Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Cel mesec dela za eno torbico

Cel mesec dela za eno torbico

Verjetno bolj kot cena v oči bode to, da je šla Lili v Prekmurje, pri neki ženički naročila recimo 50kom plačala recmo max 30€ po kosu in sedaj hoče 720 profita 😀

Več zasluži, kot doktor politike, ki samo drek meša in tako je prav. Proda samo 1 na dan in je bogata. Ceno naj postavi, kot sama hoče, kupijo pa tisti, ki so v rangu teh zmožnosti. Briga katero tu gor kaksno ceno ima, njena stvar. Se malo pa bo košr spletala in jih prodajala Paris Hilton, ker bodo moderni. Kupile jih bodo dame, ki so denarne, majo kesa, kot blata :), komunizem jim gre pa na jetra, :), ker jih denar tišči. To je se kako res.

Točno tako, take vzvišene wannabe slovenske kvazi zvezdnice si mislijo, da so več vredne od navadnih ljudi v proizvodnji. Mi je zanimivo, da se je ta Lili delala norca iz Savine Atai, ha zdej sama prodaja meglo zame. Nimam nič proti obrti izdelovanju torbic, sam take slamnate. Hahaha, ni čudno če je iz Ribnice, tle je dobila navdih.

Itak. Marjeta Grošelj je res carica in obrtnica prve klase.
Tole je pederiranje v stilu Rebeke Dremelj. Saj še možek od Lili ji pomaga oglaševati tale njen biznis.

Tole je pederiranje v stilu Rebeke Dremelj. Saj še možek od Lili ji pomaga oglaševati tale njen biznis.
[/quote]

Si fous, prenizke cene ima.

Jaz bi prej kupila kaj slamnatega od rokodelcev samih, ki to pletejo, ne od te nadute babure.

Jaz bom tako rekla: “If you can sell shit wrapped in a nice bow to stupid people than you”re clever.”

Blogerke se bodo greble za zastonj torbico od nje…. 🙂

[/quote]

Proda kaj hoče in za kakšno ceno hoče, to je Amerika. Kaj te Rebeka briga, brihta. Hoteli ste imeti Ameriko, je že dolgo tu. Uvod 2004, v skupno ceno všteti Venezuelci in ostali kavboji. Tu je pa govora o enih torbicah kako so fensi drage, ovce. Nastavijo temo in se zaženete kot muhe na drek.

Blogerke se bodo greble za zastonj torbico od nje…. 🙂
[/quote]

Je pa torbica glih prave velikosti, da gre vanjo ena piksna proteinov, ko bo šla v štacuno po hrano za možeka.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Ojoj, moj fotr dela košare, če kdo hoče tako torbico lol za desetino cene

Verjetno ta prva birkinca tudi ni šla za 750 evrov.
Take taške so zdaj moderne in jih imaš na kupe, tudi neprimerno lepših od tehle “slovenskih”, predvsem pa so tudi od znanih imen z malo sreče cenejše (znižanja ipd). Za sledit modi, ki bo drugo leto že pozabila na to protje, bodo pa dobre tudi tiste iz Zare za par evrov. Nihče ne bo plačal 750 evrov za tak cekar neke brezimne samozvane oblikovalke oziroma posnemovalke trendov. Še od D & G so komaj malo čez jurja. In tista, ki ima jurja za malo protja, bo itak izbrala D & G, ne neko Lili. Zakaj ne bi potem neke Helge iz Avstrije, ki ima podobno idejo? Ali Francesco iz Italije, za katero ni še noben slišal, zna pa lepit lepe fotke na Instagram?
[/quote]

Ti nisi zal nobena modna poznavalka. (Btw, prva birkinca je sla verjetno za to ceno x 3.) Kaksen D&G. Mainstream. Tega fashioniste bogatunke ne nosijo. Ker hocejo izstopat, ne pa met tako torbico kot vse njene (fashioniste bogatunke) kolegice. Obozujejo unikate. Njej je 650 al pa 1650 isto. Dol ji visi. Take za 200 pa kupila ne bo. Ker je zanjo cheap.

Vsa imena so neznana. Dokler jih ne poznajo vsi.

Kaj pa Victoria Beckham? Vsi so se rezali, ces, kaj bo ena kvazi falirana pevka, lepa mrka zena znanega nogometasa, delala v high fashionu? Razturila je. Kdo se ji pa zdaj smeje? Noben.

Peter Movrin. Tukaj ne prestejem na eni roki kok jih ve kdo je to. Tipu se je posmehovala cela slovenija, ker je drugacen. Odbit. Talentiran za znort. Sem ga spremljala od zacetka. Danes zivi v londonu in ustvarja za najbogatejse ljudi na svetu. Tip je car.

Ampak ve tega nic od tega ne bi niti kupile, niti nosile. Ker ne razumete, zalite in se posmehujete vsemu, kar je vam neznano ali tuje. Vse skup pa izhaja iz tega, da nimate pravega mindseta. Ker nimate toliko denarja. No, saj denarja jaz tudi nimam, imam pa minset, ki to razume, spostuje.

Za Lili ne pravim, da je talentirana modna ustvarjalka. Je pa ustvarila unikaten produkt z mocno zgodbo in ga zapakirala v high class prezentacijo. Za vsem tem stoji ogromno dela in ji iz srca zelim, da ji uspe.

Ve pa pocasi odrastite in ne simfajte kar vsepovprek. Ker si delate sramoto in kazete svojo zaplankankost, omejenost.

Podcenjujete domace izdelke, namesto, da bi navijale zanje. Pa razumi ce lahko.

Jaz ji tudi privoščim, da ji uspe… ampak z njenimi torbicami je brcnila v temo. Prodajala jih bo lahko za desetino cene… No jaz je ne-bi kupila zato ker:
– so nepraktične za nosit
– tista “cenejša” deluje kot košara za mežnarja, ki v cerkvi denar pobira. Ne predstavljam si, da bi stalno tisti trak zavezovala, kadar bi kaj rabila iz torbice… drugače bi bilo vse na “izvoli”, kar je v njej..
– ima samo dva modela, ki sta zelo očitna… in bilo bi zelo neprijetno (vsaj meni), da bi na zabavi, katera imela popolnoma enako torbico ( to mi je enako, kot da bi imela enako obleko)
– cena absolutno previsoka, sploh za nekoga, ki je popolnoma nov na sceni
No, jaz mislim, da si je previsoko zastavila cilje, in da iz te moke ne bo kruha…

Ti nisi zal nobena modna poznavalka. (Btw, prva birkinca je sla verjetno za to ceno x 3.) Kaksen D&G. Mainstream. Tega fashioniste bogatunke ne nosijo. Ker hocejo izstopat, ne pa met tako torbico kot vse njene (fashioniste bogatunke) kolegice. Obozujejo unikate. Njej je 650 al pa 1650 isto. Dol ji visi. Take za 200 pa kupila ne bo. Ker je zanjo cheap.

Kaj pa Victoria Beckham? Vsi so se rezali, ces, kaj bo ena kvazi falirana pevka, lepa mrka zena znanega nogometasa, delala v high fashionu? Razturila je. Kdo se ji pa zdaj smeje? Noben.

Peter Movrin. Tukaj ne prestejem na eni roki kok jih ve kdo je to. Tipu se je posmehovala cela slovenija, ker je drugacen. Odbit. Talentiran za znort. Sem ga spremljala od zacetka. Danes zivi v londonu in ustvarja za najbogatejse ljudi na svetu. Tip je car.

Ampak ve tega nic od tega ne bi niti kupile, niti nosile. Ker ne razumete, zalite in se posmehujete vsemu, kar je vam neznano ali tuje. Vse skup pa izhaja iz tega, da nimate pravega mindseta. Ker nimate toliko denarja. No, saj denarja jaz tudi nimam, imam pa minset, ki to razume, spostuje.

Za Lili ne pravim, da je talentirana modna ustvarjalka. Je pa ustvarila unikaten produkt z mocno zgodbo in ga zapakirala v high class prezentacijo. Za vsem tem stoji ogromno dela in ji iz srca zelim, da ji uspe.

Ve pa pocasi odrastite in ne simfajte kar vsepovprek. Ker si delate sramoto in kazete svojo zaplankankost, omejenost.

[/quote]Evo, to je prestižen odgovor, ki se ne meri v keshu.
Lili mi sploh ni simpaticna, ampak odziv slovenceljk je pač neprivoscljiv. Ja seveda ne bo to torbico nosila ena Slovenka, ki nosi v torbici celo kopalnico in bi se mučila s vsebino, da najde ogledalce.

Sama imam v torbici vedno, šminko, denarnico, robcke in kljuce.
Odlično je zastavila produkt, le s premalo izdelki. Predlagam se etui za mobi v finem pletenju, ter denarnico, ki bi se ujemala s torbico.
Upam, da je izdelke dobro zaščitila, saj bo dobil marsikdo idejo ponaredka.
Meni je zelo smešno, ko vidim mlada dekleta s prestižnimi znamkami torbic, talajo jih pa za par evrov crncki po Trstu.

S temi torbicami (in ceno) se verjetno računa predvsem na stranke iz tujine.

seveda jo zanima tujina, ena jožica, ki ima 850 eur plače, si je pač ne bo privoščila. So lušne na pogled, ampak meni delujejo nepraktične, sicer pa lepe stvari so vedno nepraktične, kot tudi lepa žena/ženska ponavadi ni praktična oziroma uporabna.
Je pa kljub vsemu malo pretirala s ceno,ampak očitno so ji marketing strokovnjaki tako svetovali, sem ziher, da je imel Bagola, strokovnjak za izgorelost, prste vmes.

[/quote]

Meni so všeč kvalitetne stvari in ja tudi drage torbice. Recimo takoj bi imela kako torbico od Grošeljce. Ona ima res kvaliteto.
Samo morala bi imeti enega starega sugar daddya, kot je Jelinčič da bi mi to kupil. 🙂

Jap, Bagola, ki se zdej po medijih dela bogega in izgorelega-tle ji je svetoval izmolzi butaste ovce do konca. 🙂 Še ne dolgo je pri Zvezdani jokal, koliko je bogi. Res, toliko denarja zasluži pa še vedno bogi.
Čudno, da ta Zvezdana ne povabi kake navadne delavke iz proizvodnje, ki res trpi izgorelost ob minimalcu.

Evo, to je prestižen odgovor, ki se ne meri v keshu.
Lili mi sploh ni simpaticna, ampak odziv slovenceljk je pač neprivoscljiv. Ja seveda ne bo to torbico nosila ena Slovenka, ki nosi v torbici celo kopalnico in bi se mučila s vsebino, da najde ogledalce.

Sama imam v torbici vedno, šminko, denarnico, robcke in kljuce.
Odlično je zastavila produkt, le s premalo izdelki. Predlagam se etui za mobi v finem pletenju, ter denarnico, ki bi se ujemala s torbico.
Upam, da je izdelke dobro zaščitila, saj bo dobil marsikdo idejo ponaredka.
Meni je zelo smešno, ko vidim mlada dekleta s prestižnimi znamkami torbic, talajo jih pa za par evrov crncki po Trstu.
[/quote]

Jaz tudi če bi imela denar za to, njene slamnate torbice ne bi kupila, raje kako od Grošeljce. 🙂

750??? skor me je kap.
Za en takle cekar in nek no name izdelek in ustvarjalko.

[/quote]

Ti skratka trdiš, da VSI taki kalibri uspejo. Gredo v modo, nabijejo cene do plafona in postanejo svetovno znani. In Lili Žagar bo čez dve leti svetovna modna ikona, za njene torbice bodo po par let čakali v vrsti …
Njene torbice, mimogrede, niso unikat, takih torbic imaš na netu na tone, grših, lepših, bolj posrečenih, manj posrečenih, neprimerno dražjih, pa tudi za drobiž.

Še ena pomembna razlika v primerjavi z Viki: njo je že prej poznal ves svet.

Ti skratka trdiš, da VSI taki kalibri uspejo. Gredo v modo, nabijejo cene do plafona in postanejo svetovno znani. In Lili Žagar bo čez dve leti svetovna modna ikona, za njene torbice bodo po par let čakali v vrsti …
Njene torbice, mimogrede, niso unikat, takih torbic imaš na netu na tone, grših, lepših, bolj posrečenih, manj posrečenih, neprimerno dražjih, pa tudi za drobiž.

Še ena pomembna razlika v primerjavi z Viki: njo je že prej poznal ves svet.
[/quote]

Umm, kje sem napisala, da VSI taki kalibri uspejo? Kr neki, seveda nisem tega napisala.

A ti razumes pomen besede unikat? Cisto zares razumes? Ker povsem narobe opletas s to povsem enostavno besedo.

Ne primerjam Viki in Lili. Viki je samo primer, ko se ljudje posmehujejo. Pardon, so se posmehovali.

Point je, da vam dobesedno prihaja od uzitka ob vsem tem simfanju. In to je za zjokat zalostno.

Kaj mu to pomaga, če ne zna prodat svojih izdelkov?

Kaj mu to pomaga, če ne zna prodat svojih izdelkov?
[/quote]

Točno tako, ata naj naredi en vlog, pa na instagram, pa ni vrag, da se mu poslovna pot odpre do neba. Ampak naj ceno krepko dvigne, ker potem bo lažje našel brihtne buče, ki kupijo z razmišljanjem, da če je nekaj dovolj drago, je ziher kul 🤪

Umm, kje sem napisala, da VSI taki kalibri uspejo? Kr neki, seveda nisem tega napisala.

A ti razumes pomen besede unikat? Cisto zares razumes? Ker povsem narobe opletas s to povsem enostavno besedo.

Ne primerjam Viki in Lili. Viki je samo primer, ko se ljudje posmehujejo. Pardon, so se posmehovali.

Point je, da vam dobesedno prihaja od uzitka ob vsem tem simfanju. In to je za zjokat zalostno.
[/quote]

Ah no, taka poslovna zenska take Viki, firma ji je pa tik pred bankrotom. Ocitno tiste njene cune niso ravno tooolk zazelene, da bi si pokrila vsaj stroske.

New Report

Close