Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cena borovnic

Cena borovnic

Danes me je na tržnici skoraj kap: za pol kile borovnic sem dala 7 EUR! Saj so res dobre ampak cena je pa nora. A so res tolk drage povsod al so me malo okol prinesli?

Še to: gre za gojene ameriške borovnice, ne gozdne.

Lani so bile pri pridelovalcih 7 ali 8 evrov. Za letos ne vem, ker jih še nisem kupila. Če bodo dražje, bodo največ evro, tako da si res preplačala. Če greš pa sama nabirat, lahko pa še malo prihraniš, samo ne vidijo radi, da hodijo kar vsi po vrsti v nasade, ker ne znajo lepo nabrat.

Povsod so tako drage. Govorimo seveda o gozdnih.

10€ kilogram

gojene so letos po 7 kg…v Borovnici

3 tedne nazaj sem jih kupila po 5 EUR, zdaj jih imam še ene 10 kg – tokrat so po 6 EUR. Gozdne, seveda.

Nabiramo in prodajamo jih pri naši hiši (zdaj gre že zelo proti koncu) po 7 EUR za liter.
Kot vem je to najnižja cena, po kateri se prodajajo, vsaj glede na informacije, ki sem jih dobila
Govorim o gozdnih

ne razumem.borovnice imate v gozdu zakaj jih ne greste sami nabrat.
kaj je tukaj problem.raje jih plačujete potem pa tukaj sprašujete koliko so.
jaz osebno bi cene zasolila,kajti dolgo jih moraš nabirati da jih sploh kaj nabereš.
potem pa nekdo ki se jim ne ljubi iti v gozd in jih sami nabrati tukaj piše da so predrage.halo.
jaz osebno jih nabiram samo zase in za prababico ostali naj se jih naberejo sami.imajo dovolj časa.pa prosim ne mi govoriti da ste še v soboto in nedeljo v službi.lahko bi šli z družino v gozd nabirat borovnice pa še uživali bi,v naravi bi bili pa še denarja vam ni treba dat pa še veste kakšne so in od kot.razen če se bojite klopov.žal klopa lahko nabašete tudi doma-na travi tako da niste nikjer varne če mislite to imeti za izgovor.

ne razumem.borovnice imate v gozdu zakaj jih ne greste sami nabrat.
kaj je tukaj problem.raje jih plačujete potem pa tukaj sprašujete koliko so.
jaz osebno bi cene zasolila,kajti dolgo jih moraš nabirati da jih sploh kaj nabereš.
potem pa nekdo ki se jim ne ljubi iti v gozd in jih sami nabrati tukaj piše da so predrage.halo.
jaz osebno jih nabiram samo zase in za prababico ostali naj se jih naberejo sami.imajo dovolj časa.pa prosim ne mi govoriti da ste še v soboto in nedeljo v službi.lahko bi šli z družino v gozd nabirat borovnice pa še uživali bi,v naravi bi bili pa še denarja vam ni treba dat pa še veste kakšne so in od kot.razen če se bojite klopov.žal klopa lahko nabašete tudi doma-na travi tako da niste nikjer varne če mislite to imeti za izgovor.[/quote]
Jih zelo rada nabiram, pa jih letos na našem koncu ni nič. Časa, da bi se peljala kam drugam za pol dneva, pa nimam. Proti klopom se našpricam.

prodam borovnice…cena 1 liter 7 eu oziroma 10 eu kg inf 070 734171 TANJA

New Report

Close