Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek cellfood

cellfood

Pozna kdo to cellfood in je jemal med kemoterapijo.

Če imaš denar, si privošči aseo, nekaj pomaga, ne boš pa se kar pozdravila od tega.

Če ti pa manjka financ, pa rajši začni uživat svež zelenjavni sok (če nimaš denarja za drag aparat za stiskanje soka, si pa nasekljaš sveža zelišča – npr. regrat bo kmalu, pa pšenico lahko sama gojiš na oknu, pa še mnoge druge kalčke).

Če imaš pa res veliko denarja, je najbolj učinkovita kisikova hiperbarična terapija.

Sem napisala asea, ker je precej podobna cellfood-u – oboje je seveda zdravo in koristi, vendar pretirano visoke cene, pa še iz amerike se uvaža (in polni malhe kapitalistom). Regrat in druga zelišča pa sama zrastejo doma.

Zelo priporočajo. MI smo to dajali obema staršema med boleznijo, pa tudi jaz sem jemala. Koliko pomaga, ti pa težko rečem. Jaz sem mogoče v začetku čutila pozitivne spremembe, potem pa se telo navadi.

pa ne se hecat no
asea je slana voda brez kakršnih koli znanstveno dokazanih učinkov. skratka, nateg svetovnega merila…

Pomaga vse, kar ti svetuje zdravnik.
Jaz sem upoštevala tole: za levkocite je čudežno zdravilo pesa, za spremljajočo osteoporozo je čudežno zdravilo sonce, če ti hrana smrdi pa Nutricomb(brez sladkorja) ali Prosure.

Kar ti poskušajo prodat razni prodajalci, pa pomaga edino njihovem žepu. Tebi pa pomaga mogoče psihično, ne verjamem pa, da je kakšen učinek na bolezen.

New Report

Close