Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Cel mesec dela za eno torbico

Cel mesec dela za eno torbico

Zakon, tale cekrčk bom ubodel in ga obesil v avtu na špegu in not imel kondome. Fook cekrčk♥

Hja, eni dajo 750 evrov za torbico, eni pa 100 za kladivo…

Mogoče pa tudi ona to torbico cel mesec dela, kaj pa veš. Ne zgleda ravno vešča, sigurno traja in traja. 🙂 Drugače pa to niti torbica ni. Takšnega sranja imaš v kitajskih trgovinah za par evrov kolikor hočeš. Pa na štantih poleti na morju tudi. Kr neki spet.
Saj tista bivša baletka, ki hoče bit modna oblikovalka in stilistka Jerneja Zhembrovski je nekaj podobnega. Kitajsko sranje po elitni ceni. Samo stran od takšnih.

Ti nisi zal nobena modna poznavalka. (Btw, prva birkinca je sla verjetno za to ceno x 3.) Kaksen D&G. Mainstream. Tega fashioniste bogatunke ne nosijo. Ker hocejo izstopat, ne pa met tako torbico kot vse njene (fashioniste bogatunke) kolegice. Obozujejo unikate. Njej je 650 al pa 1650 isto. Dol ji visi. Take za 200 pa kupila ne bo. Ker je zanjo cheap.

Vsa imena so neznana. Dokler jih ne poznajo vsi.

Kaj pa Victoria Beckham? Vsi so se rezali, ces, kaj bo ena kvazi falirana pevka, lepa mrka zena znanega nogometasa, delala v high fashionu? Razturila je. Kdo se ji pa zdaj smeje? Noben.

Peter Movrin. Tukaj ne prestejem na eni roki kok jih ve kdo je to. Tipu se je posmehovala cela slovenija, ker je drugacen. Odbit. Talentiran za znort. Sem ga spremljala od zacetka. Danes zivi v londonu in ustvarja za najbogatejse ljudi na svetu. Tip je car.

Ampak ve tega nic od tega ne bi niti kupile, niti nosile. Ker ne razumete, zalite in se posmehujete vsemu, kar je vam neznano ali tuje. Vse skup pa izhaja iz tega, da nimate pravega mindseta. Ker nimate toliko denarja. No, saj denarja jaz tudi nimam, imam pa minset, ki to razume, spostuje.

Za Lili ne pravim, da je talentirana modna ustvarjalka. Je pa ustvarila unikaten produkt z mocno zgodbo in ga zapakirala v high class prezentacijo. Za vsem tem stoji ogromno dela in ji iz srca zelim, da ji uspe.

Ve pa pocasi odrastite in ne simfajte kar vsepovprek. Ker si delate sramoto in kazete svojo zaplankankost, omejenost.

Podcenjujete domace izdelke, namesto, da bi navijale zanje. Pa razumi ce lahko.
[/quote]

A se ti šališ s tem zapisom?

Victoria ustvarja z njeno modno zgodbo izgubo. Ravno v tem letu bo morala naredit drastične varčevalne ukrepe, sicer bo šlo vse nekam. Je bogata, razvajena, omislila si je drag hobi in zdaj plačuje ceno za to, da nekaj je, četudi noben tega noče.

Peter Movrin je totalno druga zgodba. On je šolan modni oblikovalec, tja, kjer je zdaj, je prilezel z malimi koraki. Ve, kako se dela v tem fohu, je delal tudi za druga velika imena in že vrsto let je v Angliji.

Sploh ne morem verjet, da ob bok tema dva postaviš Lili Žagar. kot FDV komunikologinja nima ne znanja ne izkušenj, samo glupo željo, da bi bila nekaj, kar ni in ne more biti. Edino če si bo tako kot Victoria to kupila. Za slavo in prestiž. Ampak se mi zdi, da ni tako bogata, pa tudi brez stila je.

jaz navadno ne komentiram na take stvari, ker je to mnenje vsakega posameznika. Kaj ona dela, je tudi mene presenetilo. Bom pa rekla tak, gledam z vidika oblikovanja in pišem iz izkušenj… fora je, da sam material, slama al karkoli že je in seveda usnje (če se ne motim) nista poceni definitivno. Potem je tu samo delo, veliko ur dela. Kroji, krojenje, sestavljaje, šivanje (popravki), detajli in če to prekalkuliramo pride ziher podobna vsota + tega da je vse skupaj unikat in verjetno kakovostno. Pa verjamem, da sama vsega ni sešila, zato je morala plačat še ljudi, ki so to delali. No, kakorkoli, za slovensko tržišče je to “težka” cena, pa vendar verjamem da se bo našel kdo ki bo kupil; ampak človek z minimalcem v Sloveniji verjamem, da zaenkrat ne. Če gledamo že recimo te fw in revije oblikovalcev ki so komaj da začeli, so predstavljeni dragi kosi, ki vem da gredo v prodajo. Zato je težko soditi ali je to dobra cena, ali ne… pač “unikatnost” ima svojo ceno, kakršna pa je realna pa naj presodi vsak po svoje.

Butara si ti sama.

A se ti šališ s tem zapisom?

Victoria ustvarja z njeno modno zgodbo izgubo. Ravno v tem letu bo morala naredit drastične varčevalne ukrepe, sicer bo šlo vse nekam. Je bogata, razvajena, omislila si je drag hobi in zdaj plačuje ceno za to, da nekaj je, četudi noben tega noče.

Peter Movrin je totalno druga zgodba. On je šolan modni oblikovalec, tja, kjer je zdaj, je prilezel z malimi koraki. Ve, kako se dela v tem fohu, je delal tudi za druga velika imena in že vrsto let je v Angliji.

Sploh ne morem verjet, da ob bok tema dva postaviš Lili Žagar. kot FDV komunikologinja nima ne znanja ne izkušenj, samo glupo željo, da bi bila nekaj, kar ni in ne more biti. Edino če si bo tako kot Victoria to kupila. Za slavo in prestiž. Ampak se mi zdi, da ni tako bogata, pa tudi brez stila je.
[/quote]

A si sploh prebrala kaj sem napisala? Skupna točka za omebo teh treh je posmehovanje. Šimfanje. Žaljenje. Zaničevanje. Get it?

Noben nima respekta do vloženega truda in sredstev. Do zgodbe, ki jo je ustvarila. Samo šimfanje.

Zato pa slovenija nikamor ne prileze, ker drug drugemu krila režete.

Drage dame, malo si poglejte stran http://www.pomelaj.si. Najdete izdelke pridnih rok, ki izdelujejo torbico za 750 eur-ov. Tudi na njihovi strani so torbice, sicer ne identične, ampak vseeno krasne https://www.pomelaj.si/torbica-lina
“Bodi eko, povej NE plastičnim vrečkam” še prave košare za nakupe

New Report

Close