Celulit, folija, kreme
Ker vidim, da je ogromno pisanja o preoblemih s celulitom. Naj vam povem nekaj svojih izkušenj v zvezi s to nadlogo. Uporabila sem že veliko krem različnih proizvajalcev in vse te niso dale nekakšnega trajnega učinka. Po končani uporabi je bilo enako. Kot da ne bi nič naredila, le denar sem zapravljala. Nato pa sem poskusila takole. Pričela sem več piti – vode. Ko grem telovadit, na kolo ali rolerje si stegna in zadnjico povijem v kuhinjsko folijo na to oblečem pač nekaj lahkega. Po nekja minutah vadbe se prične telo pod folijo potiti, po končani vadbi pa si telo namažem s Nivea kremo – tista ki vsebuje Q10. Povem vam, da so rezultati proti pričakovanju. Jem čisto vse, pijem kavo pa kakšen cig. zraven, ampak celulit se je vidno zmanjšal, koža je napeta in gladka. Niti slučajno ne posežem več po kakšni dragi kremi, katere nas seveda pripeljejo do učinka prej, ampak ni tako trajen. Pomembno je da se spotiš in da gredo odpadne snovi iz telesa. Sauna je tudi zelo dober anticelulitni program…
Pozdravljene!
Tudi jaz imam velik problem z celulitom.. Pa me samo nekaj zanima: kako lahko telovadiš povita v folijo? A te nič ne žuli, tišči? Jaz se namreč namažem s anticelulitno kremo in se povijem. Pa še ležat ne morem tako povita. Povijem se pa kar z navadno folijo za v kuhinjo (tuševo ali šparovo).
A imate še kak dober nasvet?
Upam, da nam bo uspelo…
LP