Najdi forum

Splash Forum Koronavirus celinci preplavili obalo

celinci preplavili obalo

vas bodo zaprli kot miši v kletke..ker raznašate morebitne okužbe…Kaj res ne razumete, egoistični objestneži ???

https://www.regionalobala.si/novica/neodgovornost-ne-pozna-meja-obalo-ponovno-preplavili-celinarji-foto

Se strinjam. Naj se jih kaznuje, denarno, mogoče bo pomagalo.
Mi smo tudi v centru LJ, pa bi marsikam šli, pa se držimo priporočil!

Zaprite ceste razen za lokalni promet, kot npr. v občina Medvode

https://www.medvode.si/post/251745

Jaz pa ne razumem v čem je problem, sej so hodil vsak za sebe. Gostilne so zaprte, kje bi se potem lahko medsebojno okužl???

Ni treba nič jokat in stokat. Naj država to prepove, pa bo. Slovenci nismo dovolj zavedni, da bi samo upoštevali priporočila.

nepismeno govedo. Avto v kocko stisnit in obvezna karantena 14 dni…….plačljiva

imamo lepe sprehajalne poti pa mlinčke in v lepem vremenu precej obiskovalcev.z avti se pripeljejo v gozd parkirajo ob poti..a zdaj se družijo po nekaj družin skupaj.mularija skače okoli.stari sedijo na klopeh.verjetno tudi popijejo,pojedo.se jim izognem.grem jutri pogledat če so sploh smeti odnesli.pa na obali polno.zaradi takih bomo še hujše fasali.da,grem v službo.recimo da imam tako delo,vzdrževanje objektov ki so pomembni.za 80-100 procent bi bil pa tudi doma

Ljudje moramo biti bolj samoiniciativni in take prasice in prasce kaznovati z rezanjem pnevmatik. Mogoče bodo razumeli takrat, ko bodo 150 km od doma ostali brez pomoči.

Nekateri očitno še vedno ne vedo, da lahko dobiš registrsko tablico katerega koli območja hočeš in da tablica ob prodaji ostane na avtu in ne gre z lastnikom.

Se mi zdi pa blesavo, da nas v službi dela 40 v enem prostoru, prijemamo iste stvar, dihamo isti zrak, serjemo v istem stranišču, smo pa iz cele Gorenjske in Ljubljane. Potem naj se pa izoliram?

Nič ne raznašamo, samo med tednom je karantena, ko delamo od doma, za vikend lahko počnemo kar hočemo.

Na obalo so se vsuli dobro situirani,študirani in izobraženi osebki,ki ne razumejo besed “ostani doma”

Aja seveda. Kele kolone avtomobilov na obali imajo še registrsko prejšnjega lastnika in to ravno iz Lj. In zanimivo, da so med tednom očitno vsi zaprti nekje v garažah, ker jih nikjer ni, le za vikend se jih domačini odločijo parkirati zunaj. Daj povej, se zajebavaš, ali si res tako glup? In prav zato, ker se že v službi pancaš s 40imi drugimi osebami, bodi za vikend lepo doma. Ne pa da trosiš naokrog vse svoje viruse, pa še koktail virusov 40ih sodelavcev.

Počasi bomo Slovenci dojeli, da nismo nikjer zaželeni, če nam ne izpulijo denarcev iz žepa. Na Bledu je enako!

Živim na obali in lahko rečem, da so parkirišča skoraj prazna. Se moraš res potrudit, da najdeš deset “celinskih ” registracij. Tale novinar, ki načrtno provocira in išče razdor med Slovenci, bi si zaslužil dve na gobec.

Živim na obali in ne vidim nobene poplave “celincev”. Parkirišča so skoraj prazna, se moraš res potrudit, da najdeš deset neprimorskih registracij. Koper, Izola, Piran, Portorož izgledajo kot izumrla mesta, ne pa poplavljena z celinci. Nikjer nikogar.

Glej živim na Obali in iz mojega okna se vidi, kot da je apokalipsa. Nikjer nikogar.

Grem na bližnji grič proti vasem, kjer ne srečaš nikogar, to so potke za srne.
A glej, povsod v dolini v Strunjanu polno parkirišče pohodnikov. Martinčkajo se po okolici ob morju.
Domačini so sami posneli fotke, najdeš jih na Fb lokalnega radia.
Veš ti, nekateri morajo tud delat, tudi pri nas na Obali, medtem, ko ti zreš v prazne ulice in imaš rit na toplem in mehkem.

Tile kužni turisti pridejo na bencinsko, pa v lekarno, dovolj je, da potrebuje hanzapkast, ker je damo ožuli čevelj in okuži okolico. (to se je zgodilo v eni od naših lekarn).
Gre v trgovino po vodo.
Ja tako se širi okužbo, sam ti živiš na planetu kjer trenutno ni žive duše.
Tudi jaz z mojega okna cel dan ne vidim žive duše.

Boj se takih ljudi, ki druge ljudi spravljajo v nevarnost.

Obala je stopila skupaj, ti dvomim da si z Obale, ker lažeš.

Nisem bila na obali sem doma. In sem včeraj prispevek videla na TV. Zanimivo, da vas motijo le Lj tablice, pokazalo je namreč tudi kar veliko drugih.

Očitno bo treba očala zamenjat. Dioptrija ne dela več…

Glej živim na Obali in iz mojega okna se vidi, kot da je apokalipsa. Nikjer nikogar.

Grem na bližnji grič proti vasem, kjer ne srečaš nikogar, to so potke za srne.
A glej, povsod v dolini v Strunjanu polno parkirišče pohodnikov. Martinčkajo se po okolici ob morju.
Domačini so sami posneli fotke, najdeš jih na Fb lokalnega radia.
Veš ti, nekateri morajo tud delat, tudi pri nas na Obali, medtem, ko ti zreš v prazne ulice in imaš rit na toplem in mehkem.

Tile kužni turisti pridejo na bencinsko, pa v lekarno, dovolj je, da potrebuje hanzapkast, ker je damo ožuli čevelj in okuži okolico. (to se je zgodilo v eni od naših lekarn).
Gre v trgovino po vodo.
Ja tako se širi okužbo, sam ti živiš na planetu kjer trenutno ni žive duše.
Tudi jaz z mojega okna cel dan ne vidim žive duše.

Boj se takih ljudi, ki druge ljudi spravljajo v nevarnost.

Obala je stopila skupaj, ti dvomim da si z Obale, ker lažeš.
[/quote]

Daj, ne kokodakaj, zlonamernež svinjski. Zakompleksan si zaradi porekla in se delaš večjega Primorca od vseh domačinov. Uživaš, ko se trudiš delat razdor med ljudmi.

Kaj imate Primorci toliko proti Ljubljančanom? Ko ste nam drago prodajali hiše in stanovanja na obali, vas nismo motili. Ljubljanski denar vas ni motil, zdaj se pa pritožujete, ko pridemo v naša lastna stanovanja in hiše.

Spoštovana gospa gospod, v vseh včerajšnjih prispevkih odprtih tem, najdi si jih, napišem naj to ne leti samo na reg. LJ. Naj dosledno pišejo.
Da so to še vse ostale. Očitno sem tole spregledala.
Ja tudi ostale regije.

Daj, ne kokodakaj, zlonamernež svinjski. Zakompleksan si zaradi porekla in se delaš večjega Primorca od vseh domačinov. Uživaš, ko se trudiš delat razdor med ljudmi.
[/quote]Stopili smo skupaj. Ti že, s svojim zapisom ne sodiš med prebivalce Obale. Popolnoma jasna slika.
Bo pač vikendica še malo počakala in matinckanje za rjavo barvo. Tokrat se boš zaradi varnost sebe in nas moral temu odpovedati.

Stopili smo skupaj. Ti že, s svojim zapisom ne sodiš med prebivalce Obale. Popolnoma jasna slika.
Bo pač vikendica še malo počakala in matinckanje za rjavo barvo. Tokrat se boš zaradi varnost sebe in nas moral temu odpovedati.
[/quote]

Ti pa očitno spadaš med slovenske Primorce južnega porekla, zakompleksanega, ki po balkansko vse gledate. Paše vam ljubljanski denar, ne bi pa imeli Ljubljančanov. Saj, enako se tudi na Hrvaškem obnašate. Tam bi tudi imeli denar od turizma, samo da turisti doma ostanejo, ker vas motijo tuje registracije.

Ti pa očitno spadaš med slovenske Primorce južnega porekla, zakompleksanega, ki po balkansko vse gledate. Paše vam ljubljanski denar, ne bi pa imeli Ljubljančanov. Saj, enako se tudi na Hrvaškem obnašate. Tam bi tudi imeli denar od turizma, samo da turisti doma ostanejo, ker vas motijo tuje registracije.
[/quote]No vidiš, da smo ugotovili, da si celinc, da ti nič ne gledaš z domačega Primorskega okna.
Tokrat boš moral potrpeti, tako, da ne spravljaš v nevarnost druge, če ti že zase ni mar.
Saj bo počakala vikendica in sonce tud.

New Report

Close