Ceca

SRAM ME JE! A JE SPLOH VAŽNO, KAKO NEKDO IZGLEDA IN KAKO POJE, ČE JE NJEGOVO IME NEPOSREDNO POVEZANO Z NAJBOLJ OKRUTNIMI POKOLI!!!! A STE ŽE POZABILI KAJ JE SPLOH POMEMBNO???? A JE RES VAŽEN LE ZUNANJI BLIŠČ??? ŽENSKA JE PODPIRALA SVOJEGA MOŽA, KI JE BIL POŠAST V ČLOVEŠKI PODOBI. VEČ KOT OČITNO JE BREZ VESTI…. MI PA KOT DEBILI UGOTAVLJAMO KAKŠNE MA JOŠKE, PA OBRAZ, PA KARIZMO. SVET GRE V KUR- C!!!!

Če je skupek plastičnih operacij ala…CECA…pol so Srbkinje res ene najlepših…najbolj operiranih in podobnih ena drugi kot jajce jacu…in kura kuri :)))))

eh ..kar se pa tiče plastičnih operacij bi pa npr jaz ,ki sploh nisem švoh mimogrede , lahko imela 100 operacij ,pa ne bi bila taka mačka ko ona.
včasih malo samokritičnosti prav pride ,punce …

PLASTIK FANTASTIK BABA
Kaj ste fovž, sej vi tud vsi v natalijo gledate kot v boga, zakaj neki, zato ker ma tako lepe, velike, rjave oči, al zato, ker ma tako veliko oprsje? Sej je tud urednica E+ rekla, da je unima iz atomic harmonic dala revije iz Srbije, da sta si mal ogledali kaj se tam nosi in zažiga. Pa sta tud no.1 v Sloveniji, pa se noben ne buni. Na to ste pa ponosni, ker masta oni2 joške do Koroške, čim je pa to neka Srbkinja je pa vse narobe.
Zakaj pa pol tok Severino poslušate, če vas moti vse kar je južnjaškega, a je ona mogoče iz ZDA al pa iz kje od koder pobirate vse praznike, običaje in tv oddaje.
Sicer nimam proti nikomur nič, mam več slovenk za prijateljice kot bilo kerih drugih, sam mi gre na živce, ker vse gledate skozi oči Cece, ki res ni angelček in ni mela boga za moža, zdaj pa govori da je bil odličen oče in ne vem kaj še vse. Njo ma pač folk rad in dokler jo bo mel bo ona gurala naprej to kar zdej dela.
Mejmo se radi ne glede na to s kje so naši starši in v kero cerkev hodimo!
Aja pa še neki, a so res že vse karte razprodane za njen koncert?
Dobra je za pogledat…dobro poje….kar se tiče njenega zakona….kaj pa veste kakšen je v resnici bil?…ima dovolj denarja…..in prav boli jo đon za vaša mnenja…..vi pa se grizete od zavisti..
:)))
ja, sori ne
za 32-letnico v faco obupno zgleda, pa reči kaj hočeš
Nisem rekel, da je stara, ampak da zgleda starejša kot je, a ločiš to dvoje?
Rojena je leta 1973.
Posurfaj malo po netu, če ne verjameš.
Sploh mi ni jasno, zakaj Ceca-fani tako popizdite, če ona nekomu ni všeč.
Če je ona vam idol, nam, recimo meni ona to pač ni, a vredu?
Včasih mi pride v roke njena srbska revija, pa kakšen njen intervju…Sama patetika, kako je bil njen Željko krasen, bla bla…
Njen mož Arkan je bil navaden morilec najslabše vrste, dobil je samo to, kar je zaslužil-en metek v glavo. Za vse civiliste, ki so jih pobili njegovi Tigri.
In to mafijsko vdovo naj bi jaz občudoval. zakaj že?
Ne moti me, da jo nekdo posluša, samo prosim, ne mi govorit, da je ona nekaj oh in sploh.

uh, tole je pa tut mene presenetlo…32 let!?
Torej, če je letnik 1973, potem zgleda obupno in po vrhu še cela plastificirana. Potem pa res ni kaj hvalit.

Pa daj Spider pomir se! Saj noben ne govor tebi, da je oh in sploh
Folk pač pove svoje mnenje, tako kot ti – kje pa piše, da moramo vsi enak mislit? Ne razburjaj se tolk, bo še kdo mislil, da primanjkuje B12, saj veš kaj mislim hehe…..Lahko noč in mirno spi.

potem se pa ne vmešavaj, jebote, če te ne zanima.

Ne poslušam njene glasbe, za pogledat se mi zdi kar seksi sploh glede na to da ima že dva otroka ampak njena kriminalna preteklost in to kako ona kot oseba dojema nekatere stvari kot so mafijski umori, poboji, droge in podobne reči mi je pa mimo. sklep; Ceca mi ni všeč! V bistvu mi je pleh od pleha….šumenje$$$$ to je vse kar to babo zanima.

CECA JE ZAME PRODANA kur** BREZ VESTI IN BREZ SRCA. ČLOVEK KI MIRNO GLEDA KAKO NJEGOV BLIŽNJI MUČI IN KOLJE, JE ENAKA POŠAST!!! KAKO POJE ME OB TEM NITI NAJMANJ NE ZANIMA.

Res je! Od moža je z veseljem sprejemala nakit, ki so ga njegovi potegnili z mrtvih in umirajočih.

ma kakšne nakladate ej, a si to prebrala v kakem dr. romanu?

novak ni slovenski priimek, ampak hrvaški

Aja, baje se je v čuzi za eno črtico koke porivala s pazniki! Taka ženska je res lahko VAŠ IDOL! :=)

A ta tema je pa postala: Kdo napiše večjo neumnost?
Videti je že tako…..

Se strinjam EnaA….Scarlet je moja favoritka…..:-)
Forum je zaprt za komentiranje.