Čemu so namenjeni story-ji o potovanju?
Čemu so namenjeni story-ji na socialnih omrežjih? Kaj želiš s tem doseči? Da ti drugi zavidajo? Da si prikrit narcisoiden bolnik in želiš občudovanje?
Folk gre v Piran ali na Kanarce in potem objavil 25 storijev? Zakaj je to treba?
A ne znate uzivati sami v tisti naravi oz. s tisto osebo ki je zraven?
Zakaj jih pa gledaš? Kaj je namen tega da gledaš objave ljudi ki jih ne maraš? Kaj imaš od tega? Ni obvezno to. Nihče te ne sili. Zakaj sploh imaš te aplikacije če so ti glupe? Zato da za drugimi šnofljaš a ne? No zato jih objavljajo. Da imaš ti kaj delat. Nočejo da te pobere od dolgčasa. Ti hočejo vsaj malo popestriti tvoje bedno življenje, pokazati kaj je vse tam zunaj izven zidov. Namesto da bi bila hvaležna da lahko vidiš….raje energijo v nerganje vložiš. Le kako si drznejo ljudje živeti po svoje in celo deliti to z drugimi. A ne vedo v kakšen bes te to spravlja no. Pomoje nalašč to delajo. Da te jezijo
Prvo, dali so nam možnost bit na fb. Folk zagrabil.
Drugo, na fb so dali opcijo story, folk zagrabil.
Tretje, ker večina skoz nekaj objavlja, bom pa še jaz delal lušte.
Četrto, na eni strani dolgčas tistega, ki jih pogleda. Na drugi strani pa folk, ki išče pozornost, češ, tukaj sem, poglej, kako mi je fajn.
Jaz rada pogledam, kako izgleda na kakšnem potovanju, kamor so šli moji prijatelji in znanci. Da imam na nek način tudi jaz del izkušnje in vidim, če bi mogoče postal to tudi moj naslednji cilj. Sama pa jih delim z drugimi predvsem zato, da slike vidijo določeni ljudje, ki me za slike prosijo (da jih ne pošiljam vsem posamezno) in da jih imam sama v arhivu/med highlighti, da jih spet kdaj (tiste najlepše z dopisanimi mislimi in lokacijami) pogledam. Pa tudi zato, da se kdaj malo pohvalim, kam sem šla, s tem ni nič narobe, naj se drugi tudi meni haha rada vidim. Je pa res, da ne prikazujejo te objave realnosti, torej kako se je oseba tam v resnici počutila, kakšne osebne drame, zdravstveni problemi.
rok-1, 17.05.2025 ob 12:31
Story-ji so namenjeni temu, da poveš nekaj relativno nepomembnega in predvsem netrajnega.
Jaz jih gledam kot drobne zanimivosti/utrinke, ki so lahko zanimivi, ko nimaš nič za početi. Lahko so čisto OK za preganjanje dolgčasa. Če ti ni zanimivo – jih pač ne gledaš.
Posname kdo story svojega scanja, ali sranja na video?
Če še ni posnel, pa še bo.
Ker:
1. Splet nudi neverjetne možnosti “venmetanja”…
2. Ker je večina zunaj…
Moje mnenje itd, 17.05.2025 ob 17:05
Jaz rada pogledam, kako izgleda na kakšnem potovanju, kamor so šli moji prijatelji in znanci. Da imam na nek način tudi jaz del izkušnje in vidim, če bi mogoče postal to tudi moj naslednji cilj. Sama pa jih delim z drugimi predvsem zato, da slike vidijo določeni ljudje, ki me za slike prosijo (da jih ne pošiljam vsem posamezno) in da jih imam sama v arhivu/med highlighti, da jih spet kdaj (tiste najlepše z dopisanimi mislimi in lokacijami) pogledam. Pa tudi zato, da se kdaj malo pohvalim, kam sem šla, s tem ni nič narobe, naj se drugi tudi meni haha rada vidim. Je pa res, da ne prikazujejo te objave realnosti, torej kako se je oseba tam v resnici počutila, kakšne osebne drame, zdravstveni problemi.
Ja seveda ne prikazujejo vsega. Tudi tisti albumi iz otroštva ki jih imaš ne :). Kdor to pač ne razume ima probleme v glavi.