Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek cena gel nohtov v Sunny studio?

cena gel nohtov v Sunny studio?

Danes je na kolektivi 56{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} na gel nohte. Koliko taki nohti stanejo po ceniku Sunny studia oziroma tega, ki dela v njihovih prostorih. Ker, če so to pravi gelirani nohti je odlična cena, če je pa to neki ”gelish” pa cena dejansko sploh ni znižana.

Potrebujem informacijo iz prve roke, če je že katera bila tam.

Hvala!

Zakaj ne pogledaš na njihovo stran, kjer imajo cenik in se prepričaš kakšna je redna cena. Pa stvar rešena, če te prav razumem.

http://www.nohtizdotikom.si/kontakt.html

To je stran. Cenika ni.

jaz sem kar nekaj časa hodila tja, sem bila kar zadovoljna.
Tud punca Neli, ki dela tam je super, sedaj hodim h konkurenci, in sem veliko bolj zadovoljna uporabljajo, namreč Professionalnails za podaljševanje….. to je to kar sem si vedno želela.

če te zanima kam, ni veliko salonov v Lj ki imajo professionail, in tudi vazno kako roko ima pinca ki to dela.-.. Odloči se sama…
raje pa preveri ponudbo še kje drugje…

sem istega mennja kot ti “nateg kolektiva”

Pomoje se jim ne splača pol pa mal čarajo s cenami, sem bila v salonu v šiški, je punca ki tam dela sicer prek študenza rekla, da se jim spoh ne splača to delat..Kolektiva ja baje ful nateg,pol ti pa termina ne morejo zrihtat al pa te pošljejo na tistga k je objavu ponudbo pa tko,sam da njim čim več ostane… Brez veze, jaz ne kujum teh skupinskih zadev čista cuganska tržnica

enkrta kupiš na kolektivi pa nikol več… 🙁

New Report

Close