Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style CELULIT-KREMA

CELULIT-KREMA

ALI JE ŽE KATERA STESTIRALA KREMO PROTI CELULITO OD GARNIER-BODI TONIC?

HVALA

nič posebnega – afrodita je boljša (cekropia in cimetov gel)

Odvisno,če so prisotne kapilare ni priporočljiva,ker razširi žile in lahko poslabša stanje oziroma povzroči pokanje kapilar,če so le stene teh bolj slabe oz. krhke.

Jaz sem jo probala, vendar sem bila zelo razočarana. Krema se ne vpije v kožo in si čisto popast in tudi rezultata ob rednem mazanju ni bilo, čeprav imam malo celulita.

PO MOJEM JE ODVISNO OD POSAMEZNE OSEBE, KAKO KAKSNA KREMA DELUJE. NA TEM FORUMU SEM PREBRALA ZA AFRODITINO KREMO(CECROPIA), PA SEM JO NABAVILA. ZDAJ JO UPORABLJAM ZE TRI TEDNE, PA SE MI ZDI, DA SE MI JE STANJE IZBOLJSALO. PO TUSIRANJU PA UPORABLJAM DOVE FIRMING, PA JE SUPER KOMBINACIJA…ZADOVOLJNA!
VELIKO SRECE!!!!!

zanima me, če je treba za vidne rezultate uporabiti celotno linijo afrodite ali je dovolj le krema, celulita nimam ravno dosti, ampak niti malo?

Z Afrodito ne delam,zato ti težko rečem kaj več,pozanimaj se v njihovih salonih.Sicer pa je krema le pomoč,bistveno je gibanje in pravilna prehrana.

Andreja – Fanči!
A to pomeni, da ni priporočljiva za ljudi s krčnimi žilami (krema Afrodita – cekropia, cimet)? Od kje ti ta podatek? Po kakšni logiki? Hvala za odgovor-

kreme s toplotnim učinkom razširijo žilice in, če so stene le teh že siser krhke,te potem rade popokajo.Prav tako pri ljudeh s kapilarami ni prav priporočljiva savna ali močna masaža.To ti lahko potrdi tudi vsak zdravnik,za cimetovo kremo pa vem,da ima toplotni učinek,ker sem nekaj časa delala z njo in je koža na predelih,kjer si jo namazal,močno pordela.Sicer je to stvar odločitve vsakega posebej,to je le moje mnenje.

Andreja- Fanči!
Vsekakor spoštujem vaš profesionalni pristop do dela in se vam zahvaljujem za odgovor.
Zanimalo me je, ker sem nagnjena h krčnim žilam. Uporabljam cekropijo in mi odgovarja. Za enkrat (še) brez stranskih učinkov. Sem pa slišala tudi sama, da cimetovo kremo (gel?) odsvetujejo ljudem, ki imajo krčne žile. Za cekropijo pa, da je ok. Je Afrodita-cekropija tudi krema s toplotnim učinkom?

Mislim,da ne,ne bom pa trdila,ker že nekaj časa ne delam več z Afrodito,to pa je novejša krema.Lahko poskusiš namazati in če bo koža pordela ali pa boš čutila na tem mestu toploto,je raje ne uporabljaj,sicer pa ni problema.Svetovala bi ti tudi,da nosiš nogavice za krčne žile in vsakodnevno hojo,nikakor pa se ne kopaj ali tuširaj v vroči vodi,ne hodi v savno in jacuzzi in če bodo žile bolele obišči flebologa-žilni kirurg.
Še naprej lep preostanek dneva.

Pomarančno kožo najelegantnejše uredi post. Kreme so samo blažev žegen.

Dieta ali post nima veze s celulitom,ker ga imajo prav tako suhe ženske,ki jim ni potrebno hujšati,ženske s prekomerno težo pa ni nujno, da ga imajo.Gre za sam način življenja,je pa pomembna tudi dedna preddispozicija.S postom predvsem očistiš telo in je sigurno priporočljiv na vsake toliko časa,celulit pa je spremenjena maščoba v podkožju,ker ni dobrega pretoka,telo ne odvaja odpadlih snovi in motena je tudi oskrba s kisikom na teh mestih.

kakšen post pa Vi priporočate?

Posta ponavadi ne priporočam,ker nisem zdravnik oz.se ne ukvarjam s prehrano.Priporočam pravilen način prehranjevanja,dovolj tekočine,telesno aktivnost in ustrezno nego kože.

New Report

Close