Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ~celulit ~

~celulit ~

:-))

A se katera že bori proti njemu???

Zanima me tudi, če ima katera izkušnje s masažnimi hlačami proti celulitu od kozmetike Afrodita?

Lp

A zezaš? :)))

A hočeš mal?

Pokličite zdaj, cena je brezplačna, če pokličete v naslednjih peth minutah, dobite še eno dozo več gratis!

Mam, pa se ne sekiram. Tista, k ga nima, ima ziher kakšno drugo večjo težavo, pa se vse zgliha. Kremice pa – tiste kot vedno za po tuširanju.

LPM

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Poraženec vidi problem v vsakem odgovoru. Zmagovalec vidi odgovor na vsak problem.

Jaz uporabljam Afrodita cecropia gel (hlač še nisem sprobala), seveda je treba paziti na prehrano in se gibati, bla, bla, bla,……… Pomaga, če se vsak večer zmasiraš (poudarek na masiraš – to je bistvo), potem pomaga.

Meni so všeč. Se mi zdi, da je bolj gladka koža. Kremo pa od Loreala, mi Afrodita ne sede.

Jaz se pa zdaj že en mesec vsak večer poti na Orbitreku, pa se mi zdi, da se malo pozna. Ali pa se samo tolažim:-)

Ja, orbitrek se pozna – vse je malo bolj napeto 🙂 Po cca. 1 mesecu se že kar fajn pozna razlika. Kremice pa – če jo dobim, nucam drugače pa itak mazanje po tuširanju, pa včasih kakšna groba masaža s krtačo. Če bo celulit naša edina težava, bo čist v redu ;-)))
Mejte se,T

**************************************************************** The old dreams were good dreams; they didn't work out, but glad I had them. (Robert Kincaid v Najinih mostovih)

Jaz hodim na endermologijo enkrat na mesec (vzdrževanje), prej pa sem naredila cel tretma. Za svoja leta imam lepo in skladno postavo in takorekoč nič celulita.

Barčica, čestitam.
Kaj pa je endro..?…kako se reče?

barčica
kam si hodila, koliko te je tretma stal.
Ali si zadovoljna z rezultati glede na ceno?

Ja mene tudi zanima kje so kakšni učinkoviti tretmaji v lj?

Sicer pa jaz prisegam na masažne hlače od Sanolaborja (črne, bolj kompaktne od Afroditinih) kjer se spodaj dobro prešvicaš, jih lahko uporabljaš tudi kot kolesarske. Afroditine meni ne pomagajo.
Od krem prisegam na Vichy, ampak sem preveč šlampasta, da bi zvečer opravila celoten postopek in ponavadi kar preskočim ta del, ko bi se bilo treba namazat in zmasirat.

borim se ne, le vsako jutro se lepo zmasiram z kremo, ki sploh ni za celulit, kajti to ni pomembno, važno je le da gneteš kožo, le zaradi tega se ta napne in izloča strup iz telesa, beri celulit, poleg ostalega dela seveda, kot je dovolj gibanja, normalna hrana in veliko pitje tekočin.
Naj te ne nategujejo z raznimi izdelki, kupi si eno dobro rokavico za masazo in normalno kremo in gremo na delo, vsak dan redno kot umivanje zob masiraj telo od spodaj navzgor v smeri srca…

Tudi jaz hodim na endermologijo in me zanima, če si imela kaj celulita pred tretmajem (in ti je torej endermologija pomagala, da si se ga čisto znebila). Si bila tudi ti v Ljubljani v Rehamedu? Kakšne so bile tvoje izkušnje? Lepo te prosim za odgovor!!!

Ja, hodim v Rehamed že 4 leta. Zdaj stane en tretma 6.500, ampak kako je pa s celotno kuro zdaj, ne vem točno. Mislim, da sem šla ene 15 x, dva x tedensko in potem 1 x mesečno na vzdrževanje. Ves čas imam enako kil, celulit pa je zelo malo viden, ali sploh ne. Prej pa je bil viden.

Jaz bi pa prosila, če bi lahko malo bolj ralzložila kaj je to?

Najprej se slečeš in oblečeš v posebne nogavice, ki jih potegneš do prsi in tudi na rokah imaš “najlonke”. Potem pa ti gre s posebnim aparatom po vseh kritičnih delih. Začne na zadnjem delu hrbta, stegen, zadnjice, nato se uležeš na bok in nazadnje dela na trebuhu in sprednjem delu stegen in rok. Aparat ima več funkcij. Ena je, da lahno (ali pa manj lahno) vleče kožo noter (da poenostavim – kot sesalec), druga funkcija pa da rahlo tolče. To metodo uporabljajo tudi za tiste po liposukciji in drugih lepotnih operacijah.

Podoben aparat, ki ne vem kako se reče, pa je za obraz. Nisem še probala, poznam pa eno in ko sem zvedela, koliko je stara, me je skoraj kap, tako dobro zgleda.

Barčica, hvala za odgovor. Za “dekle” pa naslednje: Če te še kaj zanima pojdi na stran http://www.rehamed.si in si preberi. Imaš pa tudi telefonsko in pokliči.

.

New Report

Close