Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Cel svet se dela norca

Cel svet se dela norca

https://youtu.be/GEHT2Zu7EQ0

Preko 100.000 Evropejcev si je pogledalo posnetek in preko 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} jih je izrazilo podporo Janši in se zgrozilo nad početjem Sophie, ki je izvajala cenzuro nad premierjem suverene države in enakopravne članice EU.

Kje so naši mediji, da bi poročali o tem?

Sophie in ‘ t Veld je ponavljala laži in izvajala cenzuro, tudi slovenske levičarje lahko opaziš v komentarjih, kako širijo laži o Sloveniji in jo črnijo pred tujci.

Laž je nesmrtna resnica komunizma in ponosni nasledniki komunistične partije so v SD, zato pa širi Tanja Fajon takšne laži v EU.
[/quote]

Ponosni nasledniki komunizma ste vi, z lazmi in parolami vred.
Kult osebnosti Velikega vodje, ki je nezmotljiv? Samo v komunizmu prijateljcek, samo v komunizmu.

Ponosni nasledniki komunizma ste vi, z lazmi in parolami vred.
Kult osebnosti Velikega vodje, ki je nezmotljiv? Samo v komunizmu prijateljcek, samo v komunizmu.
[/quote]

Že Cankar je pravilno napovedal: “Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni! Gospodar se menja, bič pa ostane in bo ostal na vekomaj, zato ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!”

Hlapci sedaj cvilite, ker se je Janša upal dvigniti, se postaviti zase in pokazati, da Slovenija ni samo neka mala hlapčevska državica, ampak polnopravna EU članica, z vsemi pravicami in enaka največjim.

Že Cankar je pravilno napovedal: “Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni! Gospodar se menja, bič pa ostane in bo ostal na vekomaj, zato ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!”

Hlapci sedaj cvilite, ker se je Janša upal dvigniti, se postaviti zase in pokazati, da Slovenija ni samo neka mala hlapčevska državica, ampak polnopravna EU članica, z vsemi pravicami in enaka največjim.
[/quote]

Lahko ste res ponosni, da je vas Veliki vodja z ramo ob rami Kim Jong unu, ze 30 let nezmotljiv voditelj. Samo se Dan mladosti na njegov rojstni dan uvedemo, pa bo.

Glej ponosni potomec faliranih študentov, hlapcev , delomrznežev in gostilniških razgrajačev, morda nam pripisuješ IQ pod 100, ampak če pogledava zgodovinsko bi vaši predniki v kolikor res ne bi bili tako neumni in leni kot so bili bi potlej oni bili industrialci, posestniki in obrtniki.
Pa niso bili nič od tega !

[/quote]
Prav s to reakcijo na Janševo dejanje spet potrjujejo tisto Cankarjevo, tudi on je bil s Klanca siromakov in hlapcev, ne bom trdil da ni bil pameten v nasprotju z večino njegovega stanu. danes sebe imenujejo ponosni potomci, dejansko pa so potomci hlapcev in delomrznežev, hlapčevstvo pa potlej pripisujejo nam, potomcem posestnikov, industrialcev in obrtnikov.

Torej praviš, da ko slišiš resnico o zločinih belčkov, ti dejansko pobesniš?
[/quote]

bmk za ‘belčke’, nacisti, fašisti in komunisti, za Slovence vsi isti.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Lahko ste res ponosni, da je vas Veliki vodja z ramo ob rami Kim Jong unu, ze 30 let nezmotljiv voditelj. Samo se Dan mladosti na njegov rojstni dan uvedemo, pa bo.
[/quote]

https://twitter.com/vladaRS/status/1376948601365139457?s=20

https://twitter.com/vladaRS/status/1376948219494666243?s=20

Janševa vlada končno uspešno črpa EU sredstva in se je postavila za Slovenijo. Kimanja Bruslju in hlapčevanja je konec. Končno smo se osvobodili levega okovja nazadnjaštva in gremo k napredku.

https://twitter.com/BojanPozar/status/1377857139914461184?s=20

Te morda to moti, da vlada preveč dobro dela in posledično leve stranke izgubljajo glasove?

[/quote]

Res je, hlapa Replika ne more brez tujega gospodarja, prej je bil to Beograd, sedaj pa na kolenih pobožno zavija oči proti Bruslju.

Ni naključje, da so levičarji, ko jim v Sloveniji ni uspelo, zopet zrežirali ‘nepristransko tujino, ki obsodi Janšo’.

Začelo se je s plačanimi članki v tujih medijih, nadaljevalo z nevladniki, za katere se je izkazalo, da so tesni kolegi slovenskih levičarskih nevladnikov (sicer o verodostojnosti pove vse, ko vidiš kao predsednico tuje nevldane organizacije z obročem v nosu, takim, ki se v malo večji verziji uporablja za privezovanje živine), nadaljevalo se je s ščuvanjem v EP s strani slovenskih levičarskih evropskih poslancev…pač za nas, ki poznamo delovanje komunističnih spak do obisti, nič novega.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

https://twitter.com/vladaRS/status/1376948601365139457?s=20

https://twitter.com/vladaRS/status/1376948219494666243?s=20

Janševa vlada končno uspešno črpa EU sredstva in se je postavila za Slovenijo. Kimanja Bruslju in hlapčevanja je konec. Končno smo se osvobodili levega okovja nazadnjaštva in gremo k napredku.

https://twitter.com/BojanPozar/status/1377857139914461184?s=20

Te morda to moti, da vlada preveč dobro dela in posledično leve stranke izgubljajo glasove?
[/quote]

Jasno, če bi vlada pocepila 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} Slovenije, bi levičarji kričali, kako škodljiva so cepiva.

Ampak se vidi, kako obupani so, ko jih je Janša odtegnil od finančnih pipic, v besu in obupu so skušali levi poslanci, ki jim je kolovodila kvazibelokranjka Violeta Tomić, kar razbiti dvorano parlamenta.

Glej ponosni potomec faliranih študentov, hlapcev , delomrznežev in gostilniških razgrajačev, morda nam pripisuješ IQ pod 100, ampak če pogledava zgodovinsko bi vaši predniki v kolikor res ne bi bili tako neumni in leni kot so bili bi potlej oni bili industrialci, posestniki in obrtniki.
Pa niso bili nič od tega !
[/quote]

Znanstveniki vam dokazujejo nizek IQ in to na čisto empiričen način, brez trhlih zgodovinskih ugibanj in podtikanj in neumne predpostavke, da potomec nima pogoste obratne politične usmerjenosti od staršev.

https://www.livescience.com/18132-intelligence-social-conservatism-racism.html

Z vsako besedo to potrjuješ

https://www.psypost.org/2018/06/conservative-syndrome-help-explain-link-religiosity-lower-intelligence-51589

itd.

Levaki, nehajte podtikat. Desničarji smo zelo inteligentni, saj če ne bi bili inteligentni, ne bi prepoznali, kako odličen vodja je gospod Janez Janša in mu ne bi brezpogojno sledili. Samo poglej levake, vsakič znova jih nategnejo z novimi obrazi, osel gre enkrat na led, levakarji pa hodijo vedno znova, niso tako kot mi desničarji, ki znamo splavati v vsaki situaciji, sploh če zmaga gospod Janez Janša.

Da smo desničarji pismeni na zelo visokem nivoju, se pa tudi že takoj vidi, v to se sploh ne rabimo spuščati, samo pogledaš pod tvite gospoda Janeza Janše in se vidi skrb za slovenski jezik, takšne proze levaki nikoli ne bodo sposobni.

Ponosni potomci imate problem, mati narava ne fejka, namenila vam je kar ste si s svojimi sposobnostmi zaslužili, torej falirani študenti, hlapci, delomrzneži in gostilniški razgrajači, ko bi vaši predniki ne bili taki kot so bili bi oni bili posestniki, industrialci in obrtniki, genetika je obala, predniki so v vas in v nas…

A res? Tako hudo je? Potem se mi ponosni potomci belčkov odslej le še smilite.

Sposoben človek se izkaže s svojo sposobnostjo, s svojimi starši se hvali nekdo, ki od lastnih rok nima kaj za pokazat. Si Janšev sin z bencinske črpalke ali kako Zokijev sine?

A res? Tako hudo je? Potem se mi ponosni potomci belčkov odslej le še smilite.
[/quote]

Povej mi koliko industrialcev je bilo komunistov?
Koliko posestnikov je bilo komnistov ?
Koliko obrtnikov je bilo komunistov ?

koliko od morebitno naštetih je preživelo povojne in medvojne čistke in koliko jih po vojni ni bilo nacionaliziranih, za spodbudo v razmišljanje pa tole…firma je crknila že 1989 leta
[img]https://shrani.si/f/3d/OS/1ZdmRuFX/1/slike-366.jpg[/img]

Na glas pred vojno nobeden ni bil, ker so ponosni nasledniki primitivnih krščanskih priviligirancev komunistično stranko demokratično prepovedali. Ko so komunisti po vojni pobili 15000 tistih, ki pomagali Nemcem in Italijanom pri pobitju 42000+ Slovencev (in pred vojno prepovedovali konkurenčne politične stranke), je pa nastal tudi prostor za komuniste in vse njihove podmnožice ter prvo Republiko Slovenijo v zgodovini (SRS)

Povej mi koliko industrialcev je bilo komunistov?
Koliko posestnikov je bilo komnistov ?
Koliko obrtnikov je bilo komunistov ?

koliko od morebitno naštetih je preživelo povojne in medvojne čistke in koliko jih po vojni ni bilo nacionaliziranih, za spodbudo v razmišljanje pa tole…firma je crknila že 1989 leta
[img]https://shrani.si/f/3d/OS/1ZdmRuFX/1/slike-366.jpg[/img]
[/quote]

Ker očitno veš, koliko jih ni bilo, od skupnega števila odštej te in boš dobil odgovor na svoje vprašanje (ne goljufaj).

Kar cvili,…..[/quote]

Pikulet napisal, … 2. aprila 2021 ob 23:12
Kar cvili in relativiziraj štafetna posilstva, zverinska mučneja, poboje otrok, nosečnic, psov in etničnega čiščenja Romov s strani partizanov, tvoji bolni poskusi ne bodo nikoli prekrili zločinskih dejanj rdečih psihopatov.
===========================================================================
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ti gospodič,
Pikulet, kdaj si se pa ti rodil? Nič ne veš, kaj so delali posvečeni gospodje!?
Ali ti nič ne bereš, samo poslušaš propagandiste tvoje sorte.

Vse kar ti navajaš so delali člani “LAŽNEGA ŠTAJERSKEGA BATALJONA”. Že maja meseca 1942, so ga poslali v Gorjance, ljubljanski klerofašisti. Izdajali so se za partizane, nosili so šajkače, za pasom pa partizanske kape z zvezdo, za vsak slučaj. Lovili so fante in može, ko so se odločili, da se pridružijo k partizanom. Mnogo so jih potolkli, zaklali, ker se niso strinjali z njihovimi navodili. Vzemi v roke knjige, je vse opisano, od mnogih pričevanj.

Ja, tudi jokala sem, pa ne samo jaz, bilo nas je več otrok v družini, tudi mlajši od mene.
Očeta so že leta 1941, kmalu med prvimi zaprli in odpeljali v italijansko taborišče.
Hišo porušili, tudi mamo in enega starejših od otrok so zaprli in odpeljali v internacijo.
V Gonarsu je bilo za otroke svoje pokopališče. Po vojni ko so odkopavali, da jih bi odpeljali domov, tudi koščic ni bilo več. Mnogo je bilo tudi dojenčkov.
V občini, kamor sem se zatekla jaz , so izselili dve vasi, vse, tudi nepokretne..
Pepčkov pričevalec, pa tega dogodka ni omenil, pa še več pomembnega je spustil. Žal.
Nič čudnega, da je taka kritika za pričevalce.

Za nas, nedoletne otroke jih ni nič brigalo. Služili smo na mnogih kmetijah, fantje so spali v štalah, pri živini.
SEDAJ PA POSLUŠAMO LAŽI, OD MNOGIH, KO SO SE PO VOJNI PRIGREBLI NA DOBRA DELOVNA MESTA.
In jaz, ne bi smela nič reči proti tej bandi izdajalski.

Sem ti navedla v enem odgovoru, da beri knjige.
dodajam še nekaj. Knjigo Sveti Urh, Po sledovih črne roke. Pa še HOJA S HUDIČEM, njem avtor je potomec emigrantov.

P.s.
Ko sem temo našla, sem videla, da jih je od sinoči v to temo 300 pokukalo in 26 pisalo.

Pikulet napisal, … 2. aprila 2021 ob 23:12
Kar cvili in relativiziraj štafetna posilstva, zverinska mučneja, poboje otrok, nosečnic, psov in etničnega čiščenja Romov s strani partizanov, tvoji bolni poskusi ne bodo nikoli prekrili zločinskih dejanj rdečih psihopatov.
===========================================================================
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ti gospodič,
Pikulet, kdaj si se pa ti rodil? Nič ne veš, kaj so delali posvečeni gospodje!?
Ali ti nič ne bereš, samo poslušaš propagandiste tvoje sorte.

Vse kar ti navajaš so delali člani “LAŽNEGA ŠTAJERSKEGA BATALJONA”. Že maja meseca 1942, so ga poslali v Gorjance, ljubljanski klerofašisti. Izdajali so se za partizane, nosili so šajkače, za pasom pa partizanske kape z zvezdo, za vsak slučaj. Lovili so fante in može, ko so se odločili, da se pridružijo k partizanom. Mnogo so jih potolkli, zaklali, ker se niso strinjali z njihovimi navodili. Vzemi v roke knjige, je vse opisano, od mnogih pričevanj.

Ja, tudi jokala sem, pa ne samo jaz, bilo nas je več otrok v družini, tudi mlajši od mene.
Očeta so že leta 1941, kmalu med prvimi zaprli in odpeljali v italijansko taborišče.
Hišo porušili, tudi mamo in enega starejših od otrok so zaprli in odpeljali v internacijo.
V Gonarsu je bilo za otroke svoje pokopališče. Po vojni ko so odkopavali, da jih bi odpeljali domov, tudi koščic ni bilo več. Mnogo je bilo tudi dojenčkov.
V občini, kamor sem se zatekla jaz , so izselili dve vasi, vse, tudi nepokretne..
Pepčkov pričevalec, pa tega dogodka ni omenil, pa še več pomembnega je spustil. Žal.
Nič čudnega, da je taka kritika za pričevalce.

Za nas, nedoletne otroke jih ni nič brigalo. Služili smo na mnogih kmetijah, fantje so spali v štalah, pri živini.
SEDAJ PA POSLUŠAMO LAŽI, OD MNOGIH, KO SO SE PO VOJNI PRIGREBLI NA DOBRA DELOVNA MESTA.
In jaz, ne bi smela nič reči proti tej bandi izdajalski.

Sem ti navedla v enem odgovoru, da beri knjige.
dodajam še nekaj. Knjigo Sveti Urh, Po sledovih črne roke. Pa še HOJA S HUDIČEM, njem avtor je potomec emigrantov.

P.s.
Ko sem temo našla, sem videla, da jih je od sinoči v to temo 300 pokukalo in 26 pisalo.
[/quote]

Ne, štafeteno posiljevnaje, zverinsko mučenje and shit so izvedli kar lepo Gorenjski partizani. VOS Kokrškega odreda recimo, če hočemo biti konkretni. Pokole otrok, žensk in nosečnic prav tako naredili prav partizanski zločinci. Izdali sta jih forenzična analiza in pa to, da so bebci svoje zločine vpisali v dnevnik svoje partizanske enote. Če je treba bolj konkretno: klavci so bili iz tkim. ‘Črnomaljske čete’. Najbolj znani zločinec se je skrival pod partizanskim imenom ‘Ahac’.

Še bolj zloglasna je bila partizanska enota, ki je pomorila Rome leta 1942 pri Igu, pa bom še jaz malo citiral: ”Skupaj s še nerojenim otrokom so našli skelete 53 oseb – moških, žensk ter mladostnikov in otrok. V manjšem množičnem grobu so bili posmrtni ostanki 12 oseb, v večjem pa so odkrili 34 skeletov. 26 oseb je bilo starih nad 20 let, od tega 14 moških in 12 žensk, med njimi tudi nosečnica v zadnjem ali predzadnjem mesecu nosečnosti. Dvoji posmrtni ostanki so pripadali mladostnikoma, starima med 15 in 17 let. 25 je bilo otrok, mlajših od 14 let – v enem izmed dvojnih grobov je bil pokopan okoli štiri leta star otrok, v dveh množičnih grobovih pa je bil en otrok star eno leto, osem med dvema in šestimi leti, 14 pa med sedmimi in 13 leti.”.

Bloke, Iška, Kanižarica, Sodražica, vse to so mesta partizanskega genocida.

Seveda se je počakalo, da so morilske svinje pocrkale, šele potem se je naredila preiskava, kajti samo ena obsodba partizanskega zločinca pred sodiščem bi pomenila, da je celoten levičarski mit PADEL.

:))))))

:))))))
[/quote]

Česa vse so sposobni slovenski levičarji!

Zelo znani so bili po genocidiranju tudi ‘šercerjevci’, recimo 10. maja 1942 so v Gabrju pri Mačkovcu pobili skupino Romov.

Tisti se ti smilijo, še živečih pa ne marate? Kje je problem, foušija, ker jih niso potolkli belčki, ki so se specializirali za klanje Slovencev?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Tisti se ti smilijo, še živečih pa ne marate? Kje je problem, foušija, ker jih niso potolkli belčki, ki so se specializirali za klanje Slovencev?
[/quote]

To ne drži, škof Rožman je ob okupaciji želil izgraditi slovensko narodno indentiteto pod fašisti, samo prekleti komunisti so vse zasrali, zato so nacisti in fašisti skupaj z domačimi kolaboranti bili prisiljeni pobiti 42000 Slovencev.

New Report

Close