Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Cel mesec dela za eno torbico

Cel mesec dela za eno torbico

Pustila kariero, ki to nikoli ni bila in začela izdelovat slamnate torbice za 750 eur, Potrceva Lili.
Očitno se zelo visoko, previsoko nosi. Navaden delavec mora CEL MESEC delati, da bi zaslužil za tako torbico. Pa saj nekateri se prav norca delajo iz ljudi.

Jah lej, če najde budale ki to kupijo….

me zanima, če bo takšno ceno obdržala, če ji bo zneslo, če bo povpraševanje ob taki ceni. Jaz tudi, da bi imela milijone za tako torbico ne bi dala 750 e. Res ne. Taka je moja izbira – to mi ni vredno toliko.
Mogoče komu bi bilo, meni ni in za tako torbico ne bi dala več kot 100 evrov (ob predpostavki, da imam polno denarja).

Ja in?

Se strinjam, kje je našla to ceno?? Sej tud komentarji so se umirili na instagramu od frendic, prej bi jo vse imele, zdaj pa je vse potihnilo, verjetno je vsem proteza ven padla, ko so videle ceno. Ne rečem, ne more bit 50 eur, ampak 750?? Komot bi bla cena 150, pa bi še šlo..

https://www.liliinti.com/shop/

a tole mogoče? Za moje pojme uhhhhuuuhhuuu precenjeno..

Tudi tole izživljanje je precenjeno.
Ne glede na število nickov, ki si jih izmisliš. Te imam na sumu. da si ista, ki si skakala po Krisu, zdej je pa zmanjkalo, pa rabiš novo žrtev, ki se ne more braniti?

Glih za pirhe nest k zegnu bi bla dobra.

:-)) res je, ena taka mini pisanka.

Jaz tudi ne bi imela zlatega Lamborghinija, pa dubajskim šejkom maha kaj si jaz mislim. Si morš mislit kako so brezobzirni.

Predvsem pa ste kure neumne, ker ponižujte in se delate norca s slovenske kulture, obrti in rokododelstva.

Lili dela fenomenalno reklamo slovenski obrti in upam, da bo te izdelovalce pošteno plačala. Držim pesti, da jih tujke pograbijo 🤟🏻

Odlično ji je uspelo združiti tradicijo s sodobnim dizajn. Butare pa ne znate drugega kot se posmehovat in kupovat v kiku za 1,99 €

Njenemu možu bi pasala taka torbica, ker je rad v središču pozornosti.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

JOJ replika ne haluciniraj – jaz recimo nisem avtorica in kakor lahko vidiš v temi imam enako mnenje, da je to precenjeno. zakaj pa tebe tako moti,da ljudje povedo svoje mnenje o izdelku in njegovi ceni. je na trgu in imamo pravico povedati. Kaj ti je to tako trn v peti, da poskušaš s tvojimi haluciniranimi diskreditacijami, ki so kot rečeno zgolj plod tvoje domišljije.
Torbice so na trgu, cena je javna in vse to korektno komentiramo.
Si mogoče v kakšni povezavi z LILi,da te to tako moti? Pa zakaj za vraga ti je treba spet tistega otroka ubogega omenjati, a ni dost da ga že mat in fotr non stop po družbenih om. vlačita.
Umir se no in pusti ljudi, da komentirajo, ker smejo.

Meni je torbica kul, jo podpiram, hvala bogu za ideje, ampak cena pa je pretirana, to je sigurno. Ajde nekje do 300 eur, pa še to je too much. Tudi če cilja na bogataše in tujino, vseeno je preveč, imaš torbice znanih prozvajalcev za 200-300 eur. Pa sej ni Birkin torba to.

JOJ replika ne haluciniraj – jaz recimo nisem avtorica in kakor lahko vidiš v temi imam enako mnenje, da je to precenjeno. zakaj pa tebe tako moti,da ljudje povedo svoje mnenje o izdelku in njegovi ceni. je na trgu in imamo pravico povedati. Kaj ti je to tako trn v peti, da poskušaš s tvojimi haluciniranimi diskreditacijami, ki so kot rečeno zgolj plod tvoje domišljije.
Torbice so na trgu, cena je javna in vse to korektno komentiramo.
Si mogoče v kakšni povezavi z LILi,da te to tako moti? Pa zakaj za vraga ti je treba spet tistega otroka ubogega omenjati, a ni dost da ga že mat in fotr non stop po družbenih om. vlačita.
Umir se no in pusti ljudi, da komentirajo, ker smejo.
[/quote]

Sploh ne vem o kom govorijo, ampak mi gre pač na jetra tale navada, da se neko realno osebo obesi na gavge in se izživlja nad njo.
Javno my ass, tole je izživljanje, halucinacije so pa nekaj drugega – nisem jaz tista, ki ji sledi po fb in ŠE njenim frendicam in se pase.
Če ti je všeč kupi, če ti ni všeč ne kupi, to je tako, kot bi ti kdo pištolo na glavo držal al kaj?

Meni je torbica kul, jo podpiram, hvala bogu za ideje, ampak cena pa je pretirana, to je sigurno. Ajde nekje do 300 eur, pa še to je too much. Tudi če cilja na bogataše in tujino, vseeno je preveč, imaš torbice znanih prozvajalcev za 200-300 eur. Pa sej ni Birkin torba to.
[/quote]

In kaj je birkinca boljsa? Razen logota? Kako si upas kar cez palec sodit?

Res ste hecne, kar ti bos ocenjevala za koliko bi jo mogla prodajat? :))

Torba je vredna tocno tolko, kot je zanjo nekdo pripravljen placat. Za kaksne premozne kitajke, ki so nore na evropske unikate, je pa to drobiz.

Kot receno, ji zelim da jih razproda asap. Vse skupaj zgleda zelo na nivoju in odlicna zgodba in ideja. Bravo, Lili!

Njenemu možu bi pasala taka torbica, ker je rad v središču pozornosti.
[/quote]

…ampak res! 😉

Sploh ne vem o kom govorijo, ampak mi gre pač na jetra tale navada, da se neko realno osebo obesi na gavge in se izživlja nad njo.
Javno my ass, tole je izživljanje, halucinacije so pa nekaj drugega – nisem jaz tista, ki ji sledi po fb in ŠE njenim frendicam in se pase.
Če ti je všeč kupi, če ti ni všeč ne kupi, to je tako, kot bi ti kdo pištolo na glavo držal al kaj?
[/quote]
če ne veš o kom in o čemu teče debata, pa se sploh ne vžigaj in ne zaganjaj.
če ti gre na jetra ne beri, al pa tabelo vzam, čist tvoja izbira. Nikakor pa ni normalno,da se v ljudi tukaj zagajaš z diktiranjem kaj smejo in kaj ne napisati.
In ja haluciniraš,da je vse ena in ista oseba.
kot rečeno komentiramo izdelek na trgu – to je torbica, ki jo je dala na trg in komentiramo ceno teh dveh modelov torbic. Noben se nad nikomer ne izživlja, komentiramo izdelek in njegovo ceno. In to imamo vso pravico – mnenja javna so celo na googlu za vsako firmo in njihove izdelke, storitve – daj še njih na napadi, kakšni da so da dopuščajo takšno izživljanje, da nekdo celo sme svoje mnenje o firmi in izdelku, storitvah povedati. Hudo in grozno izživljanje je podajanje mnenj o izdelku in njegovi ceni, izkušnjah, uporabnosti, itd.
Ne smeši se s takimi komentarji.

Torbice so res super, na nivoju pa tudi cena je primerna kvaliteti. Govorim seveda o torbicah in Kika za 1,99€.

[/quote]

Birkin torbice so delane na Kitajskem, delajo pa jih Kitajci za pest riža. Tole je ročno delo in je treba nekoga pošteno plačat. Kapiraš razliko?

če ne veš o kom in o čemu teče debata, pa se sploh ne vžigaj in ne zaganjaj.
če ti gre na jetra ne beri, al pa tabelo vzam, čist tvoja izbira. Nikakor pa ni normalno,da se v ljudi tukaj zagajaš z diktiranjem kaj smejo in kaj ne napisati.
In ja haluciniraš,da je vse ena in ista oseba.
kot rečeno komentiramo izdelek na trgu – to je torbica, ki jo je dala na trg in komentiramo ceno teh dveh modelov torbic. Noben se nad nikomer ne izživlja, komentiramo izdelek in njegovo ceno. In to imamo vso pravico – mnenja javna so celo na googlu za vsako firmo in njihove izdelke, storitve – daj še njih na napadi, kakšni da so da dopuščajo takšno izživljanje, da nekdo celo sme svoje mnenje o firmi in izdelku, storitvah povedati. Hudo in grozno izživljanje je podajanje mnenj o izdelku in njegovi ceni, izkušnjah, uporabnosti, itd.
Ne smeši se s takimi komentarji.
[/quote]

No vidiš. tudi jaz lahko komentiram tole kolikor me je volja, se ne strinjaš?
Vžgala sem se pa na to, ker niso komentirale izdelka, ampak osebo. je kar razlika.

Vžgala sem se pa na to, ker niso komentirale izdelka, ampak osebo. je kar razlika.
[/quote]
očitno imaš kratek spomin:
tole so tvoje besede v enem izmed tvojih zapisov, zakaj se vžigaš:
“Če ti je všeč kupi, če ti ni všeč ne kupi, to je tako, kot bi ti kdo pištolo na glavo držal al kaj?”

Komentiraj zarad mene, sej iz sebe bedaka delaš in se smešiš.

Za cekar iz koruznega ličja in dva metra usnjenega traku bi Lili jasno morala računati vsaj 12x manj, ampak s tem bi si znižala vrednost na domači lestvici wannabefamousandsuccessful ljudi. In kje bi bila potem revica, kako bi prehranila deco?

Itak imamo tudi v Sloveniji dovolj preveč bogatega in omejenega naroda, ki bo zadevo kupoval, ker je “made by Žagar”, ker je “bio, eko” in ker je “in” – mah, ovce bi kupovale pasji drek v vrečkah, če bi bile te vrečke eko in bio in če bi denimo nosile podpis Tanje Ribič.
Mogoče bi ta znala celo tržiti blagovno znamko “Shit4everyone”, kaj pa vem.

Jaz pri zdravi pameti ne dam toliko za cekar, vsak pa jasno denar porablja po svoje in ker nekateri dejansko ne vejo več, kaj bi z njim, kupujejo nepotrebne in predvsem vsaj 20x predrage stvari, ker recimo nosijo podpis “une iz youtubea” in ker so “in”.

Me pa recimo zanima, kolikšen odstotek od prodaje izdelka gre ljudem iz Prekmurja, ki te cekarje pletejo – ali je nadobudna trgovka Lili v “fair trade” štacuni ali ne.

Prekmurci, kar pozanimajte se :).

očitno imaš kratek spomin:
tole so tvoje besede v enem izmed tvojih zapisov, zakaj se vžigaš:
“Če ti je všeč kupi, če ti ni všeč ne kupi, to je tako, kot bi ti kdo pištolo na glavo držal al kaj?”

Komentiraj zarad mene, sej iz sebe bedaka delaš in se smešiš.
[/quote]

Človk bi še misli, da sem tebe citirala, ampak ne, ti se tlele čist brez veze vame zaganjaš.
Smešna si , ja.

[/quote]

…..In imela si še kako prav, (tudi jaz sem takoj prepoznala nevoščljivko, ki že nekaj mesecev obdeluje Krisove zbrane milijone), takoj je dokazala da se nismo motili….. Hehehee.

New Report

Close