Ceca

Srbi so zelo gostoljubni ljudje kadar prideš k njim. Pač slovenci smo res bolj sramežljivi ne upamo pokazati svoj jaz. To je vzgoja. In v tem mislim ni nič slabega. Če bi bila jaz rojena v Srbiji ali np. v Ameriki bi imela sigurno drugi značaj. Ja Slovenci smo do sebe zelo kritični in do drugih smo zelo nevoščljivi zelo hinavski itd…. Ampak takšni pač smo. Za ženske pa mislim ja Srbkinje se znate nositi, Slovenke se ne znamo. In spet pravim vse ima svoj čar hladnost ali odprtost.

34, junija 35 let
1. Kar se Cece tiče…men je južni turbofolk ok, Ceca mi je kot pevka zelo všeč, vizualno je pa za moj okus preveč izumetničena (kičasta)…Nimam absolutno nič proti njenemu nastopu, če lahk vsi ostali pri nas pojejo (od Danijele, Graša, Severine do Balaševića, Joksija…), zakaj ne bi tut ona? Njejo politično ozadje nima veze z njeno pevsko kariero oz. nastopi.
2. Kar se južnjakov tiče poznam nekaj res uredu ljudi, pred katerimi se marsikateri slovenec lahko skrije…poznam pa tut nekaj obupnih primerkov, ampak to jih ima vsak narod, ane.
Je pa res, da so srbi v Srbiji oz. na svojem ozemlju čist drugačni kot te v Sloveniji.

Dobro si rekla “baje”, ker to kar pišeš sploh ni res, to je tako milo bitje,da glava boli.
Ja v Lj se bolj getoizirajo zato, ker s(m)o Ljubljančani velik bolj hladni, zadrti in ksenofobični, medtem ko so Štajerci precej bolj odprti. Čeprov so bolj severno, so po “južnjaško” odprti.

mmmm- a ti to sebe opisuješ?

ko je bila kraljevina v Srbiji, ko so imeli svojega kralja in jedli z zlatimi žlicami- Slovenije na karti sploh bilo ni! zato ne zaničuj narod,ker nimaš pojma. Vidiš kakšni umetniki ste za sprovocirati človeka,to vam res gre od rok.

ona če bi bila upletena bi bila tudi obtožena, ne pa osvobojena,ker niso imeli nobenih dokazov.Drugače se SPLOH ne ukvarja s politiko.

sicer nima zveze s ceco, ker se mi o njej ne da pisat ker smo to že razpravljal na mladi o spolnosti…….na krakto na slo nacinalni tv nima kej delat, pa mi je njena glasba in tud njen izgled (razen balonov) čist všeč, še šred kratkim je zloooo pljuvala pa slovencih zdj pa očitno arkanov krvavi denar usiha pa so tud slovenci dobri….
kar se tiče slovenskega gostoljubja, ne vem no, jaz kjerkol sem bila na podeželju so bili ljudje zelo gostoljubni, sploh na štajerskem in v beli krajini….skor tolk k na jugu :)))
drugo je v mestih, sploh v ljubljani je zlo negativno ozračje kar se medčloveških odnosov tiče…….
sploh v ljubljani je zlo negativno ozračje kar se medčloveških odnosov tiče…….
———
joj:))..slikovito se izražaš

če sem pa tudi sama slikovita :)))

ja, in sem čist proti priseljevanju provincialcev, ki nam kradejo službe in stanovanja :)))
Glede južnjakov nebom komentirala, bom pa komentirala Ceco. Glede na to da bo letos stara 32 let, mieni osebno deluje, kot da je stara cez 40 let. Za pogledat je točno to, kar pač folk pričakuje od estrad. Torej veliko oprsje in porihtanost v nulo. Za moje pojme ima oprsje preveliko, drugače pa je dobra bejba.

joj spider- i ti si že dosadan s tem,da je stara

Če je pa strokovnjak za starejše gospe, bo že vedel a ne..;-)

ja ej ,pa stalno govori,da bi eno čez 40, zdaj pa stalno govori “stara”…

Men je Ceca ena čist fejst baba. Dons sm gledala mislim da na Prvi Tv, ko so z njo govorili oziroma se ji je ekipa pridružila v limuzini na poti od Brnika do Domine. Ne vem kaj je tko napačnega na njej? Ste ji fouš al kaj? Kaj ma veze kako je dosegla svojo lepoto, vnovčit jo zna dobro a ne? Njen nastop na RTV? Če lahko Toše(pa ju ne mečem v isti koš)&Company, zakaj pa ne še ona? Ne bit tko zakompleksani in vsaj enkrat privoščite nekomu, da je uspešen. Strinjam se z vsem kar je napisal/a ??

Ljubljančani ste tako kot Američani. Od povsod ste se naklatli, vsi imate korenine drugje, imate se pa za tavečje frajerje. Avtohtoni, japaja.
Če bi po tvoje vsi provincialci šli ven, vas ne bi nič ostalo.
Sicer pa kvakajte še naprej.
Forum je zaprt za komentiranje.