Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice CELOLETNI PAVŠAL PRIKOLIC V CRO

CELOLETNI PAVŠAL PRIKOLIC V CRO

Že 2 leti imamo prikolico postavljeno na Krku, v Punatu, vendar zaradi dokaj visokega najema 1500 eur z možem razmišljava o drugih avtocampih, ki se nahajajo v bližini oz. bolj južno od Crikvenice vendar ne predaleč. Ali kdo ve za avtocamp, ki ima kolikor toliko senco, je lepo urejen in je plaža primerna za majhne otroke ?
Hvala in lep pozdrav !

Glede pavšala ti ne morem pomagat, lahko pa ti predlagam, da namesto celoletnega “parkiranja” prikolice v kampu narediš naslednje. Po koncu sezone jo parkiraj na posebnem parkirišču, ki so za to namenjene. Tam so cene baje ugodne. Spomladi oz. zgodaj poleti pa spet parkiraš prikolico v kampu. Tako se lahko tudi seliš vsako leto drugam.

Vita,

naj ti samo povem, da so se cene pavšala v celotni Hrvaški podražile.
Gibljeno se pa takole:
Najnižji pavšal je 1.200 eur………v kampih, in na mestih, kjer prostori niso tako dobro urejeni, se pravi, da ni vode na prostoru, da je do WC- daleč in da tudi le ti niso ne vem kaj čisti itd.
Drugače se pa cene gibljejo tam okoli 1.500 eur tako kot si napisala ti.
Naj ti povem, da bova midva dala 1.430 eur – 5% popusta če plačava do 1.maja, in pa da imava vodo in elektriko na parceli, da imava do zelo čistega in urejenega wc-ja samo 50 m in do morja tudi samo 50 m.Midva najin prostorček imenujeva raj na zemlji. In nama ni škoda denarja za to.
Cenejši dopust je, če greš in postaviš prikolico za 14 dni ali tri tedne, potem te pa to stane okoli 500 euro.

Pozdravček

sandra S.

Jaz sem v Maredi paušal na tej coni ki smo mi je 1452 € če plačam v enkratnem znesku ne dajo nič popusta -ku***be. Vključuje en avtomobil in 5 oseb.Na parceli nimamo nič, Wc so čisti in blizu, plaža raznovrstna, kamp pa čist! Zimovanje se plača posebej to bo ene 100 €.
Super je to ko imam do prikolice 1.5 ure vožnje z avtom! Koristim jo lahko vsak vikend, da pa bi se vlačil na krk vsak vikend 🙂

lp

Ah, mi se vsak vikend vlačimo ( včasih rečem, da smo ko cigani….hehehe) do vrsarja, dve uri in pol, minimalno je bilo dve uri in pet minut, maximalno pa pet ur, pa nam ni težko. Pa vem da nismo edini, ker samo v naši družbi smo tri familije k to skupaj počnemo.
Je pa tko, da je cena res katastrofalna, samo vsak sam ve, kaj mu najbolj ustreza. Recimo, mi si čez leto ne privoščimo veliko, pozimi si privoščimo smučanje tako na obroke, in vse vlagamo v ta dopust, ker res uživamo, čeprav priznam, da sem septembra te vožnje že preklemano po domače povedano SITA.
Samo, ko pa pride november, ko je prikola doma, pa komaj čakam spet aprila, ko gremo na morje. Tako pač je. In pavšal je najcenejša varianta, ob kateri si lahko privoščimo toliko dni dopusta. Lani smo bili na dopustu 5 tednov, + vsak vikend 2-3 dni, samo je bil pavšal 1.100 eur. No ja, letos bomo pa še mal več dol, pa prvič bomo dali tuje ljudi v prikolico za 14 dni, da vsaj mal nazaj dobimo. Ni kaj, smo gorenjci:)))))))))

lep dan

Sandra S.

Za tiste, ki kampirajo v Vrsarju – avtocamp TURIST – pavšal znaša letos skoraj 2000 € – ni kaj – iz lanskoletnih dobrih 300.000,00 SIT – so šli letos na 420.000,00 SIT – ne upoštevajo niti popustov na več družinskih prikolic, niti dolgoletnega kampiranja v tem kampu – MISLIM, DA SMO VSI NORI, da to podpiramo !

A so nori al kaj?
to je pa tooo much.
Sam, a na vseh conah je tolk dnarja treba? Ker, recimo pr nas je druga cona, to pomeni, prostor, kjer imaš elektriko pa vodo, je takšna cena. če je pa urejena parcela je pa dražje. Se pravi druga cona ( tam ko smo mi….je 1450 eur,) prva cona je dražja za 500 eur. Sam res je, midva sva letos fajn debatirala, če čva se tole it, no pa sva se mal zapufala pa plačala, samo čez to ceno pa definitivno ne greva več, kar je preveč je pa preveč. Ni kej, hočjo služit, v tistih parih mesecih morjo zaslužit za celo leto.
Je pa tko, da bi dala pr nam za 14 dni počitnic recimo v Čateških za vse štiri za pol penzion skoraj toliko denarja, no ja, malo manj, pa vseeno, je to samo 14 dni, pa še toplice. Če gremo kam daleč, recimo Grčija pa tko, nas tudi pride za 14 dni ene taka cena, se pravi, da se vseeno še splača, posebej zato, ker smo res veliko na morju. Če bodo pa drugo leto še podražili, pa prodamo prikolo kupimo avtodom, pa bo. Ah. Neki bo že.

Mislim, da je za to kriva uvedba evra, ki jo hrvati izvajajo tako, da enostavno zamenjajo dem z eur (cifra ostane ista). menda je tudi ponekod drugod tako (kalabrija). Dokler imamo denar… 😉

Ha, tko voli nek izvoli. Što bi mi trebali reći na cijene u Vašim toplicama.
Goran – ZG

New Report

Close