Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čedne punce

Čedne punce

Povejte mi odkrito, kako je po teh večjih podjetjih z mladimi, postavnimi, seksi puncami, ki so moškim zelo všeč ali imajo težave s sodelavkami?Meni se zdijo ženske vsak dan bolj neznosne. Kot hijene. Opravljajo in obirajo mlada dekleta. Zdi se mi, kot da imajo mlade punce, ki so luštne v službah med starejšimi ženskami same težave. Da pa se zraven še začuti, da je dekle samozavestno to pa potem posodi izbije dno.
Zakaj je temu tako? Zakaj ženske z leti postanejo take zagrenjenke, ne bom rekla, da vse ampak velika večina pa ja.
Kako je pri vas, kako se ve vedete do mlajših, pokroviteljsko in materinsko ali pač vedno gledate na tako punco samo in le kot konkurenco.

Pri nas je veliko zaposlenih in kdaj se vmes najde tudi kakšna ‘postavna, seksi punca’:) Ampak v zadnjih desetih letih smo imeli le dve takšni, ki sta mislili, da morata biti vsem moškim všeč. Ena je bila samo malo bolj domišljava, druga je bila pa prav nemogoča, tako do žensk kot tudi do moških. Sicer je bilo moč opaziti, da je nekaterim moškim na začetku to godilo, kmalu pa je vsem postalo odbijajoče, sploh ker je bila tako neumna, da je svoje podcenjevanje do moških in svoje mnenje, da jih lahko ovija okrog prsta, govorila naokoli. V firmi se pa slej ko prej vse izve. No, potem ji šef ni podaljšal pogodbe in se je osupla poslovila.

Na splošno se mi zdi, da človeka obravnavajo tako, kot si s svojim obnašanjem zasluži. Prvi mesec je seveda vsak novi zaposleni zanimiv, potem pa ga vsi začnejo obravnavati bolj glede na njegovo delo in siceršnje obnašanje v kolektivu. Morda je drugače v kaki firmi, kjer je kader bolj za pokazat kot za delat, ali pa da dela ni dovolj. Ampak v naši službi kažemo samo rezultate, kaj drugega nikogar ne zanima, pa se zato zaradi ene dolgonoge dolgolaske nihče ne počuti ogrožen ali kaj podobnega. Tako da imamo z mlajšimi sodelavkami dobre odnose.

Se strinjam z merenge. Ni izgled tisti ampak obnašanje.

No pri nas sem pa jaz ta tamlada (čedna??) punca. In se mi ne zdi, da bi me sodelavke kaj drugače obravnavale kot ostale ženske, ki so starejše. V glavnem ne čutim neke zavisti. Je pa res, da se moški pri nas dokaj korektno obnašajo in so pozorni tudi do starejših.

No pri nas imamo 3 lepotičke,mlade,sposobne v mini kiklicah.Jaz jih podpiram,mladim je treba dati priložnost,da se dokžejo,kaj pa stare,sitne in navelečane babnice kokodakajo me ne zanima,dokler delajo dobro,je vse ok.Stare sitne in manj lepe babnice vedno komlicirajo,preprosto ker nimajo tega kar ima mlada ženska in kar ima mlada ženska hočejo moški.
K meni kot nadrejeni je samo enkrat prišla sitnoba potožit,kako ta mlado moški opazujejo in so neskoncentrirani na delo,ker ima prekratko kiklico,sem jo napotila v poklic modnega stilista,če ji pri nas ne paše,od takrat je mir.
JaZ z mladimi puncami problemov nimam,prej s starimi sitnobami,ki so jezne na cel svet..razen svetlih izjem,ki so prave babe in ne zagrenjene sitnobe.Toliko o tem

me nimamo nobenih težav z mladimi seksi puncami. smo resna firma in punce so pri nas zaradi dela ne zaradi seksa.ne spomnim se,da bi nam bila katera zoprna, ker je lepa in mlada. zaradi tega ker je bila lena in neumna pa že. samo takih lenih in neumnih skorajda ni. ponavadi so mlade, lepe, pametne in še delovne.

tako je tudi pri nas,v mladih je potencial

Mi pa imamo kodeks oblačenja tako, da ni panike. 🙂

Sedaj sem 1 leto zapislena – prej sem bila preko študenta in sem takoj morala nehat nosit jeans 🙂

Been there done that 🙂

Na lastni koži sem že velikokrat občutila, kaj dela ženska zavist. Pa ne samo od starejših žensk, tudi mlajše ženske so zmožne vsega, ko vidijo, da imaš nekaj kar one nimajo. Pa naj bo to uspešen mož, srečen zakon, zdravi otroci, dobri čevlji, torbica, …… Revce, ko bi vedele, kako prazne in puhle so, ko živijo samo zato, da opravljajo, da živijo za materialne dobrine in za svoj urejen izgled, ki je samo freska. Take osebe bi dostikrat potrebovale storkovno pomoč – posvet pri psihiatru. in začeti reševati probleme najprej pred svojim pragom. Je pa res, da se to dogaja večinoma po podjetjih, kjer so ženske v večini in kjer imajo za to čas; tam kjer se dela pošteno in včasih ni časa tudi na “kufe” skočit, tega skoraj ni.

Torej, nadrejeni, naložite takim opravljivkam še kakšno dodatno nalogo, bodo hitro utihnile in nehale opravljati. Pa še izkazalo se bo, koliko so v resnici sploh produktivne!

Lp,

z izkušnjo

Je to morda v Labeni, je šef Borut Čeh?

Odgovor na objavo uporabnika
Bogomilllova, 17.12.2007 ob 14:50

Povejte mi odkrito, kako je po teh večjih podjetjih z mladimi, postavnimi, seksi puncami, ki so moškim zelo všeč ali imajo težave s sodelavkami?Meni se zdijo ženske vsak dan bolj neznosne. Kot hijene. Opravljajo in obirajo mlada dekleta. Zdi se mi, kot da imajo mlade punce, ki so luštne v službah med starejšimi ženskami same težave. Da pa se zraven še začuti, da je dekle samozavestno to pa potem posodi izbije dno.
Zakaj je temu tako? Zakaj ženske z leti postanejo take zagrenjenke, ne bom rekla, da vse ampak velika večina pa ja.
Kako je pri vas, kako se ve vedete do mlajših, pokroviteljsko in materinsko ali pač vedno gledate na tako punco samo in le kot konkurenco.

Mlade seksi punce, ki dajo kaj nase, naj se držijo stran od žleht žensk, pa prav tako tudi stran od decov, ker so same težave. Najbolje za njih so gej variante. To je pravzaprav edina korist gejev na svetu, da lahko normalno sodelujejo z lepimi ženskami in jim ne težijo.

Propecia Effects Shedding

V resnih službah ženske itak ne hodijo v službo v minicah.  Ne glede na leta.

Če je služba bolj tako, so tudi odnosi in  profesionalan etika na psu.  torej, da lahko tudi z minico ne samo s pametjo in delom daleč prilezeš.

Potem to postane moteče.

Odgovor na objavo uporabnika
Ta prava Monica, 18.12.2007 ob 08:25

No pri nas imamo 3 lepotičke,mlade,sposobne v mini kiklicah.Jaz jih podpiram,mladim je treba dati priložnost,da se dokžejo,kaj pa stare,sitne in navelečane babnice kokodakajo me ne zanima,dokler delajo dobro,je vse ok.Stare sitne in manj lepe babnice vedno komlicirajo,preprosto ker nimajo tega kar ima mlada ženska in kar ima mlada ženska hočejo moški.
K meni kot nadrejeni je samo enkrat prišla sitnoba potožit,kako ta mlado moški opazujejo in so neskoncentrirani na delo,ker ima prekratko kiklico,sem jo napotila v poklic modnega stilista,če ji pri nas ne paše,od takrat je mir.
JaZ z mladimi puncami problemov nimam,prej s starimi sitnobami,ki so jezne na cel svet..razen svetlih izjem,ki so prave babe in ne zagrenjene sitnobe.Toliko o tem

Bi te rad spoznal

Le verjemite,da so stare kavke lahko hudičevo zlobne in da čedna mlada dekleta včasih hudo nastradajo. V službi nimamo teh težav,tudi hčerka ne,čeprav dela v trgovini in ima bistveno več prometa kot sodelavke,si nekako razdelijo zasluge itd.Doma je cel hudič okrog sosed.Hčerka je stara 32 let,res lepo oblečena,ker si veliko zašije sama, ima bujne črne lase,prijetne tople oči.Sem razvezana z novim partnerjem,veliko časa predvsem prostega preživim z njim.Kar počno sosede je čisto noro.Takoj ko kdo pride k njejej,pa je to vodovodar,TV monter ali ljubček telefonirajo,kaj se dogaja.Skratka ko me ni so 3 kavke redno na balkonu.Opazijo tudi, kaj nese iz trgovine in potem pripominjajo,ja kupuje vino,pa pršut,ga rada pije kot ga je mamica.Pred leti sem bila posiljena,zadeva je odmevala tudi v medijih,šlo je znanega človeka.To pripisujejo mojemu promiskuitetnemu obnašanju, in obtožujejo hčer,da ima nagnenja po meni.To,da se je sosed a zaletela na Obali z mojim pijanim možem,to je pa sprejemljivo in od obeh nisem nikoli dobila pojasnila kaj sta skupaj tam počela ker živimo 125 km stran od Kopra.Folšija je strahotna stvar in v teh časih,ko imajo materijalne dobrine večjo veljavo in duhovnih živimo stvari,ki jih opisuješ.

Jaz imam probleme s staro babo v službi. Terminira mi vse, od dela od doma do službenih potovanj, ne plačuje nadur in potnih stroškov, ne prizna ur, itd. Ko se zbunim, potem vse prizna in plača, ampak je stalno borba. Klasična slovenska fovšija. Pa vse hoče vedet, poslovno in privat. Samo z njo je problem, z mlajšimi šeficami ne.

Objava čaka odobritev

najhujše so ženske, ki so v srednjih letih in se imajo za nekaj več od ostalih, so pokroviteljske, zlobne, opravljive in izkoriščevalske, a o sebi imajo najboljše mnenje, po možnosti še druge sprašujejo kakšno mnenje imajo o njih. Če naredijo kaj narobe, to podtikajo drugim, tožarijo in svojih napak nikoli ne priznavajo, ker one so idealne. Izgled teh žensk je lahko dober, a karakter grozen. Niso to starejše ali zanemarjene ženske. To so ponavadi osebe, ki zelo pazijo kakšen vtis pustijo na ljudeh, predvsem da delujejo urejeno, prijazno, v resnici pa gre vse skupaj samo za manipulacijo.

Bogomilllova

zato ker ženska postane več kot 30 začenja videt, da če je prej bila dobra pizda, sedaj ni več te pozornosti. ne dobi te pozornost iin ve da se ji čas izteka. in ker skelpa po sebi da je kurba razmišlja da je mlada tudi taka prasica. saj verjetno je.  ampak strukla zmagat 35 letna ne more zmagat nikakor.  25 je bolje kot 35.  35 je pač starikula.  kaj bo to.  samska, diplomirana sprejeban sprfukana naguzena p ovezah zapsolena kurbetina družboslovna ničvredna lajdra. fsi so jo že guzili.  ni več zanimiva. moške je počasi že sram biti v njeni družbi. ampak stara 30 plus vee  da še mora delat 30 let. in ve da bodo njeno sluzbice dbile mlade suhe srnice. pri istem človeku.  pri isem direktorju.  direktor je dal njeno mamico skozi, pol sestro, teto in sedaj njo torej hčerko in sedaj od neke druge sodelavke vnukinjo, hčerkico. torej kot bi njeno hčerko guizl starikul.  kaj misliš zakaj psotanjo prasice?    zato se naučiš na faksu da moraš prvo stare sodelavke povabit na ples, na zabavi čeprav biraje mlado za rit prijel, ampak pač moraš da je srečna. tko se dela z 35 letnicami, ponucano robo. al pa ji dajo službo ko je že cela sprejebana in spregonjena lajdra kurbetina službo pač v neki drugi poslovalnici, kjer jo pol napej drug guzi svijo eno.  tako je recimo na bankah, inistrstvih, holdingih,  občinah, upravnih enotah.  policija vojska, to je tipičen delovnik.   tko je.

New Report

Close