cellules md – izkušnje? mislite, da zadeva deluje?
http://www.wellneo.si/hujsanje/odprava_celulita/cellules_md.html
ima katera kaj izkušenj s tem?
Če boš verjela v uspeh, bo pri tebi delovalo, če pa že sedaj dvomiš in sprašuješ naokoli, pomeni, da ne verjameš in zadeva potem pri tebi definitivno ne bo delovala.
Vsekakor zadeva deluje, pri vsaki ženski, pa tudi pri tebi bo, če poleg tega aparatka:
– piješ veliko, veliko vode
– zmanjšaš stres, spiš mirno vsaj 8 ur
– si mlajša od 40
– imaš več kot 100 razlike med višino in težo (170/70) +, –
– zdravo ješ
– se tudi sicer masiraš
– kupiš zraven še dobro kremo za celulit
– športaš vsaj 5x na teden po pol ure
– se ne razburjaš pogosto
Pa saj to vse že itak veš, a ne?
ZADEVA:
Reklamacija izdelka CELLULESS MD / 100020267 (naročeno preko e-prodaje, dne 14.03.2011 in prevzeto dne 17. 3. 2011 na pošti Slovenska Bistrica) in zahtevek za vračilo kupnine
Spoštovani!
Žal moram izraziti lastno nezadovoljstvo z izdelkom Celluless MD. Že ob prvem masiranju je namreč popustil “vijak” na večjem nastavku, kar priča o izjemni nekakovosti materialov, oziroma izvedbe.
Poleg tega se je z njim ob nižjih hitrostih nemogoče masirati (izdelka ni možno pomikati po telesu). Le največja hitrost, oziroma moč, ima svoj efekt, ki pa je porazen. Navkljub temu, da nisem imela krčnih žil, sem jih z eno samo uporabo (eno samo masiranje), pridobila.
Poleg tega, da izvedba ni kakovostna in da ima aparat naštete pomanjkljivosti je torej tudi z estetskega in zdravstvenega vidika prava polomija.
Vračam torej izdelek v originalni embalaži in vas prosim za povrnitev kupnine, kot obljubljeno na vaši spletni strani (15-dnevna garancija za vračilo – Če z izdelkom iz kateregakoli razloga ne boste zadovoljni, ga lahko vrnete v roku 15 dni in vrnili vam bomo kupnino.)
Naj poudarim, da je izdelek zdravju, vse prj kot prijazen.
Zahvaljujem se vam za razumevanje in vam želim lep dan še naprej.
Naročeno 14.3., prevzeto 17.3., sporočilo napisano 20. 3.? Se pravi, da si izdelek uporabljala 3 dni oz. še to ne? In ja, kr krčno žilo si dobila. Ko da se jo dobi kr tak, iz lufta oz iz vakuuma.
Tudi jaz sem si ga kupila in mislim, da je čist ok. Dobila sem ga v ponedeljek, se pravi 21.3., uporabila sem ga še isti dan in morm rečt, da ni tako kot da nič ni. Res da efekt ni takšen kot v kozmetičnem salonu, vendar je to razumljivo. Tkivo-koža se je sprostila, bulavost, vozliči so popustili, koža je bolj voljna, to je prvi efekt, ki sem ga opazila, mislim da lahko dolgoročna uporaba precej pripomore k izboljšanju celulita. Nameravam ga obdržati in ga uporabljati. Glede drsenja po koži…res da ne gre tako kot da bi les oblal, treba je dobit mal občutka. Glede cene…V enem od LJ fitnesov je mesečna okoli 50 ali 60 eur, tole pa lahko res dlje časa uporabljaš, že ena karta za koncert tolk stane.
Jaz sem ga tudi kupila v upanju (ker imam še tisto prejšnjo različico),da je kaj boljši, osnovni problem je, da deluje samo na najmočnejši stopnji ,vendar jo jaz uporabljam,sproti pa stiskam na gumb za popuščanje in nekako gre.
Seveda za ta denar ne dobiš nič preveč kakovostnega,vendar je meni že masaža dovolj ker imam dobro prehrano,zraven pa fitnes,savno,plavanje in tek
.Če imaš tone celulita je najbrž utopija pričakovati ne vem kakšne rezultate,mislim pa da tudi takrat deluje vakum masaža,ampak je problem ker rezultati niso takoj vidni.
Recimo tako za tale Cellules MD …..zadeva deluje pri zmanjšanju celulita in je dobra za prekrvavitev,ni pa to noben čudežni stroj (je pa boljše kot nič).
Če hoče katera met novega, še zapakiranega, dobim ceneje za 15{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} , pa Vam pošljem…
Pišite na: staska.srebotnjak@gmail.com