Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Celjani, kaj mislite o županu

Celjani, kaj mislite o županu

O novem seveda

da je že cajt, da se je Šrot zamenjal. novi pa naj se zdaj lepo pokaže o vseh obljubah – le lučk naj le ne spreminja na slabše, saj je Celje zadnja leta res lepo krašeno, lahko le še dodaja.

naj pa poskrbi,da bo jedro mesta zaživelo in živo skozi vse leto, ne samo decembra.

Kar pa starega zadeva-  zmago je jemal kot samoumevno, zato se mi zdi, se tudi ni nič kaj preveč trudil, nazadnje je postal v kampaniji napadalen do drugih, namesto da bi raje povedal, kaj bo on naredil še, zakaj bi ga naj volili. pa ga je stalo vse to.

je tudi kar prav-  ker se govori po Celju,da je bil z razlogom nepoklicni župan in da z razlogom Celje nima prostorskega načrta sprejetega… saj naj bi tako on v svoji odvetniški pisarni lepo služil z dovoljenji-  to sem slišala že iz več strani… če je res je velika svinjarija in je prav da je odletel… sem slišala tudi,da so ga nekateri klicali tudi gospod 10% – če je res… potem je tudi prav da je odletel… sodim pa ne ker na občinski ravni nimam izkušenj…

v glavnem po tako dolgem obdobju, je prav da se je zamenjal, ker Šrot je postal očitno tudi sam sebi samoumeven in se ni toliko trudil kolikor bi se lahko, se je že izpel v toliko letih… novi se bo moral pa zdaj lepo dokazati. priložnost ima, ocenjevali ga bomo pa potem, ko vidimo kaj bo naredil.

ne sodim ga pa politično na državni ravni politike-  saj menim,da na lokalni ravni politične stranke nimajo takšnega vpliva, še posebej ne, kadar se kandidira z lokalno stranko ali podporo volivcev(tako mnenje imam za oba – tudi za Šrota)

Šrot je delal svinjarije že pred 15 leti. Kaj šele po parih mandatih. Z bratom sta lepa družba.

nova
Uredništvo priporoča

Spet slovenceljska foušija in pljuvanje po uspešnih. Če je človek premožen, je za vas že goljuf in lopov. Kaj potem, če je računal 10%, to je njegov posel. Koliko procentov plače pa vi jemljete od svojih najemnikov za najemnino?

pravijo, da je vsak svoje sreče Kovač.

Odgovor na objavo uporabnika
je tako, 05.12.2022 ob 18:40

Spet slovenceljska foušija in pljuvanje po uspešnih. Če je človek premožen, je za vas že goljuf in lopov. Kaj potem, če je računal 10%, to je njegov posel. Koliko procentov plače pa vi jemljete od svojih najemnikov za najemnino?

aja 10% podkupnine, da uredi stvar ker je pač župan in lahko, ker ima moč, to je tebi ok?

New Report

Close