Najdi forum

celulit…

Lep pozdrav, forumci!
Punce, zanima me, če imate kaj celulita (ritka, stegna..) in kako se z njim bojujete? Je kaj učinka? Vas zelo moti?
No, kako pa vi, fantje, gledate, če ima vaša punca kaj te »odvečne maščobe«? Vas zelo moti?
Mislim, da je zelo malo punc popolnoma brez celulita in ga je zelo težko oz. v večini primerov skoraj nemogoče vsega odstranit (geni..)
Kaj vi mislite o vsem tem? Res je, da se moramo sprejemat take, kot smo, ampak… No?

Zivjo,

bom jaz prva. jaz ga imam nekaj po zadnji strani stegen, pa ni se hudo..nekaj se sicer mazem z eno svicarsko kremo, samo nisem prav posebej pridna. pa tudi ko sem bila, se mi ni zdelo, da bi imelao kaksen poseben efekt. Sem se sprijaznila, da se taka kot sem, da bi lahko kaksno kilco tud se shujsala, pa se mi ne zdi se potrebno. Nimam nekih ambicij biti manekenka (sicer pa sem ze prestara za to). Moj me ima rad tako kot sem. In obozuje moje noge .)

jah, sem mnenja, da bo cez nekaj let celulit se moderen:)), jaz se bojujem z njim tako, da se cim vec gibljem (kok mi dopusca cas), Vichy kremo -G-STOCK (pomaga in vidni rezultati ze cez nekaj tednov), veliko vode, pa solarij (ce si rjav, je celulit manj opazen), mislim pa, tako kot si rekla, imajo ga tudi suhice in ne bos verjela tudi moski (na trebuhu)…

kar se pa fantov tice, mojemu dragemu sem vsec taksna, kot sem, nihce ni popoln, baje ima celulit tudi prelestna Kyle Minouge, ampak ima dovolj denarja, da si priskrbi ustrezno razsvetljavo na odru,da se ji ne vidi pomarancna koza…

pa lep dan in uspesen boj proti celulitu!

Zdravo!

Jaz ga imam na notranji, zadnji, sprednji strani stegen in še po zadnjici, kljub temu da sem suha, zato ne nosim kratkih krilc. Bojujem se tako, da pijem čim več navadne vode, mažem se s kremami in telovadim vsak večer. Ampak kaj hočemo sprijaznit se je treba, mojemo fantu se še kljub temu zdim seksi.

Lep dan še naprej!

Ni res da se ga ne da odtranit, jaz sem ga imela po trebuhu in stegnih, zdaj ga ni vec nikjer, rezultat po 3h mescih,. res da ga nism mela dost ampak je izginal…samo aerobika in pravilna prehrana in uspeh zagotovljen, nic ne bo pomagalo jamranje…vse se da sam volja je tista!! lp

ja, in ce ne bos nadaljevala z vadbo in zdravo prehrano, se bo spet pokazal…

kdo je rekel da sm nehala??? vsak dan telovadim in tudi hrano sm se ze navadila…tako da….

Mislim, da je malo takšnih žensk, ki bi se lahko pohvalile “jaz pa ga nimam”. Danes ob vsem tem hitrem tempu življenja, nezdravi prehrani, razvadam, se ga skoraj ne moreš izogniti. Tudi jaz ga imam na stegnih in čisto malo na zadnjici. Jaz vsak dan 45 min hodim, da se spotim, nato 15 min dvigujem uteži. Celo uro pa imam stegna in zadnjico zavito v kuhinjsko folijo. Meni pomaga, mažem pa se ne z nobeno kremo proti celulitu, ker nobena ne pomaga, ko prenehaš je enako, zato škoda denarja za takšne bedarije, po telovadbi se stuširam in telo namažem s nivea kremo.

da nobena ne pomaga se ne strinjam, kot sem ze omenila g.stock od vichy je full dober, seveda pa samo krema in ce se bases z junk foodom res ne pomaga…:))

Saj kot sem napisala, pomaga za določen čas, ko prenehaš z mazanjem dobiš vse nazaj. Ni kreme, ki bi pomagala celulit odpraviti. Celulit lahko z masažami, zdravo prehrano, in športom ublažimo, odpravimo pa ga ne. Celulit je posedica nezdravega življenja pravijo, in rabi kar nekaj časa, da se nabere in ne mi govorit, da pa ga z eno brezvezno kremo lahko odpraviš v nekaj tednih. Lari-fari….

nisem govorila o odpravi celulita, ampak pomaga pri tem, da je koza bolj napeta in celulit manj viden!! zraven tega pa seveda telovadba in veliko vode…
namesto navadne kreme ali losijona uporabljam to kremo in lahko recem, da pomaga!
sicer pa-vsako telo sprejema kreme in druge kemicne zadeve drugace…a ne?

Kaj pa je za vas celulit? Tisto ko stisnes pa se malo naguba ali mora biti vidno ze brez tega?

ojla!
Ja, na žalost sm tud jst ena izmed tistih, ki so podlegli tej grozni pošasti! In sem zarad tega kar malo jezna, ampak kaj pa morem drugega kakor da se sprijaznim! Moti me ja…in to zelo! Kar bojim se obleč kakšne kratke hlače…še posebej za športno, ker kar vidim kako se mi vse trese 🙂
Je pa res da tud mene zanima, če imajo fantje kakšne pripombe zaradi naše “nepopolnosti” 😀
s_m_e_t_k_a

Smetka mislim, no ne vem kaj bi rekla glede moških in njihovem razmišljanju o celulitu. Mogoče tega ne vidijo v tako temni luči kot me. Hmm sigurno pa je brez tega lepše a ne?

Ja, upam že, da jih to ne moti tako zelo kot moti nas 🙂 ampak opazijo pa vseeno… Po pravici povedano pa mi gre bolj na živce zaradi sebe, ker potem nisem zadovoljna sama s sabo ko se vidim v kakšnih opijetih hlačah (ki to ponavadi še bolj izpostvavijo)…hvala za jeans!!! 🙂
s_m_e_t_k_a

Ja smetka pa res. Nadležna stvar, ampak se tolaži s tem, da nisi edina in da se čisto vsaka žre zaradi tega. Pač nismo več najstnice, ko smo brez skrbi skakale na okrog v kratkih oprijetih hlačkah in mini krilcah. Vse se spremeni, tudi te bodo enkrat odrasle in maščoba se bo pričela nabirati. Je tako?

Lep dan smetka

New Report

Close