~celulit ~
A zezaš? :)))
A hočeš mal?
Pokličite zdaj, cena je brezplačna, če pokličete v naslednjih peth minutah, dobite še eno dozo več gratis!
Mam, pa se ne sekiram. Tista, k ga nima, ima ziher kakšno drugo večjo težavo, pa se vse zgliha. Kremice pa – tiste kot vedno za po tuširanju.
LPM
Ja, orbitrek se pozna – vse je malo bolj napeto Po cca. 1 mesecu se že kar fajn pozna razlika. Kremice pa – če jo dobim, nucam drugače pa itak mazanje po tuširanju, pa včasih kakšna groba masaža s krtačo. Če bo celulit naša edina težava, bo čist v redu ;-)))
Mejte se,T
Ja mene tudi zanima kje so kakšni učinkoviti tretmaji v lj?
Sicer pa jaz prisegam na masažne hlače od Sanolaborja (črne, bolj kompaktne od Afroditinih) kjer se spodaj dobro prešvicaš, jih lahko uporabljaš tudi kot kolesarske. Afroditine meni ne pomagajo.
Od krem prisegam na Vichy, ampak sem preveč šlampasta, da bi zvečer opravila celoten postopek in ponavadi kar preskočim ta del, ko bi se bilo treba namazat in zmasirat.
borim se ne, le vsako jutro se lepo zmasiram z kremo, ki sploh ni za celulit, kajti to ni pomembno, važno je le da gneteš kožo, le zaradi tega se ta napne in izloča strup iz telesa, beri celulit, poleg ostalega dela seveda, kot je dovolj gibanja, normalna hrana in veliko pitje tekočin.
Naj te ne nategujejo z raznimi izdelki, kupi si eno dobro rokavico za masazo in normalno kremo in gremo na delo, vsak dan redno kot umivanje zob masiraj telo od spodaj navzgor v smeri srca…
Najprej se slečeš in oblečeš v posebne nogavice, ki jih potegneš do prsi in tudi na rokah imaš “najlonke”. Potem pa ti gre s posebnim aparatom po vseh kritičnih delih. Začne na zadnjem delu hrbta, stegen, zadnjice, nato se uležeš na bok in nazadnje dela na trebuhu in sprednjem delu stegen in rok. Aparat ima več funkcij. Ena je, da lahno (ali pa manj lahno) vleče kožo noter (da poenostavim – kot sesalec), druga funkcija pa da rahlo tolče. To metodo uporabljajo tudi za tiste po liposukciji in drugih lepotnih operacijah.
Podoben aparat, ki ne vem kako se reče, pa je za obraz. Nisem še probala, poznam pa eno in ko sem zvedela, koliko je stara, me je skoraj kap, tako dobro zgleda.
Barčica, hvala za odgovor. Za “dekle” pa naslednje: Če te še kaj zanima pojdi na stran http://www.rehamed.si in si preberi. Imaš pa tudi telefonsko in pokliči.