Čemu sploh je namenjen Tinder? Alternativa?
Sem samski 41 letnik, brez otrok, povprečnega videza – mogoče tudi podpovprečnega… daleč od kakšnega chada. Služba, občasno – bolj redko druženje s kakšnim frendom, mal športam, redno zaposlen, obiski znotraj druzinskega kroga, redko kaksno potovanje v tujino… pač nič posebnega, verjetn za marsikatero dolgcajt ampak tak je. Zaposlen sem v 100% moškem kolektivu, ven ne hodim… tko da priložnosti za spoznavanje žensk je pri meni blizu 0. In se odločim registrirati na Tinder, da bi tam našel kakšno sorodno dušo in kaj tam vidim? Same neke bejbe s 100 hobiji, na 100 podlage, spedenane v nulo, kao kupom frendov, potovanjih po celem svetu itd. Wtf? Pa takšna ženska ma na dnevni ravni verjetno par ponudb s strani tipov (v resničnem življenju, ne virtualnem), kaj ku.rac dela na Tinderju? Pol pa iščem kakšne bolj preproste… jih ni, neobstoječe na tej greznici od zmenkarske aplikacije. Pol pa kr neki lajkam, nazaj me itak nobena ne in sm dejansko bolj nejevoljen kot sem bil, ko sem si presnel to kurcevo aplikacijo. A obstaja kakšna aplikacija, kjer se dejansko zbirajo bolj tko stramežljive, introvertirane bejbe, ki fucking ne iščejo le tipe ranga Leonardo Di’Caprio – torej ne takšne, ki se nekaj duvajo ven in bi bile rade videti kot neke fucking kraljice ne vem česa. Hvala.
Za začetek prenehaj uporabljati Chad in podoben šit
Potem pa malo realno glej. Tinder/instagram/Fb ipd. je bolj seznam želja kakšni bi radi bili. Večina ni takšna :). Tudi če piše da smuča, potuje….to pač ne dela nonstop. Večina nas je čisto povprečnih ljudi. Tinder je drugače bolj za enonočne zabave, ni to zate. Predlagam kakšen bolj resen portal, zelo verjetno bi bilo pametno plačat. Še boljše pa da začneš malo delati na tem da si bolj socialen v realnem življenju izven interneta. Boš imel večjo možnost kakšno tako spoznat. Odvisno kaj te zanima, lahko sodeluješ tudi na kakšnih forumih/fb straneh za to. Tudi tam lahko nekoga ki ga isto zanima spoznaš. Tinder izbriši. Je wanabe reklamiranje ljudi. Bulšit v bistvu. Če imaš kakšne prijatelje, sodelavce….vprašaj če ti lahko koga predstavijo. Nikoli ne veš. Več se boš družil z različnimi ljudmi, več možnosti si daš da koga spoznaš. Internet naj ti bo za zraven, ne glavni način.
ok, 22.08.2024 ob 11:13
Za začetek prenehaj uporabljati Chad in podoben šit
Potem pa malo realno glej. Tinder/instagram/Fb ipd. je bolj seznam želja kakšni bi radi bili. Večina ni takšna :). Tudi če piše da smuča, potuje….to pač ne dela nonstop. Večina nas je čisto povprečnih ljudi. Tinder je drugače bolj za enonočne zabave, ni to zate. Predlagam kakšen bolj resen portal, zelo verjetno bi bilo pametno plačat. Še boljše pa da začneš malo delati na tem da si bolj socialen v realnem življenju izven interneta. Boš imel večjo možnost kakšno tako spoznat. Odvisno kaj te zanima, lahko sodeluješ tudi na kakšnih forumih/fb straneh za to. Tudi tam lahko nekoga ki ga isto zanima spoznaš. Tinder izbriši. Je wanabe reklamiranje ljudi. Bulšit v bistvu. Če imaš kakšne prijatelje, sodelavce….vprašaj če ti lahko koga predstavijo. Nikoli ne veš. Več se boš družil z različnimi ljudmi, več možnosti si daš da koga spoznaš. Internet naj ti bo za zraven, ne glavni način.
A je tinder se za hopa hopa al se sam porocit hocjo vse?
Te aplikacije so same seb v namen. Če kdo misli, da lahko tam nekoga resnga za življenje spozna, se močno mot. Mogoče za kako avanturo, nikakor pa ne za trajno razmerje.
Neki ne razumem. A veste kolk imate konkurence na teh aplikacijah? Katerihkoli? Zelo veliko je tam “ribic in ribičev”. Pa večina je tam sam za zabavo, da vidjo kolk so še zanimivi. Iskanje pozornosti in bildanje ega. Par besedic in je že pogovora konc, ker že tej ženski piše nekdo drug in pol v krogu tako naprej.
Dosti večja je verjetnost, da boste v realnem življenju spoznali nekoga in ne v virtualnem.
Sam res ste čudni eni. Nismo vsi enaki, nekdo rabi več aktivnosti v življenju, drugi manj in kaj zdaj? Nič ni narobe ne z enimi, ne z drugimi. Jaz imam tudi nešteto stvari rada in jih počnem ko lahko. Hobijev malo morje, nekatere negujem bolj redno, druge manj. Če objavim kaj sem v resnici počela danes v celem dnevu, bi koga kap. Ampak takšna sem od rojstva in s tem nimam težav, ne vem zakaj jih imajo drugi? A tega zdaj ne smem objavljati, da se ne bi kdo čutil za kaj prikrajšan? Potem dejmo ukinit vsa družabna omrežja, ker če sem jaz na dieti, ne smete objavljati slike hrane, sladic, ker se počutim jaz prikrajšano. Življenje je moje in ga živim točno tako kot mi paše in če bi imela malo več časa, bi prav vse beležila, opisovala in fotkala, pa seveda objavljala. Morda še koga navdušila, da kam gre ali kaj novega poskusi. Tako so tudi drugi mene, večkrat.
Pa podrsajte take, ki vam ne pašejo ven in je rešen problem. Že to, da morate iskati prek aplikacije partnerje pa vam pove, da ste premalo zunaj, med ljudmi.
Alternativa139, 23.08.2024 ob 07:17
A po svetu pa hodiš z zavezanimi očmi?
Žensk ko smetja! Trgovko si že kero kje srečal ali vse kupuješ online?
Na parkingu si že videl kero, da bi ji pomagal nesti vrečke v avto?
V kafani si že kdaj videl sedeti kero, pa bi jo vprašal, če lahko prisedeš in ji delaš družbo?
Pa kaj vam je, ljudje?
Tam ne ugovarjamo več bi bilo čudaško dandanes.Ko te lahko marsikatera prijavi za nadlegovanje danes v teh časih. Ne poskušamo.
anonimno3560, 23.08.2024 ob 07:44
Tam ne ugovarjamo več bi bilo čudaško dandanes.Ko te lahko marsikatera prijavi za nadlegovanje danes v teh časih. Ne poskušamo.
Hja, pogum (imeti jajca se je reklo nekoč) bi naj bila odlika pravega moškega. Torej ste sami pussyji. Ne jokat potem. Pač niste za imet.
Pravi ded še vedno pristopi, pač pa PRAVILNO in to ni nadlegovanje.
Neno597, 22.08.2024 ob 10:16
Sem samski 41 letnik, brez otrok, povprečnega videza – mogoče tudi podpovprečnega… daleč od kakšnega chada. Služba, občasno – bolj redko druženje s kakšnim frendom, mal športam, redno zaposlen, obiski znotraj druzinskega kroga, redko kaksno potovanje v tujino… pač nič posebnega, verjetn za marsikatero dolgcajt ampak tak je. Zaposlen sem v 100% moškem kolektivu, ven ne hodim… tko da priložnosti za spoznavanje žensk je pri meni blizu 0. In se odločim registrirati na Tinder, da bi tam našel kakšno sorodno dušo in kaj tam vidim? Same neke bejbe s 100 hobiji, na 100 podlage, spedenane v nulo, kao kupom frendov, potovanjih po celem svetu itd. Wtf? Pa takšna ženska ma na dnevni ravni verjetno par ponudb s strani tipov (v resničnem življenju, ne virtualnem), kaj ku.rac dela na Tinderju? Pol pa iščem kakšne bolj preproste… jih ni, neobstoječe na tej greznici od zmenkarske aplikacije. Pol pa kr neki lajkam, nazaj me itak nobena ne in sm dejansko bolj nejevoljen kot sem bil, ko sem si presnel to kurcevo aplikacijo. A obstaja kakšna aplikacija, kjer se dejansko zbirajo bolj tko stramežljive, introvertirane bejbe, ki fucking ne iščejo le tipe ranga Leonardo Di’Caprio – torej ne takšne, ki se nekaj duvajo ven in bi bile rade videti kot neke fucking kraljice ne vem česa. Hvala.
Se popolnoma strinjam.
Vse te strani za stike so namenjene nategu, ženskemu metanju ven in zbiranju podatkov.
Stran vržen čas, na Ona-on in še kje pa tudi denar…
itak802, 23.08.2024 ob 08:29
Ja kaj da ne, slovenke na veliko prijavljajo dedce ki jih v štacunah ogovorijo
Fak dej spravte se iz teh ameriških internetnih strani in živite v SLOVENSKI realnosti!
No, potem se pa Slovenke pustijo oploditi nekim uvoženim južnjakom, ki še znajo pristopiti v živo.
Tukajšnji instant pussyji bi pa menda z joystickom ali avtopilotom….
Klinc pa taki dedi.
Kaj jim je?
Splet je s spremembami v komunikaciji, v načinu komunikacije, skozi desetletja usodno spremenil komunikacijo V ŽIVO na dosti slabše.
Večina ljudi misli NAROBE, da se da na spltu skomunicirati čisto vse.
Verjetno se da res marsikaj, ampak z odvetnico, ki jo najameš, je treba kom. OSEBNO.
Tudi z varnostnikom v zdravstvenem domu.
Končno tudi s prostitutko, še posebej, če ima stranka kakšne bolj posebne želje.
Po telefonu jih bo velika večina rekla samo: 150 evrov na uro in mogoče še: “Anale ne delam”, ter odložila telefon.
Ljudje, ki še znamo komunicirati v živo, smo absolutno v prednosti.
In poglejte samo, kako slabo ljudje recimo pišejo na spletu.
Tak bo že znal kupiti štruco kruha, kaj več pa mu ne bo uspelo.
Tudi 30, še posebej pa 20-letnik, ki visi na spletu 6-8 ur dnevno in to od svojega desetega leta…
In koliko takih je pripravljeno investirati 1300 evrov v enomesečni tečaj za BOLJŠO komunikacijo? Verjetno NOBEDEN…
avanture, 23.08.2024 ob 13:05
- jaz sem se registrirala na avanturah. tam takoj. idim tisto ta glavni stvar, s katero se vecina moskih istoveti – penis, in zbiram na podlagi tega. ko sem bila na badooju,kupidu, ona on, so mi itak skoraj vedno poslali sliko svojega orodja, tukaj pa ga vidim takoj, že v profilni sliki.
Izbiraš na podlagi estetike in veličine orodja ?
Lkudje sploh ne znajo normalnih stavkov več skupaj spravit. Ga vprašaš eno, odgovori ti drugo. Ali pa ga vprašaš, pa reče, to je za zadnji dan. Kakšen zadnji dan in kaj ima to veze z mojim vprašanjem?
V glavnem, ne bi razlagala podrobno situacije. Ravno zato sem nekaj izpustila, pa se sedaj sliši kot da jaz ne znam komunicirat.
zelo odvisno02, 23.08.2024 ob 14:15
Izbiraš na podlagi estetike in veličine orodja ?
ej, ne prosim jaz za sliko, moški to pošiljajo samoiniciativno.
na avanturah vsak takoj vidim njegove spolne preference, ker se tam pač prvenstveno išče sex. se najdejo moški brez takih slik, z izdelanimi profili, komunikacijo na nivoju …meni je tam pač bolj všeč, ker se manj fejka.
Nekdo višje je lepo komentiral.
Zase bom tako rekel. Še v času, ko ni bilo Facebooka, Instagrama ipd. sem pretirano visel na spletu in ženske spoznaval na straneh kot so takrat bile Twoo, Glasujzame, Kupid, …
To so bila obdobja 2002-2006 in takrat je bilo na spletu vse veliko lažje in učinkovito. Enostavno smo se dobili, šli na pijačo, se zabavali itd. Potem nekaj let pozneje in še sploh s prihodom Facebooka sem opazil ogromno spremembo saj gre za povsem drugačen koncept. In to je bila hkrati moja prelomnica, ko sem si dejal, da prek spleta ne sklepam nobenih druženj in podobnega. Samo še v živo.
Ravno to kot je nekdo zapisal – v živo, če ni okrog tebe veliko drugih moških, si edini, ki tisti čas dvoriš in ogovarjaš žensko. Na spletu je to povsem drugače. Videl sem na telefonu znanke, ko sva bila na pijači in mi je pokazala kako gre to pri njej. Objavi eno rahlo bolj provokativno fotografijo na instagramu in v naslednjih nekaj desetih minutah ima že vsaj 5 ali več (tisti trenutek je bilo v eni uri krepko čez 20) zasebnih sporočil z vsemogočim laskanjem in ponudbami. Njej, če bi iskala takrat partnerja ali pa samo zabavo za eno noč, bi zadostovalo samo pogledati kdo ji najbolj vizualno ustreza ali kdo zna najboljše z besedami.
Splet in iskanje zveze na spletu je absolutno hudič brez primere. Čim dlje stran od tega.