Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Celjska koča

Celjska koča

Zanima me

1. dostop z avtomobilom ( ne terencem, navaden avto limuzina, zimske nove gume, imamo invalidno sosedovo deklico v avtu) Kakšna je cesta?

2. Ali je kaj snega ( ni treba za smučanje, samo za igro).

Hvala za odgovore in lep dan želim vsem. Iščem še druge predloge blizu Celja po naših zmožnostih, ki sem vam jih zgoraj opisala.

Odgovor na objavo uporabnika
Iris969, 26.12.2024 ob 10:27

Zanima me

1. dostop z avtomobilom ( ne terencem, navaden avto limuzina, zimske nove gume, imamo invalidno sosedovo deklico v avtu) Kakšna je cesta?

2. Ali je kaj snega ( ni treba za smučanje, samo za igro).

Hvala za odgovore in lep dan želim vsem. Iščem še druge predloge blizu Celja po naših zmožnostih, ki sem vam jih zgoraj opisala.

Dostopno z avtom in čist ok je za igrat malo snegeca.

Ne vem koliko je snega gor. Poglej kamero. Sem gledala kamero tudi jaz, pa je na eni vse zeleno, na drugi pa belo.  Ne vem katera je prava

C

crazyfrog, 26.12.2024 ob 10:29

Dostopno z avtom in čist ok je za igrat malo snegeca.

Res je, sam obrazloži ludekom po kateri strani je cesta prava. Mi smo bili pred leti. Po eni strani je cesta samo za ubit se, ovinkasta ozka, sam led je bil takrat. Nazaj smo pa sli v drugo smer po široki lepi cesti.

Jaz sem že pozabil, se mi pa zdi, da je treba zavit malenkost pred Celjem s smeri Laškega, da greš po pravi cesti.

modrivrag, 26.12.2024 ob 12:22

Jaz sem že pozabil, se mi pa zdi, da je treba zavit malenkost pred Celjem s smeri Laškega, da greš po pravi cesti.

Mi smo šli tam nek, kjer se gre za grad 🤷

Zapelji se do SG,s busom na Kope..snega kolk češ

crazyfrog, 26.12.2024 ob 12:37

Mi smo šli tam nek, kjer se gre za grad 🤷

Ja se spomnim, tam ko s4 gre za grad. Uno drugo sem pa pozabil, mislim da je nekje pri Laškem. Ker fora je v tem, da gre cesta čez Celjsko kočo. Mi smo se pripeljali po tej strani, kjer sem rekel nikoli več. Potem sem pa videl, da se ljudje vozijo večina naprej, kjer je zelo široka cesta . In smo še mi šli v tisto smer domov.

XstyleNa, 26.12.2024 ob 12:41

Zapelji se do SG,s busom na Kope..snega kolk češ

Vozi na Kope bus?  Sem ravno prejšnji teden iskala, pa nikjer našla.

ali vozi gor bus?, 26.12.2024 ob 15:04

Vozi na Kope bus?  Sem ravno prejšnji teden iskala, pa nikjer našla.

Jebote čuk. Vpiši v google avtobus slovenj gradec – kope, ne?☝️

Screenshot 2024 12 26 15 07 32 48 40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12

modrivrag, 26.12.2024 ob 15:09

Jebote čuk. Vpiši v google avtobus slovenj gradec – kope, ne?☝️

Screenshot 2024 12 26 15 07 32 48 40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12

Hvala, ampak saj ni bilo tega pejšnji teden. Pred petimi dnevi so objavili.

A bi mi lahko kdo povedal točno pot do Celjske koče po široki cesti? Lepo prosim.

S sabo imamo deklico,  ki ni naša,  je pa v našem varstvu in je na invalidskem vozičku in se ne gremo nobenih tveganih podvigov, nobenega avtobusa, nobenih ekstremov, nobenega ledu na cesti… Kope predaleč.  Smo v Celju. Za jutri sprašujem.

Pa saj imate navigacijo. Če ne v avtu, pa na telefonu. Tud jaz sem šla nekje pod enim podvozom železnice. Iz Celja nek zaviješ levo. Je označeno.

A vi ste pa tudi gumpci no. Jaz živim v Postojni, pa če bi kdo vprašal kam na sneg ( sicer za igro ga imamo dovolj povsod) bi mu do ovinka natančno povedala kako se pride do Mašuna,  kamor bi napotila po lepi cesti družino z invalidom. Do ovinka natančno, do smerokaza natančno.

Celjani pa ne znate povedat kako se pride do Celjske koče? Resno? In katero cesto vzeti, da z invalidom ne končaš v jarku?

Celjani buče si malo razvetrite. Mati moja no. Da pošiljate nekoga z avtobusom na Kope. Ma bolje, da prideš v Postojno.

Iris 969, 26.12.2024 ob 16:11

A bi mi lahko kdo povedal točno pot do Celjske koče po široki cesti? Lepo prosim.

S sabo imamo deklico,  ki ni naša,  je pa v našem varstvu in je na invalidskem vozičku in se ne gremo nobenih tveganih podvigov, nobenega avtobusa, nobenih ekstremov, nobenega ledu na cesti… Kope predaleč.  Smo v Celju. Za jutri sprašujem.

POjdi iz Celja v smeri Štor in potem pri železarni zaviješ levo, mislim da je označeno in preko nadvoza potem za nosom par km najprej do Svetine in še malo naprej do Celjske. Široka, ovinki, ampak ne prehudo.

Uživajte!

New Report

Close