Celjska koča
Zanima me
1. dostop z avtomobilom ( ne terencem, navaden avto limuzina, zimske nove gume, imamo invalidno sosedovo deklico v avtu) Kakšna je cesta?
2. Ali je kaj snega ( ni treba za smučanje, samo za igro).
Hvala za odgovore in lep dan želim vsem. Iščem še druge predloge blizu Celja po naših zmožnostih, ki sem vam jih zgoraj opisala.
Iris969, 26.12.2024 ob 10:27
Zanima me
1. dostop z avtomobilom ( ne terencem, navaden avto limuzina, zimske nove gume, imamo invalidno sosedovo deklico v avtu) Kakšna je cesta?
2. Ali je kaj snega ( ni treba za smučanje, samo za igro).
Hvala za odgovore in lep dan želim vsem. Iščem še druge predloge blizu Celja po naših zmožnostih, ki sem vam jih zgoraj opisala.
Dostopno z avtom in čist ok je za igrat malo snegeca.
C
crazyfrog, 26.12.2024 ob 10:29
Dostopno z avtom in čist ok je za igrat malo snegeca.
crazyfrog, 26.12.2024 ob 12:37
Mi smo šli tam nek, kjer se gre za grad 🤷
Ja se spomnim, tam ko s4 gre za grad. Uno drugo sem pa pozabil, mislim da je nekje pri Laškem. Ker fora je v tem, da gre cesta čez Celjsko kočo. Mi smo se pripeljali po tej strani, kjer sem rekel nikoli več. Potem sem pa videl, da se ljudje vozijo večina naprej, kjer je zelo široka cesta . In smo še mi šli v tisto smer domov.
A bi mi lahko kdo povedal točno pot do Celjske koče po široki cesti? Lepo prosim.
S sabo imamo deklico, ki ni naša, je pa v našem varstvu in je na invalidskem vozičku in se ne gremo nobenih tveganih podvigov, nobenega avtobusa, nobenih ekstremov, nobenega ledu na cesti… Kope predaleč. Smo v Celju. Za jutri sprašujem.
A vi ste pa tudi gumpci no. Jaz živim v Postojni, pa če bi kdo vprašal kam na sneg ( sicer za igro ga imamo dovolj povsod) bi mu do ovinka natančno povedala kako se pride do Mašuna, kamor bi napotila po lepi cesti družino z invalidom. Do ovinka natančno, do smerokaza natančno.
Celjani pa ne znate povedat kako se pride do Celjske koče? Resno? In katero cesto vzeti, da z invalidom ne končaš v jarku?
Celjani buče si malo razvetrite. Mati moja no. Da pošiljate nekoga z avtobusom na Kope. Ma bolje, da prideš v Postojno.
Iris 969, 26.12.2024 ob 16:11
A bi mi lahko kdo povedal točno pot do Celjske koče po široki cesti? Lepo prosim.
S sabo imamo deklico, ki ni naša, je pa v našem varstvu in je na invalidskem vozičku in se ne gremo nobenih tveganih podvigov, nobenega avtobusa, nobenih ekstremov, nobenega ledu na cesti… Kope predaleč. Smo v Celju. Za jutri sprašujem.
POjdi iz Celja v smeri Štor in potem pri železarni zaviješ levo, mislim da je označeno in preko nadvoza potem za nosom par km najprej do Svetine in še malo naprej do Celjske. Široka, ovinki, ampak ne prehudo.
Uživajte!