Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine cena enoinpolsobnega stanovanja

cena enoinpolsobnega stanovanja

Mene pa zanima, če je kdo v zadnje času kupoval ali prodajal enoinpolsobno stanovanje (45 kvadratov, četrto nads. brez dvigala, 40 let star blok, renovirana kopalnica, ostalo ohranjeno v prvotnem stanju). Stanovanje je Ljubljani, Nove Jarše. Zanima me, kakšno ceno lahko pričakujem (lastniki se še odločajo), kaj je torej realno glede na tržne razmere. Seveda bi ga rada kupila čim ceneje, vsekakor pa ga nočem preplačati…..

preplačala ga boš v vsakem primeru ker je cena nepremičnin pri nas takšna da te srat pritisne. tisti ki so kupili stanovanje po jazbinškovem zakonu se pa itak pederišijo in ga cenijo kot da je zlato. poglej po nepremičnine.net – vpišeš kvadraturo in področje kjer se stanovanje nahaja in boš dobila za kolikšne cene približno prodajajo ostali. po tem in po ogledu stanovanja lahko preceniš če je vredno toliko.

V Trnovem, 160.000 eur

Si prepričana, da ni blo 260.000€?

Si prepričana, da ni blo 260.000€?[/quote]
Ti si pa za hece! Ali pa prodajalec…

mene tut zanima, mal resnosti prosim

Pripovedujejo ljudje, ki so dolgo prodajali, da se je prodalo šele,ko so spustili ceno na okrog 2000€ za m2. Je pa res, da je stanovanje vredno toliko, kot zanj dobiš.

Nisem lagala, sem hotela 230.000 ampak je bilo nemogoče, 3 leta smo čakali in se smo na koncu odločili, da ne bo šlo. Ko smo dali novo ceno- prodan 4 dni kasneje

Ti jim ponudi ceno, saj bodo težko našli kupca. Sploh pa se v 4,nad brez dvigala najtežje prodajo stanovanja. Lani se je tako v našem bloku v Štepanjskem naselju prodalo za 90 000, enako v pritličju pa za 94 000. Mislim, da plačati več kot 85 000 ni smiselno. Proda se vedno po manjši ceni, kot se oglašuje na nepremičnine.net .

Nisem lagala, sem hotela 230.000 ampak je bilo nemogoče, 3 leta smo čakali in se smo na koncu odločili, da ne bo šlo. Ko smo dali novo ceno- prodan 4 dni kasneje[/quote]
Čakaj, praviš, da si v Trnovem prodala 45m2 za 260 000€
In to šele potem, ko si dvignila ceno na 260 000?
A se res ne hecaš?

Nisem lagala, sem hotela 230.000 ampak je bilo nemogoče, 3 leta smo čakali in se smo na koncu odločili, da ne bo šlo. Ko smo dali novo ceno- prodan 4 dni kasneje[/quote]
Čakaj, praviš, da si v Trnovem prodala 45m2 za 260 000€
In to šele potem, ko si dvignila ceno na 260 000?
A se res ne hecaš?[/quote]

Narobe si razumela 🙂
Prodala sem za 160.000!

🙂 Sem pa res zamešala, me je zmedla “ne vem no”- ona je govorila o 260 000.
Sem se vsaj nasmejala lastni naivnosti, kar verjela sem, da se interes zviša, če kakšni stvari nenormalno naviješ ceno:)))
Sicer pa-dobro si prodala!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close