Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Celovški dvori

Celovški dvori

Konec tedna se izteče rok za oddajo zavezujočih ponudb. Razmišljam o nakupu pa ne vem, ali je še za počakati ali so te cene sedaj vredu? Če ta dražba ne uspe, znajo cene spet znižati, če pa uspe, pa stanovanja gredo…
Pa morda tudi kakšen komentar že vseljenih stanovalcev kako je tam…

Pojdi malo po soseski Celovških dvorov. Ali se ti zdi sanjska destinacija za 2500e/m2 ? Beton, asfalt,hrup,razgled na cesto. Če pa prišteješ še ogoljufane delavce,ki so gradili- rezultat je predrago stanovanje z negativno energijo. Zaradi negativne energije ga ne maram niti zastonj.

Sam sem bil izvajalec v Celovških dvorih (poplačil za izvedena dela še nimam rešenih), lahko le rečem ,da kar se tiče gradnje ni velikih razlik kot v drugih novogradnjah (morda parket, keramika…kar pa v nobenem primeru ne opravičuje cene, katera je v ostalih novogradnjah višja cca 80 do 100%??!!).
Dejstvo je, da je soseska velika (ali ti je všeč ali pa ti ni), slej ali prej bo zaživela, tako kot bi morala.Vse preveč je bilo spisanega v negativi obliki (običajno so to ljudje, ki nimajo resne želje po nakupu in soseske niso videli niti od daleč).Ko bo končana okolica z velikim Sparom in ostalimi novogradnjami, ter bo vseljena, ne bo tukaj nič drugače kot v ostalih velikih soseskah o, katerih se ne piše nič, ker to ne bi bilo zanimivo!!!???Odločiti se pa moraš sam.

Mi lahko potem poveš zakaj ljudje , ki tam živijo tako jamrajo o slabi zvočni izolaciji stanovanj , da ne govorim o hrupu s katerim je obkrožena ta soseska .
Celovški dvori naj bi bili v začetku sicer namenjeni dobro situiranim kupcem in ne socialcem kljub obupni lokaciji za moje pojme in kljub temu da naj bi se gradilo “nadstandardno” na koncu dobiš porazne tlorise, razgled na sosedovo dnevno sobo , slabo zvočno izolacijo , vlago in najcenejše materiale ….
je pa res , da so vse novogradnje zgrajene od 2005- 2006 na podobnem nivoju od tlorisa, lokacije in razgleda. imajo pa vsaj kvalitetno zvočno-toplotno izolacijo .

Moji znanci živijo v Celovških dvorih od samega začetka in z zvočno-toplotno izolacijo nimajo problemov, tudi o nekem pretiranem hrupu ni bilo govora (mogoče pozimi, ko prižigajo-grejejo avtobuse), takrat sredi zime pa imaš okna tako ali tako zaprta.
Povedati želim le to, da ostala nova stanovanja v Ljubljani nikakor niso za 100% vrednejša po ceni kvadratnega metra od navedene soseske. Gradbinci, kateri so gradili to sosesko se ne razlikujejo od ostalih propadlih gradbincev (ne po znanju in ne po materialih-groba gradbena dela), ki so gradili ostale soseske po Ljubljani (ne smemo pozabiti, da ima objekt uporabno dovoljenje, kako pa prideš do njega pa ne bom izgubljal časa z razlago).
Tlorise pa lahko izbiraš med trenutno več kot 300 različnimi stanovanji, dvomim da ne bi našel nekaj sebi primernega?!!!

Prvo poplačajte oguljufane delavce, potem si pa obogatite svoje denarnice. Pokvarjeno do konca. FUJ !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close