Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Celjski sejem-se splača?

Celjski sejem-se splača?

Živijo!

Zanima me, če je katera morda včeraj bila na celjskem sejmu – poročni kotiček.
Če se sploh splača iti tja. So kake dobre ideje – mene zanimajo predvsem vabila.

V Lj imajo precej možnsti naročili le-te, v MB pa nič kaj dosti.

zivjo, vceraj bila na sehjmu in se NE splacaporoke so zelo skromne: nekja ima Zorga company ( najdes ga na subičevi ali btc-ju), barbaro plavec, ki je itak pojem zase, porocni salon mirjam iz Vrhnike,…pa iz revije Moja poroka so.
a ja od zaltarjev je samo damiani, pa se ta ponuja ene zlate pladnje- total brez veze

bila sem kar razocarana, saj sem si predstavljala da bo bolje

Lina!

Kaj misliš s tem, da je barbara plavec pojem zase?
Se ti kaj sanja o cenah njenih oblek – ne poročnih, mogoče take bolj večerne, svečane?

najbolje, da obrnes tole stevilko 01 568 83 02 – ljubljanski butik, se jo pa najde tudi na Ptuju.
Cene se razlicno gibljejo, odvisno od materiala in designa, racunaj pa cca 50.000 navzgor.

Poklici, povej svoje zelje ,…itd

ji je pa sedaj mogoce kaj cena narasla, saj je oblikovala in izdelala cudovite kreacije za Heleno Blagne

Ce zelis kaj bolj poceni pa vseeno lepo je pravi naslov Zorga Company- videla sem jih na sejmu, imajo uvoz iz Nemcije, kreacije so prav tako zelo lepe, cene so pa od 15.000 SIt navzgor. ce ne se ze zaradi tega splaca iti pogledat na sejem, ampak nad celotno Floro sem pa popolnoma razocarana

dober nakup in se boljso obleko
lian

Hvala za obrazložitev.
Žal sem take postave, da verjetno ne bi dobila narejene obleke. B.P. sem že klicala in bom šla nasl. teden na pogovor. Da vidim, koliko so moje želje uresničnljive….
Želim si dolgo rdečo obleko….
Pa čevlje?
Kakšen pa šopek?
Iščem še ideje za vabila…
Zasledila sem, da je v Lj kar nekaj salonov, kjer ti oblikujejo tudi vabila. V MB je ponudba zeloooo skromna.

Kaj praviš na rdeč papir, zvit v rolico in prevezan s trakom?

Kaj pa napisati? Vse se mi zdi prežvečeno ali prekičasto….

Lep vikend!

oj!

Jaz grem jutri na sejem in ti sporočim?

anja

oj!

Sem bila na sejmu in sem bila zadovona.Dobila sem idejo za svoj šopek ter videla revijo poročnih oblek.
Lepi modeli oblek!
Agencije so se dobro predstavile.
Videla sem dosti poročnih vabil (poročni kotiček)
In sem “naročila” torto v kraljevi mignon.

Anja

Jaz sem tudi bila na sejmu Flora, pa sem čisto razočarana. Vse skupaj mi je zeelllo, zzeeellllooo skromno delovalo. Tiste obleke, ki so tam razstavljene sem pa čisto vse (razen B.P.) že videla v kateri izmed poročnih revij – beda.
Torte v kraljevem mignonu se mi pa bistveno predrage zdijo, ker vem, da se da drugje enako dobre (če ne še bolj) in enako lepe (če ne še bolj) dobiti za bistveno manjši denar. Meni so namreč rekli, da se torta računa glede na št. kosov, cena za kos pa se giblje od 450 – 850 SIT. Ker bova midva imela okoli 110 svatov, bi to pomenilo, da bi naju samo torta prišla okoli 100 tisoč. To je pa malo too much.
Žal moram reči, da sem bila razočarana tudi nad poročnim kotičkom, ker imajo večino vabil po enakem kopitu narejenih in v vseh salonih lahko najdeš zelo podobna vabila. Kar pomeni, da bo letos npr. pol slovenije, ki se bo udeležilo kakšne izmed porok svojih najdražjih, dobilo približno enaka vabila?!?!?! Jaz še zmeraj prisegam na ročno izdelana. To je pač moje mnenje.

Sara

Sara

In kaj so se ti zdela vabila v poročnem kotičku. Meni so ful dobra.

Urša

Hoj !

Bila mi je lepa ideja z kombinacijo vrtnica.Naročila jih ne bom, saj se mi je zdelo ful drago.
Za 40 vabil bi morala dat nekje 20.000sit .

Čao!

Zanima me, če mogoče katera od vaju ve, ali imajo pri Kraljevem Mignonu dostavo vključeno v ceno ali ne. No, ali ti torto sploh dostavijo?

Lp, Ajs

Ja, približno tako. Midva sva jih naročila. Za 15 vabil sva dala približno 15.000 SIT.
Ampak sedaj ko jih raznašava okrog, jih vsi pohvalijo.

Urša

Pri kraljevem mignonu je dostava do 25 km zastonj, ostalo pa se plača, ampak ne vem pa koliko.

LP
Sara

Oj!

Najlepša hvala. Moram pogledat, ali jih je ravno 25 ali kakšen več – no, saj ni tako važno, važno je, da imajo dostavo, saj se ne bi ubadala še s tem, kako pripeljat torto. Najprej morava it pa poskusit torte, če so dobre.

Lp, Ajs

LP!
zanimivo meni je na sejmu rekla da 30km zastojn in potem pa računajo samo toliko, da pokrijejo stroške.

Če se bi katera odločila, da naroči pri njih mora pohiteti saj je rekla da so v maju , juni in julij skoraj čisto zasedeni.

Če bo katera potrebovala imam 10 % sejemskega popusta, saj zame skoraj ne pride v upoštev ker je kilometrov več kot torta sama stane.. (140km)

Anja

Oj, Anja!

Jaz sem zainteresirana za sejemski popust, saj jo bova skoraj gotovo vzela tam. Daj piši na mail, prosim, da se zmeniva.

Lp, Ajs

Ko že govorimo o tortah….
Sem iz Mb. Meni so najboljše torte v Pohorski kavarni. Zares odlične, lahke,superca.
A kaj, ko to ni klasična slaščičarna in ne delajo poročnih tort. Lani sem bila priča in sem se odločila za torto v obliki srca, pa ni bilo problema. Le nadstropnih ne delajo, ker nimajo stojal.
Mogoče bi jo naredili, če bi si jaz lahko kje stojalo izposodila. Malo me pa je vseeno strah, če jih ne delajo, kako bi izpadlo.

Torte, ki jih delajo pri kraljevem mignonu so krasne a zame predaleč. Bi verjetno prevoz stal dosti več kot torta.
Aja, svatov bo 24.

A mogoče katera ve ali se da kje sposodit stojala za torte?

lp Vesna

Kje točno pa je kraljevi mignon?

Urša

V Šenčurju pri Kranju!

Ajs

HOJ!
glede stojala ga največkrat dobiš ko naročiš torto.

jaz bom vzela torto v Vele Domžale.
Za hčerkin krst sem jo tudi tam naročila in sem bila zelo zadovoljna.
za prevoz mi jo bodo pripeljali sorodniki, ki so iz taqm.
Anja

Meni pa bo torto pripeljala slaščičarka in sicer zvečer okrog 23 ure. Ona jo bo potem v gostilni sestavila, jo okrasila s svežim cvetjem.
Midva bova imela fontano z vodo poleg torte, tako da se jo ne da pripeljati v enem kosu, ampak jo bo potrebno tam sestaviti.
V gostilni se nič kaj dosti ne ukvarjajo s torto, ne zanima jih ali bo šla skozi vrata ali ne.
Jaz nikakor ne bi pristala na naročilo torte tam, kjer ti jo potem ne pripeljejo.

Urša

Zakaj moraš pa nujno imeti v nadstropjih torto?

Ko sem bila na eni poroki, so imali torto brez podstavka. Spodaj je bila večja okrogla, zgoraj pa manjša.
Imaš 24 gostov, se pravi, da ne rabiš pet nadstropne torte.

Naroči velik srček ali pa dva, tam, kjer ti je torta najboljša.

Jaz bom imela 2 dvonadstropni torti, ki bosta med seboj povezani z mostom. Spredaj bo pa še ena samostojna torta. Pod mostom bo pa fontana z barvano vodo. Ko bodo torto pripeljali v gostilno, bomo ugasnili luči in se bo videla fontana in z njo osvetlenjena torta. Noro.

Urša

Res je, da ni potrebe po veliki torti. A jaz si želim vsaj dva nastropja, ker mi je zelo všče. Deluje bolj poročno. Srček torto sem kupila lani, ko sem bila priča, zato ne bi rada enake.
Kaj češ, to je malo za dušo………..

New Report

Close