Najdi forum

Celulit

Iscem pomoc za boj proti celulitu in odvecnim kilogramom. Mislim, da je moja pomarancna koza ze tako napredovala, da samo hujsanje in telovadba ne bosta dovolj. Bojim se tudi, da se je povsem ne bom znebila nikoli vec, rada pa bi spravila svoje noge in zadnjico v vsaj povprecno stanje.
Razni kozmeticni saloni ponujajo vse mogoce in vesela bi bila vasih izkusenj. Vem, da bom sama morala narediti najvec, ampak vsaj v tej fazi zares potrebujem pomoc. Morda veste, ali se kdo zadeve loti zares strokovno, na zdravstveni osnovi, in temeljito? V postev prideta lokaciji Ljubljana in Maribor.

olaaa

Poskusi z limfno drenažo pri kozmetičarki… od krem in teh zadev pa je najboljša SERUM – CRISTIANA DIOR …samo je malo dražja…
lp PiKa

upsss CRISTIAN DIOR

Draga Danaja!
Preizkusila sem že vse mogoče kremice in kreme, ampak proti celulitu niso kdo ve kaj pomagale. Koža pride res bolj napeta in lepša na pogled, celuti pa ostaja. Ker nisem iz tvojega konca, se boš morala sama malo pozanimat, kateri kozmetični salon nudi masažo s sesalnimi aparati. To je edina stvar, ki je meni pomagala. Po dveh tratmajih je bila koža skoraj gladka, pri četrtem se stvar malenkost poslabša in potem še hitreje napreduje. Taka kura obsega 10 tratmajev in te pride stat okrog 70.000,00 – seveda odvisno od kozmetičnega salona. Baje pa je zdaj še nekaj novejšega in seveda učinkovitejšega, neke ledene obloge, to sicer nisem preizkusila in ti glede tega ne morem svetovat. Mogoče se ti zdi to drago, ampak pomisli koliko stanejo kreme, ki ne naredijo nič proti celulitu. Seveda pa je najbolje, da se zglasiš pri kozmetičarki, ki ti bo znala najbolje svetovat. Naredi to čimprej, ker celulit ne kvari samo videza ampak tudi zdravje.
Srečno,
Tina

Danaja!

Za celulit obstaja krasna metoda: fitnes vadba, aerobika TNZ (trebuh, noge, zadnjica), ter ustrezna kozmetična pozornost, seveda z pitjem vode.
Na Ljubljanskem področju Vam lahko pomagam in sicer z lokacjo, kjer Vam vse to nudijo na enem mestu. V Mariboru pa dobro oznam samo salon Pehličeve v Habakuku.
Skratka, o tem celulitu smo ogromno napisali še pred časom, ko sem za Med.Over.Net moderirala forum podoben temu. Če boste vtipkali v isklanik celulit boste našli ogromno podatkov. Mogoče sicer ne iz mojega foruma, ker so teme izbrisane in se jih nazaj ne da dobiti, lahko pa iz drugega foruma, ki ga moderira Lorencin (osebni trener).

Celulit “razbijamo” z vadbo optimizirano na stegna zadnjico in trebuh, z aerobiko TNZ izgubljamo maščobno tkivo, z fitness vadbo za kritična mesta, pa še tisto tkivo, ki ostaja utrjujemo in ga počasi izrinjamo z mišično maso. Če pijemo vodo, tako telo prečiščujemo in s tem tudi vse odpadle snovi izločamo. V kozemtičnem salonu pa se lahko lotite Bodywraping terapije, kar pomeni, da Vas namažejo s cimetovim gelom oziroma kremo, zavijejo v folijo in pustijo “stati” eno uro, zatem gel vmasirajo v Vas, ali pa enostavno obrišejo. Terapija se ponovi desetkrat in rezultati so ponavadi vidni. To lahko počnete tudi doma, vendar najverjetneje ne poznate pravega poteka.
V Ljubljani Vam lahko opišem lokacijo, kje vse to najdete in kje so cene izredno konkurenčne. Samo pišite mi na mail.

Lep pozdrav.

Katja

Danaja, iskreno povedano tudi sama se borim z celulitom in tudi jaz nisem verjela v kreme. Poizkusila sem z Vichy-jevo, vsi so jo hvalili pa je za en ……Meni v glavnem ne odgovarja in ni bilo razlike, s tem, da sem jo uporabljala vsak dan in sem porabila dve celi vsebini embalaže.
Potem sem se pa razjezila in sem rekla, da bom pa kupila Diorjevo ali pa L’orealovo in sem šla na lov za kremami. V prvi drogeriji sem vprašala, pa niso imeli ne ene ne druge, v drugi tudi ne. Pa mi je v tej drugi trgovka predlagala, da kaj pa ko bi poskusila z Vitastasom. Pa jo gledam, češ kaj mi ponuja to če bi jaz rada tisto (pa še drago je, sigurno deluje 100%). Pa sem ji pustila da mi je razložila kako in kaj gre pri tej kremi. O.k. sem rekla, jo bom pa vzela saj je sam 3.433 sit, to pa tud ni tko velik, zgubim pa itak sam te tri jurje.
Rezultat? Po 4 dnevih, oz.4 mazanjih je celulita MANJ!!!! Ampak čist za res. Jaz sem vzela hladilno kremo in moram reči da sem zelo zadovoljna.
Deluje pa tako,da ko se s kremo namažeš, ti te dele ohladi na 10-12C in to tudi čutiš.
Aja, pa še to. Jaz ko se namažem, potem naredim, nekaj vaj.

Živjo,
pri meni so delovali trije ukrepi:
1. ne pij gaziranih pijač (v poštev pridejo le voda in nesladkani čaji, naravni stisnjeni sadni sokovi brez dodatkov sladkorja…); čav čav sladkarije in adijo čips
2. hitra hoja in več gibanja na sploh vsaj 4x tedensko po 30-40 minut
3. vsakodnevno negovanje kože s kakršnim koli mlekom za telo (ki pač odgovarja strukturi in potrebi kože), saj že s tovrstno masažo “nekaj narediš” v borbi proti celulitu.

Pa lep pozdrav!

Krema proti celulitu za noge brez celulita – krasno.
Preizkusila že mnogo krem od zelo dragih do malo manj. Še vedno prisegam na Afroditino. Uporabljam jo preventivno.

New Report

Close