celulit-vprašanje za vse

Žiujo!
ja, tudi mene zanima isto. toliko izdelkov je namreč na trgu, da ne veš kaj bi izbral
– l’oreal perfect slim
– elancyl chrono-actif
– mediteranea fango
– vichy d-stock
– collistar crio-gel
– biotherm celluli choc
– shiseido body creator
– geomar
– vitastas
– algomar
– vitaskin cellulite attack
– afrodita body slim
– …
tiste ki ste katere med izdelki že uporabljale… delite z nami izkušnje in povejte kaj pomaga in kaj ne.
lep pozdrav vsem

Ocene od 1-5 (1=najslabše, 5= najboljše):
– l’oreal perfect slim = 2
– mediteranea fango = 2
– vichy d-stock = 3
– collistar crio-gel = 4
– vitastas =4
– vitaskin cellulite attack = pravkar uporabljam
– afrodita body slim = 2
– lumene gel = 2
– garnier gel = 2
Se mi zdi, da je vse skupaj zato, da imaš filing, da nekaj narediš zase. Drugače pa stres, hiter tempo, sedeče delo za računalnikom, hitra hrana … preveč + vplivajo na celulit, da bi ga ena kremica odpravila. Pa čeprav sem rekreativna športnica.

– fango guam = 3
– fango algomar = 2
– bikini cristian dior =4
– sculpture shiseido =3
– mediteranea fango = 4
– vichy d-stock = 3
– fango colistar = 2
– fango geomar = 2
– fango vitastas = 3
– lumene gel = 2
– garnier gel = 2
No tako bi pa jaz ocenila izdelke katere sem uporabljala proti celulitu,
Nasplosno imam pa občutek, da maske oziroma fangoti bolj pomagajo kot kreme in geli, katere so bolj preproste za uporabo. Izjema gre tukaj Cristian Diorju ( bikini ), dober efekt za en mesec potem pa vse kot prej, vendar je ta 3 krat dražji kot recimo fango Mediteranea, s katerim je več packarije in dela rezultat pa enak.
pozdrav

A veste kaj!
Čisto nobena krema nič ne pomaga ker je celulit bolj globoko pod kožo do kamor kreme ko se vpijejo sploh ne pridejo.
Pomaga edino elektrolipoliza in pa krtača oz. groba rokavica za masažo, ki jo lahko kupiš v DM ali v MUllerju…
Redno krtačenje vsak dan, izboljša tonus mišic zaradi prekrvavljenosti in stimulacije ter razbije celulit in odpravi strupe iz telesa, ki gredo skozi limfo, pa potem ven (se polulaš). Učinek je viden že v enem tednu, seveda če se redno krtačiš in močno , dako da koža postane rožnata.
res škoda denarja za kreme ker nič ne delujejo, raje si kupi kaj lepega.
Pa še nekaj! Nujno moraš uživati C vitamin vsak dan zaradi strukture kože.
Pa najmanj 2 litra navadne vosde vsak dan.
Lepo se imejte tiste, ki boste šle v akcijo proti celulitu in patudi tiste ki ne.
Pozdravček in veliko uspeha vam želim,
Mojca

Fango najceneje dobiš na internetu : http://www.mediteranea.si , lahko ga plačaš po povzetju ali z kreditnimi karticami.
Drugače sem g apa videla tudi v Mullerju in Tuš drogerijah in DM

JUST se naroči pri zastopnikih oz. se napravi prezentacija in potem si naročiš (v maju je bila to celo nagrada za gostiteljice), stane pa ampule /10/ 5400 sit in gel 3800 sit. Žal Just odhaja na dopust, tako da do 24. avgusta ne morem nič naročat (tega pa na zalogi nimam, saj je bolj aktualno spomladi). Če pa te zanima avgusta lahko pišeš na moj mail in se dogovoriva

Kapsule isocell se dobijo v lekarnah in v zeliščnih lekarnah.Isocella forte pa na našem tržišču še ni, ti ga pa pošljejo, če ga naročiš pri uvozniku, to je LADY iz Rogaške Slatine, žal ne najdem več telefonske številke. Pri nas stane ena škatla navadnega Isocella okrog 8000 sit, forte (za močnejši celulit) pa 10000 sit. So pa v Italiji v lekarnah skoraj polovico cenejše, saj je to njihov proizvod. Če se v času, ko jih jemlješ, malo paziš pri prehrani in spiješ dovolj vode, je učinek res neverjeten – preverjeno. Sicer pa si več lahko prebereš na: http://www.marcoantonetto.com
LP

Veste kaj? Toliko denarja kot ga zmečete stran za vse te kreme in blato in…. Raje nehajte ocenjevat te zadeve. Jaz sem si kupila Philipsov vakumski masažni aparat. Zadeva je v redu. Vsak dan porabiš 10-20 minut časa. Pomaga proti celulitu pa še ful sproščeno se počutiš. Če se hočete masirat s kremo, je pa tudi navadna Nivea dobra.