Cena borovnic
ne razumem.borovnice imate v gozdu zakaj jih ne greste sami nabrat.
kaj je tukaj problem.raje jih plačujete potem pa tukaj sprašujete koliko so.
jaz osebno bi cene zasolila,kajti dolgo jih moraš nabirati da jih sploh kaj nabereš.
potem pa nekdo ki se jim ne ljubi iti v gozd in jih sami nabrati tukaj piše da so predrage.halo.
jaz osebno jih nabiram samo zase in za prababico ostali naj se jih naberejo sami.imajo dovolj časa.pa prosim ne mi govoriti da ste še v soboto in nedeljo v službi.lahko bi šli z družino v gozd nabirat borovnice pa še uživali bi,v naravi bi bili pa še denarja vam ni treba dat pa še veste kakšne so in od kot.razen če se bojite klopov.žal klopa lahko nabašete tudi doma-na travi tako da niste nikjer varne če mislite to imeti za izgovor.
ne razumem.borovnice imate v gozdu zakaj jih ne greste sami nabrat.
kaj je tukaj problem.raje jih plačujete potem pa tukaj sprašujete koliko so.
jaz osebno bi cene zasolila,kajti dolgo jih moraš nabirati da jih sploh kaj nabereš.
potem pa nekdo ki se jim ne ljubi iti v gozd in jih sami nabrati tukaj piše da so predrage.halo.
jaz osebno jih nabiram samo zase in za prababico ostali naj se jih naberejo sami.imajo dovolj časa.pa prosim ne mi govoriti da ste še v soboto in nedeljo v službi.lahko bi šli z družino v gozd nabirat borovnice pa še uživali bi,v naravi bi bili pa še denarja vam ni treba dat pa še veste kakšne so in od kot.razen če se bojite klopov.žal klopa lahko nabašete tudi doma-na travi tako da niste nikjer varne če mislite to imeti za izgovor.[/quote]
Jih zelo rada nabiram, pa jih letos na našem koncu ni nič. Časa, da bi se peljala kam drugam za pol dneva, pa nimam. Proti klopom se našpricam.