Cel mesec dela za eno torbico
Njenemu možu bi pasala taka torbica, ker je rad v središču pozornosti.
[/quote]
Ta je dobra. 😉
Po moje bo tudi tezko, zaradi tega, ker pac (zaenkrat?) to ni nek mednarodno uveljavljen brand. Cena in dejanski izdelek tako na trgu pogosto nista v nobenem razmerju, se pri bistveno bolj bizarnih zneskih kot pri teh torbicah 😁 od tega nenazadnje na veliki nogi zivijo luksuzne znamke… Da ljudje kupujejo s custvi bolj kot z razumom.
Mogoce poskusi na platformi kot je Etsy pridobiti solidno stevilo mednarodnih kupcev, pa zna zadeva tect cisto ok. Osebno mi je dizajn sicer simpaticen – na pogled, kupila tega iz prakticnih razlogov ne bi – ampak spet ne nekaj tako zelo posebnega, da bi pa to zdaj pretreslo svetovni trg in bilo cisto nekaj novega v poplavi torbic vseh cenovnih razredov, ki so tam zunaj.
Vsec pa mi je www stran, povsem primerljiva s kvalitetnimi online prezentacijami “ta velikih”.
Torbica je predraga 🙂
Pika, konc.
Imam rada modo, jo spremljam, ampak tole je preveč.
Lili ni niti “ime” ki bi se lahko tržilo pod tako ceno.
Gospa bi morali še marsikaj doseči v življenu, če bi želili svoje ime tržiti tako visoko.
To pravim zato, ker niti izdela in materjali niso taki, da bi ceno opravičili.
Po tem logično sklepam, da želi unovčiti svoje ime.
Vkolikor temu ni tako, gospa ne zna oceniti koliko je nek izdelek vreden na trgu kjer ga ponuja.
To pomeni, da ni poslovno sposbna oseba.
Ta je dobra. 😉
Po moje bo tudi tezko, zaradi tega, ker pac (zaenkrat?) to ni nek mednarodno uveljavljen brand. Cena in dejanski izdelek tako na trgu pogosto nista v nobenem razmerju, se pri bistveno bolj bizarnih zneskih kot pri teh torbicah 😁 od tega nenazadnje na veliki nogi zivijo luksuzne znamke… Da ljudje kupujejo s custvi bolj kot z razumom.
Mogoce poskusi na platformi kot je Etsy pridobiti solidno stevilo mednarodnih kupcev, pa zna zadeva tect cisto ok. Osebno mi je dizajn sicer simpaticen – na pogled, kupila tega iz prakticnih razlogov ne bi – ampak spet ne nekaj tako zelo posebnega, da bi pa to zdaj pretreslo svetovni trg in bilo cisto nekaj novega v poplavi torbic vseh cenovnih razredov, ki so tam zunaj.
Vsec pa mi je www stran, povsem primerljiva s kvalitetnimi online prezentacijami “ta velikih”.
[/quote]
Za NoName torbico bo za tako ceno dobila bolj malo mednarodnih kupcev.
Torbice, bolje receno cekrčki, so luštni, za slovenski trg pa vsaj 10x predragi. Verjetno je v ceno všteto oglaševanje na tujih trgih, ker tu dvomim, da bo šlo. Jaz recimo, si ne predstavljam, kam bi jo imela, ni za v službo, ne gledališče, še manj za v trgovino in tudi ne za vse letne čase. Kolikor gledam nas, povprečne uporabnice torbic, predlagam usnje in mnogo večji format torbice ter še pas za čez ramo. In razumne cene, seveda.
S tako ceno gotovo cilja na tujino, se spletna stran ne ponuja slovenskega jezika.
Ampak, tudi za tujino je meni ta cena, za torbice in proizvajalko le teh previsoka. Ona ni zaenkrat noben brand name, image, nima od prej kaj pokazat, lukuz se nadgrajuje. Mogoce bi mogla vseeno z vsaj pol nizjo ceno zacet, pa potem dodajat in visat pri naslednjih modelih.
Se pa najdejo taki stili na netu, ni to neka ekskluziva.
In kaj je birkinca boljsa? Razen logota? Kako si upas kar cez palec sodit?
Res ste hecne, kar ti bos ocenjevala za koliko bi jo mogla prodajat? :))
Torba je vredna tocno tolko, kot je zanjo nekdo pripravljen placat. Za kaksne premozne kitajke, ki so nore na evropske unikate, je pa to drobiz.
Kot receno, ji zelim da jih razproda asap. Vse skupaj zgleda zelo na nivoju in odlicna zgodba in ideja. Bravo, Lili!
[/quote]
Verjetno ta prva birkinca tudi ni šla za 750 evrov.
Take taške so zdaj moderne in jih imaš na kupe, tudi neprimerno lepših od tehle “slovenskih”, predvsem pa so tudi od znanih imen z malo sreče cenejše (znižanja ipd). Za sledit modi, ki bo drugo leto že pozabila na to protje, bodo pa dobre tudi tiste iz Zare za par evrov. Nihče ne bo plačal 750 evrov za tak cekar neke brezimne samozvane oblikovalke oziroma posnemovalke trendov. Še od D & G so komaj malo čez jurja. In tista, ki ima jurja za malo protja, bo itak izbrala D & G, ne neko Lili. Zakaj ne bi potem neke Helge iz Avstrije, ki ima podobno idejo? Ali Francesco iz Italije, za katero ni še noben slišal, zna pa lepit lepe fotke na Instagram?
Vsi imamo drage telefone, ampak daš 20 eur na mesec, pa nimas občutka, da je drago. Tule pa je treba kar takoj skeširat 750 eur.
[/quote]
Lahko šparaš 3 leta :), samo potem te bo itak minilo, ker bo zunaj že nov in najbrž še dražji model.
Lili je v bistvu vzgojiteljica naroda in uči, da nas neumnost drago stane.
Če si tako nesposoben, da delaš v taki blaginji kot je v Sloveniji, kjer primanjkuje delavcev za 750 eur ti ni pomoči in boš klošar celo življenje.
Lili mi je sicer antipatična, še 100x njen pozerski mož, ampak ji dam prav da je nastavila tako ceno. Verjetno je ročno delo in če si v nečem dober si moraš postaviti dobro ceno.
torbica je vredna vsakega centa, če se postavimo na stran izdelovalcev, tistih, ki res pletejo, še pred tem pa pripravijo ličje in vse potrebno.
Lili pa, sem skoraj prepričana, da ne plete sama, da to počenejo v Pomelaju, v Mali Polani. tam to obvladajo in imajo prekrasne izdelke za sprejemljivo ceno…. takšni kot so ona pa le izkoriščajo pridne roke rokodelcev….
Pa kje je našla tako ceno, bog ji pomagaj, no! Še bolj kot cena pa me moti ta nadutost teh “radabibilaznana” frčafel, ki, ko jim je malo dolgčas v življenju, se spomnijo, da bi pa nekaj počele, in so kar naenkrat blazne strokovnjakinje (samooklicane, seveda) za določeno področje. In kako si sploh kdo upa primerjati gospo Marjeto Grošelj, ki je res strokovnjakinja, profesionalka, kolikor vem, je celo življenje posvetila oblikovanju torbic, mislim celo, kot sem prebrala v enem intervjuju, je dejavnost podedovala od svojega očeta, pozna materiale, postopke izdelave, SAMA izdela torbice, z neko Lili, ki ji je to le neka priložnost za metanje ven. Tole je vse skupaj v rangu Rebeke Dremelj in njenih gat.