Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek cellules md – izkušnje? mislite, da zadeva deluje?

cellules md – izkušnje? mislite, da zadeva deluje?

http://www.wellneo.si/hujsanje/odprava_celulita/cellules_md.html

ima katera kaj izkušenj s tem?

Ne kupuj ,žal ti bo

jaz ga uporabljam že nekaj časa in na meni deluje, se pa masiram res vsak dan!

Tudi masaža z Afroditino kremo 3 v 1 deluje, samo treba je iti na ornk masažo, vsaj 3x na teden…pa seveda vse ostale stvari ki spadajo zraven.Je pa mnogo cenejša kot pa ta novi preparat.

kaj pa se je izboljšalo? imaš manj celulita? imaš kaj manjši obseg?

Razmisli no logično, ženska: če bi vse te tablete, praški, kapsule, čajčki res delovali, bi stali vsaj toliko, kolikor stane en estetski poseg odstranjevanja maščobe (=liposukcija!)))

Če boš verjela v uspeh, bo pri tebi delovalo, če pa že sedaj dvomiš in sprašuješ naokoli, pomeni, da ne verjameš in zadeva potem pri tebi definitivno ne bo delovala.

Vsekakor zadeva deluje, pri vsaki ženski, pa tudi pri tebi bo, če poleg tega aparatka:

– piješ veliko, veliko vode
– zmanjšaš stres, spiš mirno vsaj 8 ur
– si mlajša od 40
– imaš več kot 100 razlike med višino in težo (170/70) +, –
– zdravo ješ
– se tudi sicer masiraš
– kupiš zraven še dobro kremo za celulit
– športaš vsaj 5x na teden po pol ure
– se ne razburjaš pogosto

Pa saj to vse že itak veš, a ne?

ZADEVA:
Reklamacija izdelka CELLULESS MD / 100020267 (naročeno preko e-prodaje, dne 14.03.2011 in prevzeto dne 17. 3. 2011 na pošti Slovenska Bistrica) in zahtevek za vračilo kupnine

Spoštovani!

Žal moram izraziti lastno nezadovoljstvo z izdelkom Celluless MD. Že ob prvem masiranju je namreč popustil “vijak” na večjem nastavku, kar priča o izjemni nekakovosti materialov, oziroma izvedbe.

Poleg tega se je z njim ob nižjih hitrostih nemogoče masirati (izdelka ni možno pomikati po telesu). Le največja hitrost, oziroma moč, ima svoj efekt, ki pa je porazen. Navkljub temu, da nisem imela krčnih žil, sem jih z eno samo uporabo (eno samo masiranje), pridobila.

Poleg tega, da izvedba ni kakovostna in da ima aparat naštete pomanjkljivosti je torej tudi z estetskega in zdravstvenega vidika prava polomija.

Vračam torej izdelek v originalni embalaži in vas prosim za povrnitev kupnine, kot obljubljeno na vaši spletni strani (15-dnevna garancija za vračilo – Če z izdelkom iz kateregakoli razloga ne boste zadovoljni, ga lahko vrnete v roku 15 dni in vrnili vam bomo kupnino.)

Naj poudarim, da je izdelek zdravju, vse prj kot prijazen.

Zahvaljujem se vam za razumevanje in vam želim lep dan še naprej.

Naročeno 14.3., prevzeto 17.3., sporočilo napisano 20. 3.? Se pravi, da si izdelek uporabljala 3 dni oz. še to ne? In ja, kr krčno žilo si dobila. Ko da se jo dobi kr tak, iz lufta oz iz vakuuma.

Tudi jaz sem si ga kupila in mislim, da je čist ok. Dobila sem ga v ponedeljek, se pravi 21.3., uporabila sem ga še isti dan in morm rečt, da ni tako kot da nič ni. Res da efekt ni takšen kot v kozmetičnem salonu, vendar je to razumljivo. Tkivo-koža se je sprostila, bulavost, vozliči so popustili, koža je bolj voljna, to je prvi efekt, ki sem ga opazila, mislim da lahko dolgoročna uporaba precej pripomore k izboljšanju celulita. Nameravam ga obdržati in ga uporabljati. Glede drsenja po koži…res da ne gre tako kot da bi les oblal, treba je dobit mal občutka. Glede cene…V enem od LJ fitnesov je mesečna okoli 50 ali 60 eur, tole pa lahko res dlje časa uporabljaš, že ena karta za koncert tolk stane.

Živjo:)

tudi jaz sem si naročila to zadevo in me zanima kakšno olje lahko uporabljamo zraven poleg navedenega…ali je možna tudi kakšna anticelulitna krema?
Če katera ve kaj je najbolje naj prosim sporoči:)

Sej v navodilih za uporabo piše, da lahko uporabiš anticelulitno kremo.

Pozdravljene!

Tut jaz sem kupila to zadevo pa sem jo hotla zdejle preverit ampak šok,.. doječe matere te naprave ne smejo uporabljat,… ZAKAJ ŽE???,… SEJ SE NE BOM MASIRALA PO DOJKAH…!!??
a mogoče katera ve???

lp

@TanjaNL: Mogoče zaradi mikrocirkulacije, who knows.

tole sem mislil kupiti za sestro, sedaj pa sem skeptičen,zanima me ali res izgubiš obseg ko tole uporabljaš ali je vse skupaj zgolj reklamni trik.

dej ženska zamisli se malo kaj pišeš, a pol če verjameš da boš zadel avto na loteriji ga boš tudi zadel, drugače pa ne ali pa če verjameš v to da bo amerika nehala delati orožje bo to tudi res, ker si ti tako želiš.zadeva deluje ali pa ne deluje to nima veze s tvojo pobožno željo

Jaz sem ga tudi kupila v upanju (ker imam še tisto prejšnjo različico),da je kaj boljši, osnovni problem je, da deluje samo na najmočnejši stopnji ,vendar jo jaz uporabljam,sproti pa stiskam na gumb za popuščanje in nekako gre.
Seveda za ta denar ne dobiš nič preveč kakovostnega,vendar je meni že masaža dovolj ker imam dobro prehrano,zraven pa fitnes,savno,plavanje in tek
.Če imaš tone celulita je najbrž utopija pričakovati ne vem kakšne rezultate,mislim pa da tudi takrat deluje vakum masaža,ampak je problem ker rezultati niso takoj vidni.
Recimo tako za tale Cellules MD …..zadeva deluje pri zmanjšanju celulita in je dobra za prekrvavitev,ni pa to noben čudežni stroj (je pa boljše kot nič).

Če hoče katera met novega, še zapakiranega, dobim ceneje za 15{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} , pa Vam pošljem…

Pišite na: staska.srebotnjak@gmail.com

ne kupujte tega ….prvič sem uporabila to stvar in sem že razočarana. baterijo sem polnila po navodilih 8ur …. naprava je delovala samo 10min. vijak na enem od nastavkov je popustil. in še ne deluje tako kot opisujejo v reklamah oz. kot je prikazano. “larifari”

ne sej to pomojem tak ne deluje, ker za dosti stvari je tam prikazano kot da je nevem kaj 🙂 to je samo odvisno kdo bo temu dreku nasedo 😉

zanima me kasna cena je potem tvoja in v kolkikem casu ga lahko dobim..lp JASNA

Prodam novi aparat Celluless, 1 x uporabljen.. Nisem vedela, da ga ne smem uporabljati, ker imam nekaj krčnih žil. Prodam ugodna cena 35 EUR. Kontakt 031 332 494.

New Report

Close