi tudi on povedal meni, če bi me zanimalo in bi ga to vprašala.

Ne bodi tako zatežena komplikatorka.

Si ti prišla istak samopotrditev oz. na brezplačno psihoterapijo ?
[/quote]

Psihoterapije oz neke pomoči ne rabim. Enako velja za samopotrditev.
Zanimalo me je bolj mnenje ljudi. Zakaj jim je ta cifra pomembna in kaj delajo z njo pol? Kaj jim predstavlja to?

Ker po mojem mnenju nima nič s SPB. Ker statistično gledano nimaš promila več možnosti za okužbo če spiš s tremi ali desetimi. Tu gre za zakon velikih števil.
Prav tako nima veze z resnostjo človeka, sposobnostjo naslednje zveze, izkušenostjo, itd.

… glade na vse to, čemu tak pomen števila bivših posteljnih družabnikov

Zanimalo me je bolj mnenje ljudi. Zakaj jim je ta cifra pomembna in kaj delajo z njo pol? Kaj jim predstavlja to?

Ker po mojem mnenju nima nič s SPB. Ker statistično gledano nimaš promila več možnosti za okužbo če spiš s tremi ali desetimi. Tu gre za zakon velikih števil.
Prav tako nima veze z resnostjo človeka, sposobnostjo naslednje zveze, izkušenostjo, itd.

[/quote]

Ja nekatere zanima številka, ker imajo določeno eno zgornjo mejo, do katere jim je babnca za resno zvezo sprejemljiva. Čeprav itak ne morejo vedet ali bodo slišali resnico. Recimo dala se je dol z sedmimi, ko jo vpraša, pa reče da je s tremi.

Jz sem tuki sam tolk, da povem, da si grem po kokice, vi pa kar nadaljujte po scenariju, očitno bo komedija.

[/quote]

Ti pa statistika sta tako nekako ko drek pa čebela. Skup ne prideta razen, če se to zgodi po nesrečnem naključju.

Ko se daš dol z enim, ki se je dal dol z 20 drugimi… it pretty much adds up teh risk. Dodajmo navrh še procent latentnih primerov, ki sploh ne vedo da kaj imajo, potem genije avanturiste ki delajo brez čelade…

Noup

NO BUENO

Ti pa statistika sta tako nekako ko drek pa čebela. Skup ne prideta razen, če se to zgodi po nesrečnem naključju.

Ko se daš dol z enim, ki se je dal dol z 20 drugimi… it pretty much adds up teh risk. Dodajmo navrh še procent latentnih primerov, ki sploh ne vedo da kaj imajo, potem genije avanturiste ki delajo brez čelade…

Noup

NO BUENO
[/quote]

S statustuko si lahko rit obrises in se jo da prilagajat…zate pa je nahbolje da vsaja baba preden ga bos namocil dostavi zdravstveno potrdilo da je spb free…sami pazi..ori virusu hiv je lahko tricky…jo bos moral dati v karanteno za par mesecev in ponoviti testiranje…kot za korono…pa lizi sam cez sajbo da ne dibis herpesa itd…

Ja nekatere zanima številka, ker imajo določeno eno zgornjo mejo, do katere jim je babnca za resno zvezo sprejemljiva. Čeprav itak ne morejo vedet ali bodo slišali resnico. Recimo dala se je dol z sedmimi, ko jo vpraša, pa reče da je s tremi.
[/quote]

St si bedarije…v cem je razlika…seksa z enim 100x ali s stotimi po 1x? V vdakem primeru je 100 seksala…pi.cka tud ni zajfa da bi se znucala…

S statustuko si lahko rit obrises in se jo da prilagajat…zate pa je nahbolje da vsaja baba preden ga bos namocil dostavi zdravstveno potrdilo da je spb free…sami pazi..ori virusu hiv je lahko tricky…jo bos moral dati v karanteno za par mesecev in ponoviti testiranje…kot za korono…pa lizi sam cez sajbo da ne dibis herpesa itd…
[/quote]

Ti še nisi slišal za kurcmantile ?

Tovrstni defekti ti bodo še povedali da kondoma itak ne rabiš, ker je brez tok boljš. Zapovrh pa še kontracepcije ne uporablja… dunno.

Don’t stick your PP in crazy. Al si pa že…

St si bedarije…v cem je razlika…seksa z enim 100x ali s stotimi po 1x? V vdakem primeru je 100 seksala…pi.cka tud ni zajfa da bi se znucala…
[/quote]

Za takega butla kot si ti, tudi je taka, ki jih je 100 dala čez. Pa še vprašanje je, če bi te takšna hotela.

Noup

NO BUENO
[/quote]

Ja saj se lahko daš dol s svojo še nedolžno punco, ampak te je bivša varala z enim okuženim, pa ne veš še. Tebe je že okužila, ti boš to svojo novo okužil. Pa ne ti, ne nova punca nista nič kriva.

Lahko je pa nova punca imela le enega pred tabo, ta pa je imel rock’n roll s pol obale, ko je v mladosti s kolegi hodil na morje in turistke pijan preganjal. Je okužena pa nev e. Zdaj boš še ti, pa je le enega imela.

Hočem reč, da pol moraš tudi od te nove punce bivše in njihove bivše it intervjuvat. Da skoke čez plot (s tujci, ker kao to se ne zve nikol) ne omenjamo. Mislim to št. spolnih partnerjev je za oceno tveganja malo tako tako.

Ti še nisi slišal za kurcmantile ?

Tovrstni defekti ti bodo še povedali da kondoma itak ne rabiš, ker je brez tok boljš. Zapovrh pa še kontracepcije ne uporablja… dunno.

Don’t stick your PP in crazy. Al si pa že…
[/quote]

To ves da kondom ne sciti pred vsem ne?a na hezik tud das kondom ko lizes? Ne misli da podpiram rizicno fukljanje sam0 100 % zascite ni…no razen vzdrznost

Ja saj se lahko daš dol s svojo še nedolžno punco, ampak te je bivša varala z enim okuženim, pa ne veš še. Tebe je že okužila, ti boš to svojo novo okužil. Pa ne ti, ne nova punca nista nič kriva.

Lahko je pa nova punca imela le enega pred tabo, ta pa je imel rock’n roll s pol obale, ko je v mladosti s kolegi hodil na morje in turistke pijan preganjal. Je okužena pa nev e. Zdaj boš še ti, pa je le enega imela.

Hočem reč, da pol moraš tudi od te nove punce bivše in njihove bivše it intervjuvat. Da skoke čez plot (s tujci, ker kao to se ne zve nikol) ne omenjamo. Mislim to št. spolnih partnerjev je za oceno tveganja malo tako tako.
[/quote]

Jaz sem dosedaj vedno uporabljal čelado, pa če jim je bilo prav ali pa ne.
S kondomom ščitiš tako sebe, kot partnerko (ja).

Za takega butla kot si ti, tudi je taka, ki jih je 100 dala čez. Pa še vprašanje je, če bi te takšna hotela.
[/quote]

Veliko vprasanj se poraja…sami nekaj je sigurno …pic.ka ni zajfa

Jaz imam pa take izkušnje, da so se tisti moški, ki so po vsej sili hoteli vedet kaj sem imela in s kolikimi sem kaj imela, izkazali za velikanske ljubosumneže. Že misel na moje bivše jih je spravljala ob pamet in še preteklost so hoteli imeti do potankosti naštudirano in pod kontrolo, da o sedanjosti in prihodnosti ne govorimo. Tako da je od takrat vsak tip, ki me je spraševal o mojih bivših, takoj odletel.

Jaz imam pa take izkušnje, da so se tisti moški, ki so po vsej sili hoteli vedet kaj sem imela in s kolikimi sem kaj imela, izkazali za velikanske ljubosumneže. Že misel na moje bivše jih je spravljala ob pamet in še preteklost so hoteli imeti do potankosti naštudirano in pod kontrolo, da o sedanjosti in prihodnosti ne govorimo. Tako da je od takrat vsak tip, ki me je spraševal o mojih bivših, takoj odletel.
[/quote]
Si ti zamenjala širok asortiman falusov?

V celoti. To so pomembne informacije o partnerju na podlagi katerih ga izbiraš.

[/quote]

Haha, enako je za ženske. Nikoli I prav😀

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Si ti zamenjala širok asortiman falusov?
[/quote]

Ne.

Midva sva do neke mere predebatirala tiste bivše partnerje/partnerice, ki so bili omembe vredni, se pravi so bila čustva vmes. Itak nobeden od naju ni tak, da bi kar skakal med rjuhe za šport, če bi bilo pa kakšno tako obdobje “športanja”, eksperimentiranja in splošnega norenja, pa tudi nič hudega, glavno, da je mimo 😉😉😉

[/quote]
Seveda so se izkazali za velikanske ljubosumneže, ker imaš s tem probleme in nočeš sprejeti svojih dejstev in izkušenj.
Zato vsakega dojemaš kot velikanskega ljubosumneža.
Pa tudi lažje ti je nekoga obtožiti, kot pa se soočiti s sabo.

Jaz sem jih v tistih najbolj divjih letih kar nekaj zamenjala, priznam, nekaj jih je bilo tudi za samo en seks. Mi je žal? Ne, v bistvu ne, tako vsaj poznam razliko med dobrim in slabim seksom 🙂 Sem imela pa tudi veliko srečo, ker nikoli nisem staknila kakšne bolezni, glede na to, da si nisem izbirala ravno angelčkov 🙂
Prvi moški, s katerim sem bila v resni zvezi, je bil zelo firbčen, koliko sem jih imela, in ker sem že nekako začutila zametke ljubosumnosti (ki se je kmalu pokazala v vsem svojem sijaju), sem številko precej zmanjšala. Ja, enostavno sem sem mu zlagala, pa še tistih par, ki sem mu jih priznala, ga je zelo bolelo.
Tako je pri vsakem prepiru vrgel naprej moje bivše. No ja, tudi on je seveda bivši 🙂

New Report

Close